Keep your friends close and your enemies closer





Okej, detta avsnitt var deprimerande, äckligt, lyckligt och sorgligt. Allt på samma gång. Ni kan ju föreställa er känslan i magen just nu.

Ever since Ezra came to town things have been happening - Ian Harding

Jag kan verkligen inte vänta tills imorgon då jag kommit hem från skolan. Det är nämligen så att inatt så kommer det sista avsnittet innan höst/vinter uppehållet av Pretty Little Liars ut och det går inte med ord att beskriva hur taggad jag är! Man kommer få veta en person som är medlem i "The A-team" och en person dör. 
Jag ber till gud att det inte ska visa sig att det är de jag tror att det är. 

Kameran går

Film- och tvproduktion. Individuella val. Idag fick vi intervjua våra kompisar. Det var roligt! Helt klart mitt favoritämne.

I waited for you at the Empire State Building for two minutes. Louis waited all night.

Dessa dagar kommer att bli hårda för oss SA2B (där råkade jag skriva 1B såklart, jag har fortfarande inte vant mig vid att vi går i tvåan nu). Att börja åtta och tio och sluta halv fem är ingenting jag rekomenderar. Det tar verkligen på energinivån som just nu är nere i botten. Jag ska nog kanske börja ha en frukt med mig dessa dagar? 
Just nu vi jag bara ta en powernap men jag har lovat mig själv att försöka undvika sådant eftersom det rubbar ens normala sömn rytm. Oj vad smart jag lät där. Nej, men jag har lite hemläxa att göra sedan kanske jag sätter på något bra avsnitt av Gossip Girl. Eller One Tree Hill kanske? Eller varför inte den nya serien The Lying Game som jag just har börjat se? Sova ska man göra på natten!

10:51

Godmorgon! Jag vaknade bara för en stund sedan, och ligger fortfarande kvar i sängen. Mitt täcke har aldrig varit så skönt som det är just nu.
Det var mys på hög nivå med två av mina favoriter igår. Alla tre somnade i soffan tills jag vaknade vid tre-tiden och väckte dem. 
Dagens lista med planer är inte alls lång. Men jag far iallafall ner på stugan och äter lite grillat senare idag. 

Live while we're young

Fredag. Helg. Äntligen. Ikväll ska vi bara mysa med tjejerna hos mig med nyttigheter och annat. Ska bara gå på ica och köpa lite frukt! Sen kommer de. Puss!

snap a photo

Vi hade lite kul idag på våran fotolektion!

f5

Detta var sista förändringen av headern på länge. Ledsen att göra er förvirrade!

vintage

I somras kom min farmor förbi med denna gamla goding som tillhört henne under 80-talets dagar. Även om jag inte tror på kärlek vid första ögonkastet så kan jag göra ett undantag för denna skönhet. Den kommer att bli flitigt använd!

Take what you want and give nothing back

Att vara tillbaka i klassrummen, gå i de välkända korridorerna känns ändå helt okej. Än så länge iallafall! Idag hade vi bara mediaämnen förutom matematik och jag tror att detta var ett väldigt bra val av inriktning. Matten var dock lite ringrostig och jag satt där och tittade på ekvationen framför mig medans jag förgäves försökte komma ihåg hur man förenklade ett uttryck. Tänk så mycket man glömmer under sommarlovet.
Ikväll ska jag ta vara på tiden då vi ännu inte fått någon läxa och kanske njuta av ett avsnitt av Gossip Girl.

tjugonde augusti

Nu är det roliga slut och allvaret har officiellt börjat. Skolan känns så självklar att när jag satt på bussen hem började jag räkna upp vilka läxor jag hade att göra ikväll, för att sedan komma på mig själv, vi har ju inte fått några hemuppgifter än. 
Men det känns bra det här. Tvåan. Ett nytt skolår med nya möjligheter. 

All good things comes to an end

Sommarlovet lider mot sitt slut och jag kommer att sakna denna sommar sjukt mycket. Fast även om jag vill ha sommarlov så längtar jag ändå tills imorgon, alla rutiner och våran underbara klass. Detta kommer jag förmodligen ångra att jag någonsin sa om sisådär en vecka men jag tror alla känner likadant. 
Iallafall så har denna sommar varit oförglömlig och underbar och jag är glad jag har fått spenderat den med mina fantastiska vänner!
Nu ska jag krypa till kojs så man inte är alltför trött imorgon bitti när alarmet ringer. Vi ses!
Detta var första dagen i ettan. Då var jag nervös!

nytt och sånt från stockholm


Sofia is in the house!


hej f5

Är det bara jag som brukar trycka på f5 när jag ska skriva att man ska trycka på f5?

:P

Tillsammans med ett kilo godis och två av mina underbara vänner spelade vi monopol och myste framför Wildchild. Vi tog vara på den näst sista dagen av sommarlovet på allra bästa sätt även om Elin hamnade i en djup depression pga skolan och Malin somnade ett par gånger. 

Mina underbara

Den vackra bilden är tagen från Elin fast den duktiga fotografen var Agnes!

några från instagram

 
Måste bara få tillägga att vi såg Magic Mike och den filmen var verkligen helt underbar. Channing Tatum och Alex Pettyfer är två av mina favoritskådespelare och sjukt snygga är dom också!

några stycken från min kamera


lördag

Uppe tidigt idag! Kunde inte sova så jag klev upp för att göra lite nytta, städa rummet osv. Men nu är jag hemma iallafall, kom hem vid fyra igår och så åt jag lite, hoppade direkt i duschen och fixade mig lite innan det bar iväg till Sofia där det vankades grillat och mys!
 
Jag tog några bilder i huvudstaden som jag tänkte visa i ett annat inlägg!

12082012

Lånar en av hotellets datorer medans jag väntar på Annika. Tänkte bara säga att jag älskar huvudstaden och idag ska vi shoppa och senare ikväll blir det grönan! Shoppade redan lite grann igår då vi var i Nacka.
Vi ses!

stockholm

Väskan är packad och står redo. Imorgon åker jag, tar en paus från Piteå, till underbara Stockholm. Planet avgår 9.55 och jag ska vara ute ur huset klockan åtta så en till uppdatering kommer ni inte att få förren jag har kommit hem. Men håll utkik på instagram där jag förhoppningsvis hittat något fint att fota. @onsdagsbarn
Vi ses på fredag då jag kommer hem!

ack, sundbyberg

Jag vaknade kring elva, rullade upp rullgardinen och såg att solen regerade i Piteå även denna dag. Så jag skyndade mig att äta frukost och satte mig sedan i solstolen i hopp om att få ännu mera färg. Molnen kom dock och försvann sedan. Och återvände. Och försvann. Så jag blev irriterad och gick in igen.
Har jag förresten nämnt att vi har flyttat hem till Hortlax igen?
 
Men iallafall så var jag, Malin och Linnea igår hos Agnes på fikakalas och vi spelade Jepardy. Det var kul. Sen for jag hem, för att se mina killar på avslutningsceremonin men såklart så missade jag dem precis. Men jag fick se Ed iallafall och så såg jag killarnas uppträdande efteråt. Men ändå. Jag blev inte glad.

One Direction London 2012 closing ceremony


Tre favoriter

Om fyra dagar åker jag till Stockholm och då ska jag s.h.o.p.p.a.

Youth is like diamonds in the sun, And diamonds are forever


Bringing back some memories

Det är ungefär tre år sedan jag slutade lyssna på Jonas Brothers. Varför? Jag växte upp. Men varför? De är ju sjukt bra! Lyssnar på A little bit longer nu och funderar vars jag har lagt min gigantiska rolling stones-poster på dessa snyggingar. Jag blev bara nyfiken på att kika på den igen. 

Snälla, lite till

Insåg för några dagar sedan att det snart återstår endast en vecka av sommarlovet. Plötsligt fick jag så mycket ångest. 

onsdagdenåttonde

Det blev Nolia idag för mig, Linnea och Elin. Vi träffade Malin som bjöd oss på gratis fika och Sofia som hade paus. Investerade i inget annan än en enda rem. Men sällskapet dög och sen fick jag ju träffa en nalle, så helt misslyckad har dagen inte varit. Inte alls!

Hej


Curtain calls, there’s no more alcohol As the rain begins you feel it soaking into your bones

ny drog.

When I hide something, it stays hid. Until I want it found

Är i hortlax för tillfället och jag lär väl bli kvar här ett tag till. Har inte så mycket att berätta annat än att jag missat två (oh my god!!!) avsnitt av Pretty Little Liars så jag laddar hem de just nu och så har jag även tänkt att jag ska börja se Awkward så några avsnitt av första säsongen finns också på min Torrent-lista just nu. 

Men försök att inse lilla barn, det finns livskvalité utanför innerstan

Grillade korv och marshmallows med familjen igår medans de flesta hade kul på lk. Ikväll blir det något liknande fast kanske mys framför en film? Det var längesedan jag var hemma en hel helg så jag behöver ta igen litegrann!
 
Förövrigt så väcktes jag imorse av att pappa hammrade i plåt. och det är inte trevligt kan jag säga. Men jag klev upp, åt en frukost och for till phb för att lämna en påse kläder till Sofia och såklart stannade jag där för att hålla henne sällskap också. 

Är den stängd?

Alfapet-spel och chokladbollsbakande mitt i natten med mina vänner bestod onsdagskvällen av. Igår spelade Malin, Elin och Linnea minigolf medans jag hookade söta pirater på skeppet. Sedan blev vi filmade av tv3. Eller, de filmade en karaoketävling som vi såg på. Håll utkik ;) och hos sofia blev det lite till chokladbollsbak.

onsdag

På måndagskvällen så fick jag besök av Sofia och vi myste framför en film med gottigott och tjejsnack. Igår hängde jag på hammenviken och öjebyn på dagen och på kvällen hälsade jag på Malin ett tag. Vi såg Top Model och Project Runway och senare gick vi ut på en kvällsvandring med äventyr och åt stulna jordgubbar och blev barn igen pånytt när vi gungade gungbräda. Coola tjejer.

RSS 2.0