31

Väntar på att klockan ska bli mogen. Jag och mina flickor tänkte nämligen ta en fika på nodo ikväll. Myspys!
(försöker ladda upp en bild men tydligen vill inte blogg.se samarbeta med mig idag så ni får nöja er utan)

I dedicate this post to these sexy mothafuckers 'cuz they are sexy mothafuckers


I know you never loved the dimples on your back, at the bottom of your spine

Alltså jag kan inte. Gråter. Bästa någonsin. Ed Sheeran du är en GUD. ♥

Halloween 2012

Lördagskvällen blev super! Dyker kanske upp några bilder senare som mina vänner tog men tills vidare får ni nöja er med denna.

fredag

Idag fick vi höstlov och det förtjänade vi verkligen om jag säger så. Halloween är på ingång, ikväll ska vi till malin för att planera lite, halloween-utsyrseln är kirrad och jag fyller år på mindre än en vecka! Livet leker om man säger så!

All aboard the A train, this is A dark ride

NU. Som jag väntat. Ska hänga med lögnarna ett tag nu.

you can be the king kong banging on your chest

Måndag igen. Sista veckan innan lovet. Yes.
Denna helg blev lugn fast jag jobbade på söndagen och då fick jag Benny Andersson och Kalle Moreus autografer. Yepp, jag vet, ni behöver inte typ svimma av avundsjuka bara!
Plugg har kvällen bestått av och så kommer den resterande veckan se ut också plus lite ångest över halloweenkostymen som inte är spikad ännu. Help me!

Hur bra som helst

 

hold my heart to stop me bleading now

Jag kan inte känna något annat än lättnad nu när både journalistikprovet och matteprovet är gjort. Ikväll är det chillmode som gäller framför senaste avsnittet av gossip girl och kanske lite one tree hill. Ceya!
Slänger in en bild på några underbara från midsommar. Saknar sommaren!

onsdag

Tar en paus från pluggandet för att se lite how I met your mother och mysa istället.
 

tomlinsontuesday

Tack vare den underbara hemsidan Facebook som jag hoppas att många av er har hört talas om, så vet nu hela Piteå om att det snöar. Tack så mycket, utan er hade jag fortfarande varit omedveten om detta odrägliga väder som smygit sig in över staden. 
 
Nej men skämt åsido. Haha. Tisdag. Deprimerad. Kombinationen på låset funkar inte, fattar inte mycket av matten och vi har prov imorgon, vandrade till polisstationen i snöoväder. Det enda positiva är att vi fick sluta tidigare. Yes. 
Ikväll ska jag plugga och endast plugga. Lycka till Sandra säger jag bara. 
over and out. 

and all the roads are winding

Mamma och pappa fick följa med mig stan en snabbis imorse. Gjorde något som behövts göras väldigt länge. Nu har jag hål i öronen igen. Yeah! Den här gången ska dem funka finfint!
Ikväll blir det jobb. Ska fara snart. Vi ses!

fredag fredag fredag

Blev fullkomligt impulsiv igår kväll och trashade min mindre jeansjacka. Nu är den en jeansväst och kommer förmodligen användas mer än vad den gjorde i sitt tidigare liv som jacka.
 
Nu är det fredag, jag kan pusta ut efter att ha hållit mitt tal om tv-serier. Ikväll ska jag mysa, äta popcorn, se x factor uk- och sverige och bara ta det lugnt. Ha en bra fredag!

vintage


music is life

Jag älskar verkligen fotolektionerna. Just nu så har vi fått ett litet projektarbete, eller vad man då ska kalla det, där vi ska komma på ett tema och sedan ska vi fota och lämna in nio stycken bilder med olika typer av bildkompostioner som vi har lärt oss hittils, t.ex. sidoljus, kort skärpedjup och motljus. 
Mitt tema är låttexter och då fotar jag olika motiv som representerar en viss mening i en låt. Det är himla kul!
En liten sneakpeak på hur en av bilderna kommer att se ut. Ni kan ju gissa vilken låt det är. He-he.

lego house

Har käkat lite nu och sedan ska jag gå upp på vindan och leta efter vårat gamla lego som jag behöver till mitt lilla fotoprojekt. Men först ska jag se första avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar. Har hört att det är bra.

sunday

Är hemkommen från helgens bravader. Denna söndag kommer bestå av matteplugg och bara allmänn söndagsångest. Japp då vet ni.
Underbara tjejer ni är som posar så fint.

lördag

Drar till sjulnäs på ledarkurs utbildning. Kommer hem imorgon. Cya!

fredag fredag fredag

Inviger helgen hos Agnes! ha det bra gott folk!

andra hand numero tre

I lådorna fann jag en plånka i skinn. Byter ut den mot min gamla med nitar som jag har tröttnat på. 

andra hand numero två

Skorna tillhör min mamma men jag tänker låna dem ibland. Klacken är lägre än den ser ut.

london? usa? stockholm?

Som ni kanske vet så valde jag samhällsprogrammet med inriktning media och anledningen till samhällsvalet var att jag inte har någon aning om vad jag vill arbeta med i framtiden. Medieinriktningen kändes dessutom mycket roligare än att ha geografi, historia och massa religion. Nu efter mer än en månad med dessa nya ämnen känns det som ett riktigt bra val. Jag gick in på allastudier.se för att jag var nyfiken och den sidan var väldigt bra om man vill hitta den rätta skolan. Det finns både universitet och gymnasium att söka för de som vill det.

Det var lätt att hitta på sidan och jag kollade igenom de yrken som hade någon typ av medieinblandning och det fanns väldigt många kurser, program och skolor att välja mellan. Det fanns till och med möjlighet att plugga utomlands. Är ni på väg att ta studenten snart och ska sedan plugga vidare så tipsar jag om allastudier.se eftersom den har allting samlat på en sida. 

allastudier.se 


andra hand

Dök lite djupare ner i mammas och pappas garderober. Denna gången hittade jag en hel del fina saker. Bland annat denna gamla stickade kreation med fina detaljer.

så jag är välbekant med ordet motgång

Veckans värsta skoldag är över. Tyvärr fortsätter det tråkiga med plugg. Jag ska nog sätta mig framför mtv som visar Up All Night live turnén och plugga. Jå men det blir bra.

Teenager posts


wednesday

Nu ska jag skriva på mitt tal. Tvserier ftw!

all I wanna do is fuck your body

Idag har jag blivit mördad. Det var spännande. Jag kan försäkra min film&tv grupp att ni kommer få ett gott skratt när det är dags att visa upp resultatet. Yes. Bilden är dock från en annan gång. 
Nej men annars rullar skolan på som vanligt. Vi har ganska mycket snart innan lovet men det kirrar vi i sa2b lätt. Nu ska jag räkna matematik och lite algebra ett tag. Ciao!

Min reaktion när One Direction gör reklam för LWWY på spotify:


wonderwall

Förberedde mig på en jobbig dag men det visade sig att vi skulle ha den roligaste Film och tv lektionen idag då vi äntligen fått börja filma film på riktigt. Sedan såg vi Troja på svenskan och Kings Speech de resterande lektionerna så denna dag har varit helt ok ändå. 

Det tre björnarna!

Tog fram mina gamla berättelseböcker som jag hade i trean ända tills sexan. Jag älskade att skriva berättelser då och det gör jag idag också även fast jag inte skriver lika mycket nu. Och jag skriver nog lite bättre också. Jag måste också få berömma min fantastiskt varierande fantasi:
 
Det var en gång tre björnar. Den ene hette Bamse, den andre hette Bamse och den tredje hette Bamse. Bamse Bamse och Bamse var ibland veldigt korkade. Som igår tillexempel, då dom skulle vara hund vakt. Bamse skulle hämta och gå hem med hunden, men så snubblade han så han tappade hunden. Dom hittade inte den fören sen i morse. SLUT!
Och så en bild på det. Oj vad jag skrattade!

RSS 2.0