Because maybe You're gonna be the one that saves me And after all You're my wonderwall


ha-ha

Jå men killarna ser ju som ut så där också. Bra jobbat expressen. 

nymobil.se

Ge mig detta skal så blir jag glad! (ge mig en iPhone först)

Mina vänner kan intyga att jag är väldigt förtjust i skal. Tyvärr äger jag ingen iPhone så skalutbudet till mig är inte det största. Men jag tycker ändå om att kolla in snygga skal på olika sidor. Jag kom över denna sida och hittade ett helt gäng med fina skal och priserna var verkligen superbra och rimlig. Nu saknas bara min iPhone 4 eller 4s så är jag nöjd och belåten. 

Här finns de skitsnygga skalen 
 

Niall James Horan


27-11-11

 
Kom tillbaka till Piteå Ulrik!!!!!!!

It's friday peepz!

Idag är det fredag. Ganska nice om jag får säga vad jag tycker. Njuter av ledigheten och så ska jag se på ett avsnitt av Awkward innan jag rullar vidare mot Sofia. Ha en trevlig fredagskväll allihopa!
en liten sneakpeak på mitt stökiga rum.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag


passion for fashion


Kläderna i videon är från Rebecka Simonssons kollektion Rebecka Stella  

Gaaaaaaaaaaaaahhhhh! Mycket mode just nu men jag tycker att Nelly.com’s nya kollektioner från Rebecca Stella och Issue 1.3 var sjukt fina! Det finns mycket fint på den sidan och i våras beställde jag hem några klänningar därifrån och jag kunde lätt prova dem för att se vilka som satt bäst och vilken jag vill ha och sedan kunde jag återlämna de andra. Frakten var väldig snabb också och de höll sig till de dagar de lovat.

Nej men mössan var ju cool och armbandet tackar jag inte nej till. Ge mig nu! Alltså vad tycker ni? Har någon av er köpt något från nelly? Personligen så är skorna mina favoriter på deras hemsida. De har alla möjliga par i rimliga prisklasser. Just nu är jag sugen på att köpa ett par kängor därifrån men jag ska vänta ett tag med det tror jag. Ni vet, money behövs ju också såklart!


future

Idag har det regnat alldeles för mycket. Ibland vill jag bara flytta från Piteå. Det ultimata vore ju England. Det
behöver inte just vara London, jag skulle hemskt gärna vilja bo och arbeta några månader i någon mindre stad. Som till exempel Doncaster, Holmes Chapel, Wolwerhampton eller Bradford? Eller varför inte flytta till Irland? (ha-ha-ha-ha-ha) Men detta är iallafall en sådan "Before I die"-grej. Jag ska ha bott i England en tid i mitt liv innan jag kolar. Så that's it. Nu ska jag sätta mig framför några avsnitt av One Tree Hill och sen ska jag sova. xx
- Bradford. Se bara så underbart gulligt!

Birthday wishes

- Gina Tricot 

-Tree Hill is a place, and if you look close enough.. you may see someone, someone like you just trying to find their way


the dictator


Här kan filmen köpas: The Dictator
Åhhhhh vad jag vill se den här filmen! Det är precis sån humor jag har när jag är övertrött och vill skratta åt något sjukt lejt bara! Den finns tillgänglig på DVD och blu-ray nu!

You may not be plastic but you are fantastic - Louis Tomlinson

Hänger hemma medans mina klasskamrater är på strömlida och orienterar. Nej men jag har varit hos tandläkaren och bussen till stan går inte förrens 10:05 så jag får helt enkelt vänta. Klagar inte på att jag missar orienteringen iallafall.

And boy you and I we're about to make some memories tonight

Tog en för tidig buss, krockade nästan med samma buss, brandlarmet gick under medieproduktionen mitt i vårat fika och fiskpudding till lunch. Det enda som var bra med dagen var att vi fick sluta tidigare från film och tv produktionen och att jag fick se HIMYM säsong åtta idag. Som jag längtat!

sd

 

Lawless


Läs mer om Lawless
SHIA LABEOUF! Värd att se? Hoppas det! den verkar grym!

Lite nytt

Fixade hårfärgen idag. Nöjd!

They were searching for proof... They found it

Familjen Johansson coolade runt på Ikea idag. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag snart styra spakarna mot Slammermora för lite egen tid med flickan som bor där. Det blir tjejsnack, mys och filmtittande.
Spenderade dessutom fredagskvällen hos Alexander med ett härligt gäng, där vi såg Grave Encounters som var helt okej ändå.

I know we only met let's pretend it's love

sovmorgon till 11.30 idag. Jag klagar inte. Vi har Matteprov sista timmen så det blir väl att kolla igenom den en snabbis. Peace out!
 

I know we only met let's pretend it's love

sovmorgon till 11.30 idag. Jag klagar inte. Vi har Matteprov sista timmen så det blir väl att kolla igenom den en snabbis. Peace out!
 

yeah we'll be doing what we do

Så underbart snygga och bra!

Live while we're young

Kan inte andas. Måste plugga men hur kan jag när LIVE WHILE WE'RE YOUNG spelas på repeat på The Hits Radio. Fucking love it!

.


tisdag

Skolan går framåt men segt är det verkligen. Jag har aldrig varit såhär trött under skoldagarna och jag vet inte om det beror på de långa skoldagarna eller brist på sömn. Jag känner att ett lov eller en lång lärarstrejk skulle passa bra nu! sova är det jag vill göra.
Arkivbild.

it started out as a feeling which then grew into a hope

Nu börjar höst färgerna komma i naturen och vi börjar smått lära oss hur kameran funkar på de lite avancerade inställningarna och reslutatet: Voilá!

tjena, tjena


att vi lever så här

Det blev en härlig kväll ändå. Lite mys på nodo och södra och en massa historier som fick mig att lägga mig med ångest. Nej men jag har underbara vänner helt enkelt. Wihoo!

.

Såg en citron därav det sura uttrycket i ansiktet. Ha-ha!

lördag

Så här ser jag ut idag. Nu ska jag och några av mina vänner mysa på nodo och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Peace out!

Vi flyger utan vingar I skuggan av betongen När horisonten flimrar Släpper vi kontrollen

Nu är det helg och ikväll ska jag inte plugga ett skit. Det blir en hemmamys denna fredag och jag behöver filmtips. Give me some!

september den trettonde


who I am

SA2b härdade ut ännu en 9 timmars dag på skolan. Nu väntar plugg. Det är sista rycket, prov imorgon. Wish me luck!

in case you didn't know

Igår kväll gick jag på skattjakt genom pappas garderob på jakt efter en skjorta som han inte använde. Fyndade det gjorde jag och idag dammade jag av mina gamla syslöjdskunskaper och satte mig framför symaskinen. Nu skulle Ros-Marie bli glad.

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen Kommer du ihåg den?

Ingen Film och Tv produktion och ingen journalistik idag. Skoldagen var över 12.50 men jag väntade kvar på skolan en stund och räknade lite matte eftersom bussen gick lite senare. Vill någon flytta till Stockholm, eller någon annan stor stad där bussarna går var femte minut, med mig?

medieproduktion

Är klar med mitt porträtt om Jessica nu. Det behövs bara flinslipas lite mer och sedan är det FINISH.

Han gör det igen!

 

känslan när man

Nämen titta vad jag hittade. Jag var en otrolig fjortis wannabe på den tiden. 

Måndagen har gått snabbt. Ska plugga media nu. Imorgon slutar vi ett. Det blir soft.

We could be starving we could be homeless we could be broke As long as you love me I'll be your platinum I'll be your silver I'll be your gold


nämen tjena


The cat is interior

Igår firade vi Elin och där vankades det tårta, skratt och pussel-läggande. Sov även över där och jag kom hem för en timma sen ungefär.
Ikväll ska jag se reprisen av VMA's med Annika och bara mysa!

fredag

 
Från fotografisk bild förra veckan.
Jag tar en kort inspirationspaus från svenskan nu. Jag har fastnat lite på mitt reportage. Men det kommer snart hoppas jag.

Hon är ensam Känner en längtan Hon vill vara i hennes skor

testade något nytt.

nämen tjena!

Skolan rullar på som vanligt. Min underbara Elin fyller år idag, grattis till dig gumman ♥ henne firar vi imorgon! 
Inatt är det VMA 2012 och jag vill se det, killarna är nominerade till tre kategorier plus att de ska uppträda, men det börjar 2:30 inatt och jag kände inte taggen för det då jag ska upp klockan sex imorgon bitti. Jag får helt enkelt se reprisen.

Now you're rounding up your army Turning all your troops on me Telling lies just to feel happy But I won't retaliate

yesterday

Lyckan när man upptäcker att det är onsdag fast man trott att det endast var tisdag idag. 
Nu: pluggmode sedan måste jag förbi bibioteket för att lämna in en bok som jag förmodligen fått förseningsavgift på. Fuck.

Vi jobbar riktigt flitigt på svenskan idag.


en låttext.

Ska ta tag i tyskaplugg, läsa engelskaboken och kurera mig lite till. Seya!

måndagdentredje

Jag är sjuk, trött och har huvudvärk. Nu ska jag bädda mig ner i sängen, se lite One Tree Hill och bara vila.

Sofias farmor har facebook, linnea äter banan och jag försöker förstå mig på InDesign


Perfection is not just about control. It's also about letting go

The Black Swan

Filmtips!

01:42

Jaccuzi, kvitt eller dubbelt och tre underbara.

Igår


Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam Baby gör mig hel Jag kommer alltid vara den Som gått från väldigt kär till obegripligt ensam


New In

Efter en snabb sväng inne i centrum blev plånkan en aning lättare och garderoben blev en aning gladare.
Gina Tricot | Ur&Penn

RSS 2.0