onsdag.

saknar Alanya och sommarvädret.
 
Jobb, jobb, jobb, fem dagar i veckan, 8-17. Och så klämmer jag in lite kompishäng där på helgerna också. Har hunnit fira pappa sen sist, gått på en feministisk studiecirkel, skypeat lite med Sofia och så hade vi en riktigt mysig förballe i fredags innan vi drog ut och där sög det. På lördag gör vi iallafall ett nytt försök, så vi håller tummarna och på fredag ska jag ha girlsnight med Annika och Emma, vilket var cirka hundra år sedan. En liten update så här på kvällskvisten.

tuesday

Tisdag. Igår var jag på feministisk studiecirkel som mina vänner håller i och jag tror det kommer bli hur bra som helst. Bästa initiativet, helt klart. Har ju också fått anställning hos telemäklarna och kunde inte vara nöjdare. Ikväll ska jag mest på framför lite Orange is the new black just nu, tipstips till er som inte sett den och sen ska jag sova. 

2015

När tolvslaget slog 00.00 den första januari befann vi oss en bit nedanför svartudden och sköt raketer, tittade på raketer och skålade in året. Jag hade sån himla bra och lugn nyårsafton och jag skrattar alltid så mycket när jag är med mina bästa vänner. Vi fick även säga hejdå till bästa Agnes som befinner sig i norge nu.
Tyvärr åkte jag på sjukdom dagen efter så nu försöker jag kurera mig så mycket jag kan. Imorgon blir det ett till hejdå. Citerar Linnea från nyårsafton: "Varför kan vi inte fortsätta gymnasiet i all evighet så skulle ingen kunna lämna varandra?"

RSS 2.0