kramar, fruktsallad och letsdance

Spenderade fredagskvällen med tjejerna tillsammans med massa gott. Vi såg letsdance och bara pratade. I veckan har jag avverkat ett av de sista matteproven och det är endast två veckor kvar innan vi får påsklov. Står jag ut tills dess så klarar jag allt. Hade tänkt försöka skriva på psykologin i helgen, förhoppningsvis får jag någonting gjort, sticker dock till Slammermora ikväll tror jag?

something new

Ovan ser ni vad jag kom hem med från stockholm. Från bikbok, 179 spänn, kap!

sthlm

Har haft två mysiga men intensiva dagar i huvudstaden. Besökte riksdagen, SVT och SR, har blivit av med sushioskulden, åkt på äventyr i Stockholmsnatten (men blev trött i fötterna efter ett tag så halva gänget åkte tillbaka, partypoopers?) Vi har gått, käkat, gått ännu mer. Tillråga på det så har jag blåsor under fötterna och fick migrän mitt under shoppingrundan. Känns skönt att vara hemma, ikväll ska jag ta hand om mina fötter och bara mysa. Är faktiskt ganska slut.

things we lost to the flames

Sneak peak på studentklänningen min. Är supernöjd!
Idag fick vi även studentmössorna och shit shit shit vad jag är taggad inför de sista veckorna. Åker till Stockholm med klassen imorgon, ska bli skönt. Kommer hem på fredagkväll dock, kortvisit, men vi slipper skola och jag ska shoppa. I ain't complaining.

pre-stdnt

Lovet börjar lida mot sitt slut nu. Har hunnit med en kaffe på krokodil och secondhandshoppat på kupan. Det blev fest också igår, som började riktigt trevligt men jag blev, av någon anledning, less när vi kom i på challenge så det blev en hyfsat tidig kväll för mig. Till middagen väntar tacos och ikväll ska jag bara ta det lugnt. 

tuesday

Idag är det fettisdag men en semlehatare som mig kan inte riktigt uppskatta den dagen. Bakade mig själv lite cupcakes istället. Underbart!
Annars så spenderade jag måndagen tillsammans med Malin och Sofia, vilket var väldigt trevligt. Ikväll ska jag träffa Elin och Linnea och kanske eventuellt någon annan, på krokodil och mysa.

RSS 2.0