trettionde juni

Fredagens arbete blev inte alls jobbigt, lite skräpplockande på planerna medans PSG pågick och sedan på kvällen umgicks jag med några och såg paraden, Kalle Gracias och Populärmusik uppträda och ett helt gäng med äckliga fiskmåsar.

Dagen i ära har jag gått en snabb sväng på kyrkmarknaden, vi trotsade det tråkiga vädret och med mig fick jag de traditionella remmarna och en till sak som det kommer bild på senare.


onsdag

Jobb jobb och jobb. Fortsätter arbetet på Storfors AIK en och en halv vecka till, sedan är jag fri! Ska bli skönt att äntligen få mitt efterlängtade sommarlov. 
Förövrigt så kom mina betyg i brevlådan för någon dag sedan, äntligen, och nöjd det blev jag! Får hoppas att tvåan kommer gå lika bra, om inte ännu bättre med alla nya media ämnen som vi kommer få! 
Annars så kommer uppdateringen inte vara på topp eftersom det är sommar! 
Evigheter sedan jag träffade dessa underbara skapelser och alla andra vänner. Nästan en vecka snart! men på fredag blir det häng igen!

if you have to ask, you will never know. If you know, you need only to ask


Midsommar tjugohundratolv

Det blev den bästa midsommaren hittils! Jag, Matilda, Sofia, Agnes, Malin, Elise och Elin Li samlades hos Elin W i Bergsviken och hoppade säck, spelade kubb, grillade och sjöng till "We are young". 

torsdag (fast det känns som en fredag)

Då tog jag helg! Väldigt skönt må jag säga. Blev nästan dränkt av alla barn som går fotbollsskola när jag skulle fara från jobbet. Det var inte lika skönt men jag klarade mig ganska torr därifrån iallafall. Resten av dagen blir det att ta det lugnt, se ett avsnitt av PLL och sova. Haha!
Slänger in en söt bild på mig från 2007.

instagram

veckan som gått. @onsdagsbarn

Första dagen är avklarad

Idag inleddes min första dag på sommarjobbet. Fick sluta lite tidigare men nu är jag trött, sliten och hungrig och ska se på ett gammalt PLL avsnitt. Vi ses!

young science

Vänta till refrängen och lyssna på han som sjunger, likt Liam Payne eller vad?

summer

Hängde med dessa snyggingar idag + Linnea som inte hade hunnit komma än när detta foto togs.
Vattenmelon, bikini, veckorevyn och kubb underhöll oss denna soliga dag.

New in

Jag kunde inte motstå dem. Jag följde med mamma och pappa in till stan en snabbis och köpte dessa imorse.

fredag

Den årliga sommarflytten till stugan är på G. Snart så kommer det att kännas som sommarlov på riktigt!
Trotsar även min förkylning och ger mig nog av till Sofia ikväll för en filmkväll. Mys!

Hur snygga är inte dessa?


a year in the making

Ungefär ett år sedan har gått sedan dessa bilder togs. Jag tog dom när 9D hade våran så kallade "Klassens kväll" vilket var något av det sista vi gjorde med den klassen. Klassen som jag gått med och känt ända sedan vi var sex år. Efter detta tog vi examen och våra sista dagar som 9D var över.
Sommaren 2011 var en av de bästa sommrarna dittills (självklart ska sommaren 2012 bli ännu bättre!). Vädret var perfekt, jag umgicks med mina vänner och jag fick pröva på mitt allra första sommarjobb och sedan få min allra första lön.
Hösten kom och nu var det inte längre mindre än en kilometer till skolan. Det var inte heller de välkända lärarna som hälsade en välkommen efter några månaders paus. Den här gången var det början på det vuxna livet. Det var strömbackaskolan, en ny klass, nya lärare och ett helt nytt tempo. Som ni säkert vet så valde jag att studera samhällsprogrammet och jag har aldrig varit så nöjd med mitt val.
Jag hamnade i en superbra klass, SA1B och ämnena passade mig perfekt. Ja, det var ungefär som en fortsättning på högstadiet fast ändå inte alls likadant. Tempot var högre och nivån hade trampats upp, men jag trivdes och det gör jag fortfarande.
Detta år har gått otroligt fort, samtidigt som året har innehållet mycket mer än de senare åren. Jag träffade nya underbara vänner och jag kan inte förstå hur vi kunde gå på samma skola som Elin och Linnea utan att prata med varandra ett dugg.
En hel del problem, beslut och drama som jag inte var van vid dök också upp men jag hade turen att ha mina vänner vid min sida som kunde stötta mig.
Och nu undrar ni säkert vart jag vill komma med allt detta? Varför jag skriver en hel novell (okej inte riktigt) om detta.
Jo, jag har insett att ju äldre man blir ju fortare går tiden. Det känns som om det var igår när jag och Sofia gick flera varv runt Jowahuset i stan för att leta efter just... Jowahuset. Det känns som att det var igår när jag, Matilda och Sofia körde moped ända till renöhamn. Och det känns som att det var igår när jag spenderade mina första sommarlovsveckor i munkviken med världens härligaste konfagäng.
Det jag försöker säga är att tiden går så sjukt fort och att ni, jag, alla borde ta vara på varenda ögonblick i erat liv. Speciellt när ni börjar på eran gymnasietid för det var där allting spurtade iväg för mig!
Ursäkta för denna långa "novell" men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite grann.

onsdag

Planen att gå till kyrkan för att se på niornas examen skrotades när mamma väckte mig halv elva. Jag klagar inte så mycket, skönt att sova och så! Spenderade förmiddagen i solen och sprang fram och tillbaka mellan solstolen och altanen för att undivka de kalla molnen. Har sett ett par avsnitt av PLL första säsongen också. Annars har det inte hänt så mycket. Vill att jag ska bli hyfsat frisk snart så att jag kan ta vara på dessa dagar ordentligt innan jag börjar jobba.

"niall is like an oreo upside-down, white outside but black inside"


det är kö från gatan upp till hallen

Ont i halsen, näsan rinner. Jag avstod motvilligt från en jacuzzikväll med brudarna på grund av detta. Att vara sjuk på sommarlovet är ingen hitt!
Tagga!

you know that I can use somebody

Jag hann sitta ute i solen i ungefär två timmar men sedan kom ett gigantiskt moln och nu regnar det. Det är inte OK.
Haha den här togs nog förra våren. Då var det varmt och soligt redan i maj!

to be somebody you have to eat somebody

Igår så invigdes sommarlovet på riktigt på Sannas stuga med ett härligt gäng. Supertrevligt! Annars har jag inte haft för mig så mycket under dagen men just nu väntar jag på Babe#3 aka Sofia och det blir en lugn kväll ikväll.
(egentligen skulle det vara en bild här men Mallan godkände den inte så det blir ett bildlöst inlägg :()
Student utspringet kl 12 med Koalatjejen och Mallan.

Lejda vänner jag har ♥


instagram

"onsdagsbarn"

fredag

Sommarlov!
Idag far vi in till stan för att se på när HP3A springer ut. Sedan blir det studentmottagning här hemma. Kvällen spenderas i Vitsand. Så nu vet ni hur min dag ser ut!

I gave you my heart but you gave me no breakfast

Nu tar jag, SA1B och resten på strömbackaskolan sommarlov!
Detta firas ikväll med häng i Munksund med några fina!

two can keep a secret if one of them is dead

Pretty Little Liars season 3. Äntligen. Sätter mig och ser det första avsnittet nu. Peace out!

Prom 12

Söta Emma och Johan!

I set fire to the bread


och pastan du lagade var katastrof

Ledig dag idag. Spenderade morgonen med Annika i stan och försökte shoppa lite. Det enda jag spenderade pengar på var årets första mjukglass.
Justja, jag klippte mig igår också. Det är kort. Okej inte så kort, men med tanke på hur länge jag gått runt med långt hår så känns denna förändring väldigt skön.

onsdagsbarn @ instagram

Efter tre och ett halvt år med min älskling är det nu över. Jag säger gladeligen hejdå till min Spica och välkomnar min Gio!
Och följ mig på Insta vettja! @onsdagsbarn

6 (skriver detta med en siffra för att ingen ska misstolka rubriken)

Kan ni förstå att det endast är sex dagar kvar av skolan? Sommarlovet here I come! Plus att; nu är det helg, vi är lediga på måndag, sovmorgon på tisdag, lediga på onsdag och examen på torsdag. Förstår ni min lycka?

RSS 2.0