it's friday

Sportlov. Woopwoop! Filmen till gymnasiearbetet är i princip klar, alla prov är skrivna och det enda jag behöver göra nu är att skriva klart rapporten. Ska bli skönt att få vila en vecka, och att vi bara har tre skoldagar efter lovet sen drar klassen till stockholm, gör ju inte saken värre. Ska typ vara med några flickor ikväll. Usch vad bra det känns!

hello sweetie.

Pryder mitt rum med fejkrosor. Mitt rum är ett pågående projekt som aldrig blir klart eftersom jag älskar förändring och jag vill förnya och slänga saker 24/7. Längtar tills jag har mitt eget place då ytan och möjligheterna blir tusen gånger större. 

pooop och sådan skit

Kommer skjuta mig själv i tårna imorgon. Matteprovet kan dö och det faktum att resten av klassen är lediga imorgon medan vi måste vara på skolan 9.20 för att vi aldrig blir klara med den där jävla filmen gör mig galen.
 
Har iallafall tagit en paus från mattetalen och sett på Grammisgalan och varvar med lite updates från Brit Awards. Nöjd över Håkans priser, och blev inte helt ledsen när en viss Munther dök upp i tvrutan heller. Håller tummarna för vinst till killarna där borta i England också.

fuck cancer!

Tillbringat lördagen tillsammans med Malin, Sofia och Linnea på krokodil. Vi har gjort pärlarmband till Ung Cancer och gjort gott. Kom hem och möttes av Emma, Annika, Tommy och Johan och har hängt med dem tills nu. Lördagskvällen spenderas hos Elin med flera framför lite Sherlock och annat mys. 

det här är konst, det är slit. det här är blod, svett och beats.

Idag på psykologin ställde vår lärare frågan "När kände ni lycka sist?" och jag hade inte svårt att komma på det svaret. Körde upp imorse och kan nu ge mig ut på vägarna helt ensam om jag vill. Eufori.

DAYS LEFT


a seven nation army couldn't hold me back

Myser mest dessa dagar och passar på att njuta medans det är någorlunda lugnt bland alla prov, även om den där körkortsteorin hänger som ett svart moln över mig så ska jag chilla. Ja, det förtjänar jag. Vill dock ta studenten nu, vill ha sommar nu och jag vill till Alanya nu. Inte många månader kvar dock men det är alldeles för många månader.

i'll burn the heart out of you

Spontanbeställde hem två böcker. Den ena är en pocket skriven av John Green, ni har förmodligen hört talas om den och den andra blev Arthur Conan Doyle's hela samling av Sherlock Holmes. Den sista boken är på ca. 1400 sidor och själva omslaget är jättevacker, nu har jag läsning för ett helt liv framöver. Det ska bli jättespännande att läsa de olika berättelserna och att sedan kunna koppla ihop det med serien Sherlock, kanske hittar jag ett par ledtrådar i boken också.

RSS 2.0