there are two types of people

Idag har jag nynnat på high school musical hela dagen. Lite sådär nostalgi såklart! Påsklovet fick sig också en rivstart igårkväll då jag och Sofia gick på bio och såg The Host. Idag har jag och tjejerna målat ägg. Vi är riktiga konstnärer må jag säga. Tänker avsluta kvällen på bästa sätt; några avsnitt av Glee innan jag kryper till kojs.

I will not let anything take away what's standing in front of me

Åkte ut till Slammermora för att spendera min lördag med Agnes, Sofia och Niall. Vi fotade klart vår stop-motion film som handlar om en kladdkaka. Resultat blev lyckat, både för filmen och kladdkakan. Niall kommer dock inte att vara med i filmen :P 
Mina kvällsplaner är att umgås med familjen. Sätter mig nog och hejar fram Hallbergs Hunkar till vinst i tv4 också. Ha en bra lördag!

lumos

bild lånad från Linneas instagram
En perfekt fredagskväll. Jag är så glad att jag har er tjejer!

Requiem - Ulrik Munther

Idag är det en vecka kvar av skolan innan vi får lov. Det är två månader och sexton dagar kvar innan vi går på sommarlov. Och det faktum att vi endast har haft temadag på skolan idag gör bara min värld ännu bättre.

Wait, there's no such thing as unicorns?

Idag är det en sådan där underbar dag när solen bara skiner och när jag promenerade hem från bussen med världens bästa musik i lurarna kändes det som om jag var med i en musikvideo. Idag är jag glad. Med lockar i håret, iklädd stickat och jeansjacka har vi vandrat runt på musikhögskolans campus och lekt liftare i stora samlingssalen. Idag är det en bra dag och ingenting kan förstöra det!

Staring at the stars

Ny dag och ny vecka. Denna måndag har varit händelserik för lilla mig som har påbörjat matematik3 kursen, vi får se hur detta med att läsa matte två och tre samtidigt går, men jag ska inte ge upp än!
 
Det är även medievecka för samtliga mediaelever som inte valt att ha praktik denna vecka och idag har vi lyssnat på föreläsningar och quizat lite grann. Medievecka=no lessons for the whole week, vilket är ganska najs enligt mig.

you&you

Jag blev ju inte helt ledsen när denna bok låg på sängen en dag när jag kommit hem från skolan. Min syster hade fått syn på den under bokrean och tänkt på mig när hon köpte den. Hihi tack så mycket Annika!

Something new


I'm not gonna be a crash test dummy

Favoritlördagen är här! Idag har jag gått på en långprommis, läst min engelskabok och bara andats för att ikväll ska jag vara med mina vänner och rösta fram Ulrik Munther till Eurovision. 
 
Gårkvällen var super och vi firade Matilda som blivit arton år. Grattis i efterskott till henne! Det vankades god mat och trevligt sällskap. Jag har tyvärr inga bilder från kvällen men jag slänger in en gammal på födelsedagsbarnet och mig!

we are who we are for a lot of reasons. And maybe we will never know most of them.

Söndagsmys.

RSS 2.0