some new shit

Njuter så mycket som det går av lovet. I söndags myste jag hos Elin med ett par flickor framför solsidan och sedan dess har jag haft fullt upp med min rapport. Ska försöka skriva klart den innan fredag för hela helgen kommer bestå av roligheter. Taggad? ehjo. Har även införskaffat mig ett par nya skor. Ganska nöjd.

min kärlek till ledighet går inte att beskriva

Bloggar lite såhär i lyckan för att två prov har lyfts från mina axlar, imorgon får vi lov och för att jag har beställt ett par skor. Dock är det iskallt i mitt rum så jag tänder lite ljus och så kanske jag ser lite New Girl. Jo men det blir nog bra det!

on my own, pretending he's beside me

Idag har vi filmat lite grann till vårt gymnasiearbete. Hoppas det blir bra! Annars så har vi prov i morgon och på torsdag som jag pluggat till idag. Har även hunnit med lite serier och så. Ikväll blir det Hollywoodfruar och kanske lite mer serier, vem vet!

something new

FINITO
 

FREDAG

Shit pommes vad dålig jag varit på att blogga. Har ingen egentlig ursäkt annat än att jag helt enkelt inte haft lust. Rummet blir färdigt snart, väntar endast på sängen. Pluggar och skriver skolarbete och bokar utomlandsresor. Alanya till våren med min underbara vänner. Fan, vad jag längtar! Hänger med Malin ikväll och ser idol, fett mys!

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Dagarna rullar på och jag skriver matteprov, jag hänger med mina kompisar, jag inser hur gamla vi blivit för vi pratar politik på lunchrasten och ser på partiledardebatter helt frivilligt (äkta samhällselever), jag målar ett sovrum som jag senare ska flytta in i, jag övningskör och mina timmar på spotify är ute så mitt hjärta i är i tusen bitar. Min dator är helt crupp och tills dess att jag får en ny lånar jag min snälla systers. Bara två veckor kvar nu innan lov. Håll ut.

I gräset sover någon än, ser ganska obekvämt ut men jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv, i samma stund så vet jag att allting har ett slut

Efter sisådär två år, eller något sådant, gör hon det igen. Ni vet vad min spotify står på repeat på just nu. Och det faktum att håkan hellström dyker upp gör mig inte direkt ledsen.

pang på och tack för kaffet, stig in och välkommen, kalendern visar måndag men vi lever lördag kväll

Hälsar fredagen med öppna armar. Så lycklig, även fast det kändes som helg redan igår då jag och tjejerna spenderade kvällen på nodo. Ikväll firar vi Alexander woopwoop. Imorgon målar jag kistor och käkar tacos med vännerna. Hade bra!

RSS 2.0