9h40min

Nio timmar och 40 minuter återstår av 2013. Detta har verkligen varit jättebra men den har inte bestått av någonting jättespeciellt. Därför ser jag fram emot 2014 då det första halvåret kommer bestå av resor, konserter och studenfester. Jag är så redo som man kan bli inför ett nytt år. Det kommer bli året då jag försöker ta vara på alla de där 365 dagarna, även om jag är medveten om att de där dagarna då man bara vill ligga kvar i sängen och se igenom alla säsonger av någon tv-serie, förmodligen, graranterat kommer finnas. Men sådana stunder kan vara bra också.
Ikväll skålar vi in det nya året i bergsviken tillsammans med mina bästaste, bästa vänner. Vi ses nästa år!

never together, cus' they see things in a different light

Det blev en otroligt spontan förfest igår innan jag, Elin och Elise drog ut på krogen. Dansade tills de stängde och det blev en av dem bästa kvällarna hittils! I ett försök att ta lite bilder så insåg jag att batterinivån var alldeles för låg så den enda bilden jag bjuder på är min nyårsoutfit som inhandlades i Luleå. 

and being here without you is like I'm waking up to only half a blue sky

Hälsar god jul lite så här i efterskott. Hade det jättemysigt men nu ska vi ladda om till nyår. Har mest hängt med Sofia sen sist och ikväll ska jag och Elin se The Conjuring. Förhoppningsvis är den inte alltför läskig. Slänger in två från julafton och även en från dagens luleå-tripp med Emma. Taco hej!

dan före dopparedan

Vilka bra vänner man har! Lilla julafton på lördagskvällen blev jättebra, vi öppnade paket och pratade om en massa onödiga saker. Jag fick en fylla-i-bok till studenten av Sofia som jag ska spara för alltid typ.
Imorgon är det julafton och skinkan är i ugnen, sillsalladen är färdig och laxen är gravad. Snart kommer Emma hit och ikväll ska vi mysa framför uppesittarkvällen som är vår familjetradition. 

tjugonde december

Jullovet har börjat. Idag är vi lediga och jag är lycklig. Det är endast fyra dagar kvar till julafton och innan dess ska jag tagga upp med en del julfilmer, bland annat Ensam Hemma som alltid kommer att vara min favoritfilm så här i juletider. Ikväll ska jag till Malin och vi ska väl fira lovet på bästa sätt och imorgon ska vi ha lilla julafton med flickorna. Mys!

"superfamous"

Bloggar kanske inte med sådär jättejämna mellanrum men då och då dyker det upp ett och annat i dagarna. Längtar egentligen mest till jullovet nuförtiden, men jag hänger också på Nodo tillsammans med Linnea, Sofia, Agnes och Elin och så köper jag nya mobiler. Eller ja, bara en egentligen. Har precis sett idolfinalen tillsammans med mamma och pappa, grattis till Kevin även om han inte förtjänade det men så är det hehe. 

RSS 2.0