Är sjukt taggad till Sportlovet


Långfärdsskridskor på gympan idag


MalikMonday

När jag kom hem så ser jag skolkatalogen ligga på köksbordet och vänta på mig. Vilken trevlig överraskning! Vi på Strömbacka som väntat så länge. Ja, flera månader faktiskt så nu var det på tiden!
Annars har jag hunnit med lite plugg och sådant men tog en snabb paus för bloggen. Snällt va? ;) Haha skämt åsido! Ska bläddra lite mer bland mina bilder och sedan ska jag gå och flirta lite med mamma och så får vi se vart det leder. Seya later alligator! ♥

Borde ju som sagt plugga men så hittade jag det här:

Den som gjorde den här videon är jag förevigt tacksam till! Du har förlängt mitt liv med tusen år.

Söndag

= pluggdag
Måste skriva en insändare som ska in ikväll och så ska jag plugga samhälls. Önska mig lycka till!

Ja det är fredag

Och Annika är hemma så ikväll blir det mys med henne och andra trevligheter. Mycket najs!
Måste även meddela att både NKn och engelskan är gjorde nu så det är en lättad Sandra som sitter här nu och skriver detta!
Whoop whoop!
Bild som inte alls har med inlägget att göra...

More than this

Skoldansen gick helt okej, man kände sig lite som en f12:a på ett p12:a disco haha! Ska plugga lite nu! Ses!

Onsdag

Sovmorgon till ett idag! Nice huh? Då blir det skoldans sen slutar vi. Wiho!
Fortfarande glad!!

British Male Solo Artist, British Breakthrough Act

Ed Sheeran. Grattis! Du är ett musikaliskt geni!

Dom vann!

Så stolt! What makes you beautiful - Brit Award 2012 ♥

Brit Award 2012

Lycka till ikväll killar!


TomlinsonTuesday

Mycket att göra ikväll!
Har övat på engelskan och NK:n och börjat lite på svenskan. Nu ser jag på Pretty little liars, sen ska jag se How i met your mother och sen klockan åtta är det Brit Awards (röda mattan) sedan klockan nio börjar själva galan. Jag är så jävla taggad!

MalikMonday

Vi fick veta matteprovet idag som vi gjorde i fredags. (Ovanligt snabbt rättat av våran lärare som alltid annars brukar ta cirkus en månad på sig att rätta våra prov) Och jag är så jävla nöjd! Fasiken vilken bra måndag!
Nu när jag kom hem har jag hunnit med att söka sommarjobb och vi får hoppas på att jag är en av de "lyckliga" som får ett. Ska plugga senare också! Sista rycket nu innan sportlovet! Kom igen Sandra!
Taggad cheeey!

Ryktet går och våghals och med andra ord

I början så försökte jag fånga Sofia och Linnea när dom blåste popcorn och ett av försöken blev såhär:
Sedan gick det betydligt bättre!
Sofias.. ehm.. groda...:

Sunday

(Nyår)
Gårdagen blev superkul och den innehöll en apdans, bodylotion, parodier på lärare och en hel del skratt! Även några fina kort på Linnea som blev tagna med Sofias kamera. Hehe, tror inte att Sofia kommer lägga upp dom men vi fick oss iallafall ett gott skratt. Om jag senare ser att Sofia  har lagt upp några andra bilder så ska jag genast sno dom så att ni får se! Promise!

Saturday

Ska till Sofia ikväll! Wiho!
Förlåt för denna vackra bild min älskade vän ♥

My reaction exactly!


There's something about the way you look tonight


Jeffrey Campbell

I want, I want Jeffrey Campbell
I want, i want to be loved by you

My judgement is clouded

Hade dans idag i en och en halv timma med bygg och teknikarna. Det gick väl hyfsat, bra ibland och skit dåligt ibland. Men men nu är det bara att se framemot skoldansen nästa vecka.
Nu ska jag plugga, läsa engelska boken och sedan måste jag se de senaste avsnitten av PLL och HIMYM som alla säger är så bra! Seya!
Tur att man inte såg ut såhär idag. Haha Harry, du är extraordinharry!
See what i did there huh?

14 februari


TomlinsonTuesday


Taskiga mobilbilder men såhär såg det ut imorse då vi spenderade förmiddagen på Nolia och utbildningsmässan. På bilderna är det Malin som tutar på i brandbilen (som var typ det coolaste fordonet jag någonsin suttit i, haha ska man kanske övervöga en karriär som brandman?) och så Adam Tensta som höll ett inspirerande tal om drömmar och hans liv.

MalikMonday

Tjo alla läsare! Tog inte hem något skolarbete från skåpet idag eftersom jag tänkte ta en pluggfri dag. Det har jag faktiskt råd med.
Annars händer det inte så mycket förutom att One Direction befinner sig i samma land som oss just nu vilket är väldigt roligt. Dock blir jag lite besviken på alla fans där nere i Stockholm som beter sig som vilda odjur. Visa respekt OK?
Avslutar med en fin bild som inte alls har något med inlägget att göra!

I'm gonna pick up the pieces and build a legohouse


Yes!

Jag har nu återfunnit mina älskade bilder på mina älskade vänner och glädjen är enorm!

Grattis till Ulrik!


Soldiers

Rösta på Ulrik (min polare) ikväll! 099-20201

Går till Matilda för en mysig filmkväll med flickorna

Ha en bra fredagskväll alla! Det ska iallfall jag ha!

Går till Matilda för en mysig filmkväll med flickorna

Ha en bra fredagskväll alla! Det ska iallfall jag ha!

True story


Torsdag

Ska bara skriva lite snabbt här innan jag fastnar helt. Måste plugga och jag funderar på att ta något gott att äta men det är ju lite onyttigt... fast en gång kan väl inte skada? he-he!
Anyway, befann mig på skolan idag som vanligt och det var helt okej fast känslan av att det är helg imorgon är super duper känner jag! Nej nu ska jag gå och kolla igenom tyskan och skriva lite på engelskan och NK:n. Seya!
Bild från arkivet! sommaren 2010

Your math skills is terrible

Denna dag har varit väldigt bra kan jag meddela er. Tog 12.05 bussen till skolan, hade lektion i sisådär en halvtimma sedan så följde Sofia med mig hem och så lejda vi oss och höll på. It's only a matter of time now before i've turn her into a directioner ♥

Hon for dock hem för ett x antal minuter sedan den lillskiten. Jo just ja. hon hann facerapea mig också... den lillskiten!

I should have kissed you is leaked! ♥

*Can't.even.breath*

Wednesday

Passar på att se både PLL och How i met your mother nu när vi har sovmorgon. Det är nice!

TomlinsonTuesday

VAS HAPPENIN? haha! Nej men chill dag idag även om vi slutade halv fyra. Kom hem, åt, gjorde inte så mycket, läste ur engelskaboken och nu chillar jag. Ser framemot morgondagen då vi börjar 12.40, skönt med sovmorgon alltså!

Mys

Ska ta engelskaboken och göra mig en kopp varm choklad. Mysfaktor på!

2 the directioners

Det är jag bra på. Fråga mina vänner.

helvete

Så jävla arg just nu. Ett helt album på mina fina vänner är spårlöst försvunnet. Jag hittar det inte. Helvete.

MalikMonday

Dagen började bra, hade historia där vi övade på våran teater som för övrigt är grym. Haha, nej men jag tycker det är roligt med sådana muntliga redovisningar istället för att bara stå rakt upp och ner och läsa från en text. Sen blev det dags för lite doping och anabola och sedan var det tyska då brandlarmet gick så vi missa ungefär halva lektionen vilket nog ingen klagade över. Sen var det bara en massa mönster, skala och symmetriska figurer innan vi äntligen fick ta bussen hem till lilla hortlax. Och nu sitter jag här och umgås med min vän Ed Sheeran, ett antal filtar och ett par värmeljus. (det är kallt i mitt rum.)
Så här fint såg det ut imorse

.

Om man säger ordet "lättlurad" nog långsamt så låter det som "laktosintolerant"

Just nu


Melodifestivalen 2012

Det börjar ju ikväll! Klart att jag ska se det!

Saturday

Kom hem för ett tag sedan från en rundtur på stan. Det var riktigt trevligt må jag säga men dock väldigt kallt! Har inte hunnit med att göra så mycket annars, men ska till Sofia ikväll! He blir najs! seya!

22 kvar

Hejsan! tidigare så gjorde jag en supergod fruktsallad som jag åt bara som den var och så myste jag med mamma och pappa medans vi såg på The Voice. Själv tycker jag att programmet är sjukt tråkigt men... Sen så bestämde jag mig för att sätta på en film och det fick bli Monte Carlo, en sjukt skön "Feel-good" film. Ajja, tänkte bara säga det och nu så säger jag tack hej och lever pastej! Seya!

Friday

H.E.L.G! Äntligen!

Thursday

Här sitter man och förgäves försöker komma in på nrj:s hemsida...! Nej vänta, nu funka det YES! äntligen! Nu är det bara att hålla tummarna! *förväntansfull*

RSS 2.0