nionde

Förra veckan hjälpte vi Carro och Sofie att flytta in i deras nya lägenhet på Öst på Stan. Vi bar Carolines säng från hennes gamla place plus att vi lyfte ner den från ett loft. Så jävla bra vi var.
Bakade pepparkakor men bruden ovan plus Alex och Sofie.
På lördagen var jag på Gammlia julmarknad. Det regnade och jag var blöt men trots det så var det ändå väldigt mysigt. Chocken fick jag dock då vi träffade vår gamla lärare från Piteå.
På kvällen hade Malin S inflyttnings/födelsedagsfest. Temat var hatt och jag bar en häxhat. Vi förkalasade hos mig innan vi drog vidare. Avslutade kvällen på villan och kom hem relativt tidigt för att vara en utekväll.
 
I skolan har vi börjat med lite praktiska saker. Har precis blivit nöjd med min hemsida och satt igång mitt uppslag i InDesign. Detta moment kommer helt klart vara det roligaste hittils. På fredag kommer Annika och sedan stannar hon till tisdag eller onsdag och då följer jag med henne hem till Piteå. Tar alltså jullov nästa vecka, livet som student.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

2016-01-18 @ 09:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0