Fredag

Vad är klockan? snart elva och jag ska gå och lägga mig nu. Men faktiskt så ska jag upp tidigt imorgon för färden söderut och jag är trött. Så vi synes väl imorgon eller någon annan dag! Godnatt!

Gratiskläder.se

Bli medlem här ← och ni kan få presentkort på kläder alldeles gratis!

Ma sistaaah is HOME

Annika kom hem nu ikväll för att stanna över helgen tills på lördag, då far vi ner med henne och stannar där över dagen! Så mysigt!
Anyway, så hade hon med sig en trevlig överraskning till mig.
Body Lotion från The Body Shop med choklad doft. Tydligen en limited edition och den doftar himmelskt! och för mig som älskar choklad är den ju perfekt! Tack syster ♥

Hej beslutsångest :)

←→

Tisdag

Gissa vad jag just gjort? Nej, inget intressant precis, jag har bara skrivit på mitt tal lite grann som alldeles snart är klart faktiskt. Temat var relationer och jag valde att tala om Romeo och Julias olyckliga relation. Hoppas att det blir uppskattat.
Nu ska jag räkna lite matte eftersom vi har prov nästa vecka och detta avsnitt är bland det svåraste vi har haft! Vill så gärna få samma som jag fick på förra provet men jag vet att det inte kommer att gå... jag blir så frustrerad... jag vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt... (Haha!).
~
Seya♥

Jag och Sofia har blivit infekterade av 9gag

.....

Starstrucked

Fangirlade lite när jag såg att självaste William Spetz retweetat mig! Haha! vilket liv jag har.

Lördag

Hej hej! Idag är det lördagen den 24 mars och det innebär att vi ska ställa om klockorna inatt. Glöm inte det gott folk! Är det fram eller tillbaka man ställer dem? Just ja, jag minns våran gamla SO-lärare Stures ord; man tar FRAM trädgårdsmöblerna och då ställer man FRAM klockan. Där har vi det.
Anyway, har varit en snabbis inne i centrum idag med Emma sedan gick vi till farmor och farfar där mamma och pappa redan befann sig, och så fick vi lite fika.
Det blir Tacos till middag snart, mums! sedan far jag till Elin Lu och hänger med några häftiga!
(Vilket innehållsrikt inlägg, det var längesedan ett sådant inlägg publicerades på bloggen. Men bättre sent än aldrig eller hur!)

Lillabloggen

Fiskfjäll! Nej vad heter det? mjäll? fjäll...?

The Hunger Games

Jag har sett den nu. Efter två års väntan så har den äntligen kommit ut på bioduken. Även fast jag visste att boken skulle vara bättre eftersom den alltid har en tendens att vara det så hade jag ändå väldigt stora förhoppningar på den, förhoppningar som faktiskt vägde upp till varann. Den var bra, även om de hade uteslutit en hel del saker men jag är nöjd, det är jag!
Sen var sällskapet också trevligt och jag hoppas vi kan göra om det igen någon gång snart!

That one thing

De som säger att One Direction är skit, här har ni mitt svar.

Two can keep a secret if one of them is dead

Har precis sett det sista avsnittet för säsong två av Pretty Little Liars och det var sjukt spännande! Alltså shit!! jag hade faktiskt mina aningar om vem som kunde vara 'A' och ja... det blev ju som det blev!
Nu ska jag ringa till systra mi och sen är det bara chill som gäller. Inget plugg i veckan som tur är!
seya!

*

Ska finslipa det sista på debatten nu och sedan ska jag se på det sista avsnittet av av Stylisterna. Jag tycker verkligen om det programmet, man får så bra inspiration!
Det var iallafall skönt att hänga lite på stugan och så, att få lite färg!

Happiness

Solen värmer på idag och vädret är på topp så därför följer jag mamma och pappa till Vitsand och knarkar lite D-vitamin. Seya later!
Last year!

Lördag

Hejsan hoppsan! Vad händer och fötter?
Sitter och skriver lite på debatten som ska äga rum på tisdag under svenskalektionen, jag ska vara emot internet och det är faktiskt inte så svårt som det låter. Det finns faktiskt väldigt många nackdelar och dåliga saker med det så jag, Linnea och Malin kommer lätt vinna debatten! Wiho!
Jag var hos Sofia igårkväll och vi bakade kladdkaka som blev superduper god och så lejdade vi oss bara(hehe).
Söta unge!!

The Hungergames

The Hungergames UK premiere livestream
http://www.markboardman.moonfruit.com/#/the-hunger-games-live-stream/4561943444

Wednesday

Inte så kul dag idag och så gick brandlarmet i skolan igång igen. Bajs säger jag bara. Tur man har fina vänner som muntrar upp en när man är som surast i alla fall. Ska plugga skit tyska nu. Seya!

New wall

Before

After

God damn you're beautiful

Fastnade för den här låten idag

.

No comments

How God created Louis


Lördag?

Endast jag som fått för mig att det är Lördag idag?

Single Ladies


17


Circles, we're going in circles

Jag kom hem från stan för ett tag sedan där jag fikade med Malin. Sedan kom Sofia och Agnes också vilket var supertrevligt! Vi gick runt lite på stan och svammlade på ett bra tag och när jag kom hem så möttes jag av en trevlig överaskning på mitt skrivbord.
Så nu har jag lite att pyssla med i helgen!
Ikväll så ska jag till Matilda på lite födelsedagsfika! Det blir kul!  Så jag ska fixa mina naglar nu! seya!

8 mars

I det här inlägget vill jag gratulera min fina vän Matilda som blir hela 17 år idag. Grattis till dig fina flicka!!!! Nu är det bara ett år kvar tills du får börja dricka lagligt, ta körkort, gifta dig, köpa hus och mycket annat! Ha en bra dag sötis!

Hej bloggen

Hej då bloggen

Kände för att vara lite kreativ så jag började klippa i mina kläder Oppsii


Bakade igår


Before One Direction

Hittade dock ingen från Zayn innan One Direction så den här kanske duger? Ìnspelad bara ett tag efter the X Factor


MalikMonday

Godmorgon! Idag är det måndag även fast det inte alls känns som det och ingen skola och inga läxor!
Klev upp ganska tidigt idag, men jag kunde inte sova. Dessutom så får jag ju mer tid att hinna med saker att göra! Smart va? haha!

*Dead*

HahahHahahah! Malin visst fattar du? hahahhahaha dör av skratt!

Red

Förvånande nog så hittade jag inte så mycket att shoppa i den stora staden men en fin liten väska till sommaren fick följa med hem.

Home sweet home

Saknar redan Umeå och Annika men vi ses snart igen hoppas jag! Helgen har varit superduper och vi har mest umgåtts, gått på stan, käkat mat och pratat. Riktigt mysigt!

Alltså skämtar ni med oss Norge?


Nu åker jag!

Förmodligen blir det ingen bloggning under helgen så jag säger hejdå för ett tag nu! Och just de, nu är det lov! Så härligt!!

Thursday

Pluggar till samhällsprovet just nu! Och längtar till imorgon, då är provet borta, vi får helg, vi får lov och så åker jag till min älskade syster i Umeå och hälsar på henne. Jag är så himla taggad kan jag säga! Snart måste jag gå och packa också och lägga in lite ny och fräsch musik i min mobil så att jag har något att lyssna på under en tre timmars lång busstur. Whoop whoop!

Some are like water some are like the heat, some are the melody som are the beat


RSS 2.0