Nina Dobrev och Ian Somerhalder





Så jäkla söta! Jag tycker att, om inte Elena kan göra slut med Stefan och bli ihop med Damon i serien, så kan dom väl åtminstonde bli ihop utanför serien! eller hur?

Fredag

Hej på er!
Har sett senaste avsnittet av The Vampire Diaries idag och jag dog! Så himla spännande! Nästa avsnitt är det sista för säsongen (som är ca 2 timmar) och sen måste jag vänta ända till höst för säsong 3! Och så har jag även varit inne på Mittgymnasieval.nu och sett efter den preliminära intagningsbeskedet. Japp, samhälls kom man in på och jag är reällt glad! Får bara hoppas att mina vårbetyg inte sänkt sig så mycket senare, Det hänger på SOn...

Inga som helst planer för ikväll så vill ni hitta på nå så smsar ni! Visst!




Onsdag

Tjena mittbena!
Igår så stod bloggningen inte så högt på min lista eftersom på kvällen så  firade vi min syster som fyllde år (grattis till 18åringen!!) och så var jag med Matilda och Elin under dagen och tog mopparna in till stan! trevligt trevligt!

Idag så hade jag och Annika tänkt fota lite (för min del till en ny header) men solen försvann... Nu ser jag dock att den är uppe igen. Ska man orka ta sig ut och sola? jo jag gör nog det!


Pöss o kram!

Tävling

Hej!
Är med och tävlar om en ONEPIECE. Var gärna med du också!
→ Bloggen ← och → inlägget



Seya!

I see the light



Såg Trassel för några dagar sedan och förälskade mig i den här låten.

Annandag påsk

Idag så har jag och mina systrar varit ute och räfsat lite. Fick ont i armen så jag slutade. Annars så har jag inte gjort så mycket annat... imorron måste jag hitta på något!


Favorit i repris!

Ps. Sofia är i Turkiet nu. Orättvist! ha de bra göllunge!

24 april

Hejhej! Har kommit hem från stugan nu och vi har varit där hela helgen typ. Därför har uppdateringen inte varit så bra...! Har solat jättemycket och ätit god mat så nu rullar man fram då.

I fredags var jag även hos Elin och firade henne som fyller år på torsdag. Av mig fick hon en T-shirt. Har tagit några bilder som förhudligen dyker upp senare.

Svar på kommentar

Anonym om The Hungergames:
Måste bara säga att Michelle Trachtenberg hade en större roll i Buffy the vampire slayer än i något du nämde

Sv: Ursäkta men jag skrev bara dom filmerna som jag sett henne i.

Tisdag

Nu är SOn utskriven och snart inlämnad! Det är så skönt att ha gjort bort den, dessutom har jag läst till sidorna i engelska boken så nu är det bara att vänta in lovet! JIPPIE!

Ser på reprisen av Project Runaway, jag älskar verkligen det programmet! Haha, och vet ni vad jag fick veta igår.... att våran bildlärare (som är typ en 50årig gammal gubbe) också ser på det... otippat kan man ju säga!


Bildbrist!

Måndag

Nu är specialarbetet klart och bloggen kan börja fungera som vanligt igen. ÄNTLIGEN!

lördag och det är



of till Matilda!

Mycket plugg

Just nu har vi väldigt mycket plugg! Har NOprov imorgon och jag ligger lite efter eftersom jag (smart som jag är) glömde plugga i helgen och i måndags.... såå bloggar mera nån annan dag!

NU!

NU BLIRE GOSSIP GIRL ♥

Söndag

Precis som rubriken säger så är det söndag idag. Igen. Gud vad veckorna går fort nu för tiden, men det är bara bra för då går det snabbare till sommaren när man äntligen får slippa vissa människor!

I helgen har jag inte gjort såååå mycket. Vart en spontan stadstur under lördagen med Annika och där träffade man på Danny Saucedo. Trevligt trevligt!
Fick några dåliga bilder på honom med mobilkameran.



Förresten så har jag fått mina kläder nu som jag beställde från H&M eller ja, allt förutom ballerinaskorna.


Även denna bild är tagen med mobilkameran.
Hihi! H.Ö.G.A! blir examensskor då! JIPPIE! kommer dö får jag bara tillägga!


Täääävling!

Hej igen!
NU är jag med och tävlar om en ögon creme som reducerar mörka ringar under ögonen, har länge haft problem med detta och just nu använder jag Garnier coffein roll on, men den verkar inte funka.. så mnu gör jag ett nytt fösök och föröker vinna denna produkt.


tävlingen
Produktens hemsida

Ceyaa!

Ps. Önska mig lycka till!

Adam Gregory


S.N.Y.G.G
punkt slut!

6 april 2011

Hejhej! Är hemma idag, hade ju egentligen friluftsdag när vi skulle till Valls men jag fick ont i halsen igen och kände inte för att göra det värre genom att vara ute hela dagen i slaskigt väder... så nu sitter jag här och har tråkigt!

Ni vet ju att jag nyss beställt från H&M men jag gick ändå in på sidan igen för att kika efter, och det skulle jag ju såklart inte gjort eftersom jag bara hittar ännu mer som jag vill beställa! gash!


That's it!

Måååååndag!

Hejhej!
Nu har jag precis skrivit lite på SOn, har ju specialarbete igen... blää! och läst igenom engelskan (typ kollat vad vi har prov på) och nu sitter jag och ser på Fenomeen. Tycker sånt där är coolt även om man fattar att det är ett bluffprogram så är det ändå coolt!

Vi hade bild idag och då redovisade vi våra projekt vi hade gjort och våran film Anna som vart jättebra dålig! hehe! Men Stefan var då nöjd...

jaja, ska inte ta ifrån er någon mer dyrbar tid!

Ceya!

I like to tape my thumbs to my hands to see what it would be like to be a dinosaure

För någon vecka sen beställde jag från H&M!




MatildaElinSofiaSandra





Elin skrev ut den här bilden! Älskar er tjejer!

Ny skor!




1 april idag!

Och det har man verkligen märkt. Jag lyckades undvika att bli lurad faktiskt.... förutom på SOn när Sture delade ut ett oförberett prov och frågorna lät typ så här: Hur många människor bor i Kalikota? Vad är Miamis medeltemperatur under Juli månad? Som att vi skulle veta sånt....!

Jag försökte lura Sofia och säga att regissören till filmen vi sökte till hade ringt mig och bett  mig komma till en till audition, men hon kom på mig! Bara för att det varit så många skämt innan det.... annars tror jag hon hade gått på det!

Efter skolan for jag till stan för att byta ut mina Tiamo-skor, och hittade ett par välbehövda gladiatorsandaler! Jippie! Bild på dom kommer senare.



Pöss!

RSS 2.0