hundratrettiofem

Lyssnar på The Cab och ba myser i Vitsand. Jag har gått upp och ner i Christinaskolan i sex timmar så jag återhämtar mig så att jag är redo för veckans sista dag. Efter jobbet körde jag till Malin som precis kommit hem från USA och som jag saknat den quinnan.
Idag hoppar vi över bilden eftersom internet är supersegt i dessa skogar.

fri till slut - håkan hellström

Ändrade lite grann på bloggen eftersom jag tröttnar så snabbt! Lyckades även fixa fram blogresponsen som tidigare varit helt försvunnen av okänd anledning.
 
Nu tar jag vara på det dåliga vädret och passar på att avverka några avsnitt Doctor Who och ikväll ska jag mysa med mina favoriter hos Sofia och jag ska försöka ignorera att jag endast har tre dagar kvar av mitt sommarlov.

macklemore & ryan lewis

I onsdags besökte jag balen för att se på alla fina människor. Blev sjukt taggad till nästa år då det är min tur!
Sofia har även klarat sitt körkort så på torsdagen for vi ut på en miniroadtrip, letade en geocach utan resultat, åt årets andra mjukglass och bara njöt över att vi fått sommarlov. Igår firade vi tillsammans med studenterna, for runt i stan och satt framför en eld med härliga folk medans vi alla nynnade på macklemore.

tuesday

Sen sist jag bloggade så har jag solat i mängder, festat hos Sofia, sett tv-serier, myst på tages och nu idag har jag ätit avslutningslunch på Thai med klassen och fått sommarlov. Hur härligt?

RSS 2.0