lördag

En ej så produktiv dag då det enda vettiga jag gjort var att städa rummet. Målade dock naglarna, pysslade och såg på supernatural. Ikväll är det klassfest och 18-års fest som gäller, far till Agnes snart och taggar lite mer där.

ge ingen tid till ånger

När man hittar precis det man letar efter och tänker jag måste unna mig detta. Då blir man glad.
 

uppdatering och sådana där onödiga saker

säger som mina vänner; kom hit höst du är välkommen nu.
Skolan rullar på till skillnad från min blogg som ekar tyst lite då och då. Ska iallafall se lite pretty little liars nu och senare ikväll ska jag på bio med Sofia så min onsdagskväll blir nog super. Blir också mer och mer nöjd med sa3b's schema för varje dag som går. Sovmorgon till halv elva imorgon, vilket vi också hade igår, det känns fel att klaga.

monday

Dags för skola och rutiner återigen. Kort dag, fick schema och skåp osv. sedan gick vi in till stan och jag klippte mig medans de andra införskaffade välbehövliga kollegeblock, pennor och sudd. Ikväll sätter jag mig med en tekopp framför Idol och ser på alla roliga auditions.

laugh out loud

Inköpt på Monki i Luleå för någon vecka sedan.
 
Sista dagen på sommarlovet och jag har ingen speciell söndagsångest. Schemat föll mig i smaken iallafall, jag slutar klockan ett på fredagar så jag kan inte klaga. Ikväll ska jag iallafall ta vara på de sista timmarna i frihet tillsammans med flickorna och vi får helt enkelt se vart det bär av. 

du är en sång på mina läppar, en klassiker

Cyklar till bergsviken och är med Elin och jag badar på Hemlunda med gänget och så bakar jag med Sofia i Slammermora och jag stannar uppe sent och ser på TCA's. Ikväll har jag en romantisk dejt med Malin och vi två ska se på solnedgången på Hemlunda och bara njuta. Lyssnar samtidigt på Oskar Linnros som aldrig lyckas att svika mig.
 
 

okay

Jag var i Luleå och shoppade med Annika häromdagen, sedan var jag på kräftskiva hos Elin med mina vänner och igår målade vi hos Linnea. När jag inte är med mina vänner så läser jag och den senaste boken som jag checkade av var The Fault In Our Stars som var alldeles förfärligt sorlig men rolig och bra.
 

RSS 2.0