2012

Nu är det bara några timmar kvar av 2012. Lyckligtvis avslutar jag ett underbart år med mina underbara vänner. Nu ska jag gå och fixa mig och sedan ska jag äta nyårsmiddag med familjen innan pappa skjutsar mig vidare till nya äventyr. Haha. 

it's time

Imorgon är det nyårsafton. Då är det 2013.
 
Umgicks med Elin ikväll, vi såg Black Swan och hade trevligt. Ligger nerbäddad i sängen nu och funderar på att se en film eller en serie. Detta inlägg får pris som världens värdelösaste inlägg. Jag vill tacka min mamma och min pappa. Även mina vänner som varit ett underbart stöd för mig under min karriär som värdelös bloggare.

live fast, have fun, be a bit mischievous

Satte upp lite slingor som höjde mysfaktorn, bytte ut mina foton mot ett citat. Fotona ska jag hänga upp någon annanstans, vars vet jag dock inte än. Kvallan blev ju bara bajsig. Tack för det blogg.se ♥

new girl

Har sett alla avsnitt som kommit ut av den här serien och jag är förälskad. Kan inte hålla mig för skratt och Jess och Nick måste bli tillsammans i slutändan ok?

lite av det bästa från julklappshögen

"Årets julklapp"/Victoria Secret body splash/The Hunger Games Trilogy (Har dessa tre på svenska men jag ville ha dem på engelska också)

dan efter dopparedagen

Slänger in två bilder på mitt söta kusinbarn och vår jultomte medans jag tackar släkten för en bra dag och kväll. Nu ska vi äta julmat i tre veckors tid och sedan är det över. Någon bild på lite av det bästa jag fått kommer senare. 

God Jul på er alla! ♥

 

Louis William Tomlinson grattis!


Step 1: Cut a hole in a box

Första terminen av andra året på strömbackaskolan avslutades i Luleå med studiebesök på mediehuset och teknikens hus och även en lunch på Waldorf. Inte illa. Ikväll inviger jag jullovet med hjälp av en bra serie och en massa ljus. Chiao!

Varning ! SPOILER

Hur lycklig är jag inte nu? Sitter här med glädjetårar i ögonen. Blair och Chuck fick en liten Henry, Dan är
Gossip Girl, Ted lyckades med GNB och Barney och friade till Robin. Gaaahhh förstår inte varför jag blir så påverkad av tvserier. Omagad.

“I hope you’re ready, because I’m about to tell you the story of my life. More specifically, why my life ended. And if you’re listening to these tapes, you’re one of the reasons why.”

En av de bästa böckerna jag har läst. 
Everything affects... everything.

Under your command I will be your guardian When all is crumbling

Idag är det söndag. Idag är det åtta dagar kvar innan julafton. Idag är det dagen innan sista veckan innan lovet börjar. Denna helg blev verkligen superb. En tacosmiddag lagades åt några brudar i fredags och sedan hade vi jävligt kul. På lördagen gick jag på stan ett tag och sedan firade vi Linnea med hjälp av en morotskaka, cheesecake och massor med trevligt folk. För övrigt har jag precis skickat iväg en bokrecension, sett det senaste avsnittet av The Vampire Diaries och knarkat The Fray.

Fotografiskt bild 1

Gammal "behind the scenes" bild.
Har lektion nu men lilla jag har ingenting att göra så jag passade på att blogga eftersom att det var några dagar sedan sist. Last Christmas spelas i högtalarna i vårt klassrum och vi har precis sett på luciatåget. Mys!

söndag

Myser framför The Dark Knight Rises tillsammans med min enda vän ikväll. Haha!

saturday

Det blev jobb igår på Sabaton. Jobbigt i fötterna blev det och jag missade x factor finalen. Disaster. Såg reprisen imorse istället. Grattis till Awa!
Lördag idag och kvällen spenderas i bergsviken för att fira Elise. Ha en bra kväll!

1 december

Steg upp tidigt för att filma material till vår film. Det gick väldigt bra och vi blev klara snabbare än vad jag trott. Bilderna är tagna från Toves och Malins instagram. Det här kommer nog bli riktigt bra!
har också öppnat första luckan på adventskalendern och sett första avsnittet av Mysteriet på Greveholm. Mys! 7 åriga Sandra har talat. 

RSS 2.0