Things I can

Det är fredag, rummet är städat, julpyntet är uppe och stämmningen är på topp. Ovan ser ni en bild på mina favoritsnögubbar, den ena har tappat näsan men alla tre har varit med så länge jag kan minnas. 
Ikväll ska jag göra en mysig hemmakväll med mina systrar och på min torrentlista just nu så finns The Dark Knight och The Vampire Diaries så det är vad min kväll kommer att bestå av. 

heart over mind courage over fear

Följde med Elin hem efter en lång, jobbig dag på skolan. Vi lagade mat och pluggade tyskaglosorna framför lite Big Bang Theory. Imorgon är det fredag = sovmorgon till 9.20 och så får vi sluta tidigare också. Inte illa liksom!
(Vill dock ha sommarlov nu igen och fota fina hästar i Pettersons backen).

Dagen innan onsdag

Pluggar till idrottsprovet medans jag gråter till lite How I Met Your Mother. Ska göra mig en kopp te också. Fryser som satan i mitt kalla rum. Tänker på min vän ikväll också. Du är bäst!

new new new

Tog helg igår som vanligt. Gick en runda på stan efter att jag slutat också.
Lite onödigt, fast nödvändigt + en svart munkkofta. Äntligen!

55.000

Sevärd!

Potatismos

Chillar mest i macsalen. Ska göra ett radioprogram nu! cya!

test

provar blogg.se's nya app till mo
bilen.


Truly Madly Deeply

Jag visst glömt bort att jag faktiskt äger en blogg också. I torsdags jobbade jag och fick träffa Johan Glans. Han var lite blyg men söt och igårkväll trotsade jag tröttheten och for till öjebyn med Annika och Emma där vi myste framför x factor. Kan ju säga att jag slutade nästan andas där ett tag när Isak var i duellen. Ikväll ska jag till Malin och så får vi se vad vi hittar på där! 

let me be your last first kiss

Jag har absolut inte mycket att skriva. Det händer inte mycket just nu. Skolan rullar på, veckorna går fort och hipp vipps så är det helg igen. Kan inte göra något annat än att längta till jullovet bara. 
Musikvägen så är Take Me home - albumet - på repeat just nu och jag kan inte göra något annat än att älska det. 

Grattis pappa ♥

Jobbade idag sedan for jag hem, skrev klart en debattartikel till engelskan och hann precis klart med det då tommy och annika kom och så firade vi pappa. Det är ju farsdag idag! Nu ska jag göra mig en kopp te och mysa framför senaste avsnittet av the vampire diaries och kanske williams lista också. Puss!

New In

 

body shop

Fick bland annat detta i födelsedagspresent. Älskar den orangea som luktar mandarin!

3

Idag kom moster och morbror för att fira mig och de for just hem. Nu ska jag chilla ett tag innan jag gör de sista förberedelserna inför ikväll. Mina underbara kommer ju och jag ska bjuda på tårta och annat gott. 
oldiee

17

Blir sjutton exakt nu. 15.50 den första november 1995 kom jag till världen.

RSS 2.0