"Om jag slickar alla, får jag dom då?"

Citatet ovan kommer från min kära vän Sofia som egentligen pratade om chokladbollar klockan fem på natten och inte det du tänkte på, snuskhummer. 
Spenderade natten hos Elin med fina flickor och myste på medans vi såg snyggingen Channing Tatum i den fina filmen The Vow, trodde vi var pro på Besserwisser men det visade sig inte riktigt vara sant och det blev chokladbollsbakande mitt i natten. Personligen tror jag att Elins hus gör att man blir extra sugen på detta bakverk eftersom vi alltid lyckas komma på idén att baka chokladbollar när vi är hos henne. Imorse gjorde vi american pancakes tillsammans och sedan åkte jag in till staden för att ta en fika med Annika. Oj, vad jag har fikat den senaste veckan, fy skäms på dig Sandra. Skärpning från och med söndag!

we put three sugars in our tea. Sit to watch too much day time TV and laugh at mums who don't know who the father is

Idag var det en sådan där härlig solnedgång som jag bara var tvungen att fota. 
men just nu sitter jag och väntar på att säsong sex av den övernaturliga serien ska ladda klart. Kan inte riktigt hålla mig ifrån dem där Winchesterbröderna. Bara 38% kvar nu.

and I hate ignorant folks, who pay money to see gigs and talk through every fucking song

Sa2b tog lov halv två idag och jag, i sällskap av mina vänner bestämde oss för att fira detta med något litet extra. Annars har vi lyssnat på tal, redovisat en tyska-argumentation och haft bokprat om A farewell to Arms. Ikväll spenderar jag fredagen hos Elin. Vad vi ska göra står ännu oklart, men något busigt hittar vi nog allt på.

Hey it's tuesday, pig 'n a poke

Otroligt skönt med sovmorgon. Sticker till skolan för en 45 minuter lång mattelektion sedan slutar jag. Tänkte försöka få klart mitt tal efteråt också som inte riktigt vill samarbeta med mig. 

"you're not gonna bust out the misty goodbye speech, okay? I mean, if this is my last day on Earth, I do not want it to be socially awkward"

Fyra dagar kvar innan lovet och att jag endast har en lektion imorgon gör inte alls saken sämre. Tar en paus från talskrivandet just nu och dejtar nya favoritdrogen.

thursday is the day

Agnes lekte lite granna med Malin under fotolektionen. Sitter just nu på macsalen och ska skriva ett pressmeddelanden men både jag och Malin ansåg att photobooth var aningen roligare än det tidigare nämnda.

dogs smoke in France

Köpte dessa för endast nittionio kronor för ett par dagar sedan. Längtar så efter sommaren.

It's a monday I have to do it one more time

Tänker ta mig igenom dessa stilmallar och kodmallar denna kväll. Ha en bra måndag mina vänner!
 
Update: trycker ni f5 då är ni underbara.

go up in the clouds because the view is a little nicer

Älskade fredag nu är du här! 
De senaste dagarna har bara varit allmänt jobbiga och jag har bara velat lägga mig i fosterställning och gråta pga alla hormoner och sådant som finns i min kropp just denna vecka i månaden, men nu är det fredag och jag ska rycka upp mig och bara njuta av ledigheten. Kvällens planer blir bowling med min familj plus systrarnas respektive. Ha en bra fredag!

it's in his DNA and he just takes my breath away

Sitter här nyduschad och läser lite bloggar medans jag laddar ner det senaste avsnittet av how I met your mother. Skoldagen är över och fredagen är redan efterlängtad. Dessutom tycker jag att det ska synas lite asfalt, gräs eller att graderna på termometern ska sänkas till lite varmare alternativ. Just nu vill jag bara spy på allt som har med vinter att göra. Snälla, ta mig härifrån.

jag ska verkligen njuta av den här sista lilla biten

Denna lördagen blev jag och de andra tjejerna bjudna på brunch av ingen mindre än elin. Så vid 12 tiden rullade jag mot Bergsviken för att ta del av sconesen, de amerikanska pannkakorna och frukten. Det var trevligt med god mat och skratt! Pappa kom sedan och hämtade mig och vi övningskörde lite grann innan vi styrde spakarna vidare mot Hortlax. Kvällens planer är myskväll framför melodifestivalen. Åh som jag väntat!

19


1 february

Krigade mig igenom ett litet tyskaprov, en mattelektion + tre lektioner till innan jag drog med mig Elin till stan en stund. Ikväll ska jag bara mysa med tjejerna och njuta. It's friday bitches.

RSS 2.0