High heels off, I'm feeling alive

Helgen går way too snabbt för min smak. Imorgon är det ju måndag igen tyvärr. Har iallafall tagit det så lungt jag kunnat, hängde hos Alexander på fredagskvällen tillsammans med ett par sköna typer. Vi spelade cards against humanity och jag kom på en delad tredjeplats, fett coolt ja! Såg även Carrie och sedan avslutade vi kvällen. Igårkväll var jag med Annika och såg på Frozen, käkade nötter och snackade skit. 
Söndagen i ära så har jag, Elin, Malin och Agnes arbetat på gymnasiearbetet som aldrig tar slut. Förhoppningsvis är alla bilder tagna på tisdag så att vi kan börja redigera dem. 

idag har jag ritat p-piller och kondomer

Började dagen med en lätt sovmorgon till tio i åtta. Sedan jobbade jag och de andra gurlsen med gymnasiearbetet, därav kondomen på bilden. Vi pysslar lite grann till vår film och antingen kommer det bli så jävla episkt eller helt fucking förskräckligt. Vi får hoppas på det första alternativet.
Annars så har jag skrivit klart en uppsats, pluggat lite körkort, BORDE börja plugga på ett prov men det är inte så enkelt när man har grejerna i skåpet. Ska se lite Hannibal istället hehehe. Bye!

kom som du inte är

Studentnedräkningen är påbörjad. Igår inleddes den med den första av tre studentfester på challenge. Temat var "Kom som du inte är"och min blåsa var en luleå-hockeytröja. Någon mindre intresserad av hockey kan man inte hitta. Förfestade i Bergsviken tillsammans med jättefina tjejer och en hel del shottar. Nu är det bara 143 dagar kvar till studenten. Woopwoop :P

i'm dead. wanna hook up?

Satte ihop världens minsta årsresumé hehe. Anledningen är den att jag helt enkelt inte dokumenterat och fotat mina bästa minnen vilket jag nu i efterhand ångrar. Är det något löfte som jag har i år så är det att plocka fram kameran och fånga ögonblick. 
Valde ut top fyra moments 2013 och majoriteten av dessa är från sommaren men yolo eller något, sommaren är ju bäst eller hur, och den bestod av picknickar (det var en hel del), roadtrips och fest. Min 18årsdag fick också vara med på listan, bara för att den var bäst.
Allvaret börjar imorgon och jag har inte precis vänt på dygnet så vi får se hur pigg jag är imorgon. 

RSS 2.0