tisdag

Stockholmstrippen blev väldigt lyckad. Skrek och sjöng med i låtarna allt vad jag kunde och trots att våra platser inte var de bästa så är jag 100% nöjd. Lördagen shoppade vi endast och käkade sedan på Fridays. 
I går var det första dagen på jobbet och det gick bra, sitter dock hemma idag med öroninflammation. Var hos läkaren idag och fick antibiotika, har inte haft öronflammation sen jag var typ fyra och jag hade inget minne av hur det kändes men nu vet jag, tyvärr. 

weehåå

Är i Stockholm i denna stund (tidsinställt inlägg ftw). Dansar också förmodligen till någon av One Directions låtar just nu. Tänkte dock att ni skulle få se lite bilder från systemkameran också. 

slutanalyserat för SA3B

Typ en av de roligaste dagarna i mitt liv! Gårdagen bestod av fika med släkten och presentöppning. På kvällen for jag vidare till Tove som agerade värd åt SA3B's kanske sista klassfest. Lite lyckotårar och goda drinkar på det också. Dansade på Statt tills de stängde och sedan blev jag blöt som en hund då jag väntade på skjutsen hem. Men vad gör det? Man tar bara studenten en gång i livet.

prom

Gick och såg mina bästa vänner och alla andra par på årets studentbal. Alla var verkligen jättefina. Lite halvtaskiga bilder men vad gör man när man endast har mobilen till hands. Ikväll laddar vi upp inför studentfest numero dos, denna gång med glamourtema. Igår var det ju Sveriges nationaldag så vad passade bättre än att ha Sverigetema då?

Trots en del missöden och oroligheter så är vi tillbaka oskadda och brunbrända. Så himla underbar upplevelse som ska göras om inom en snar framtid. Har dansat på barerna, bränt mig efter dag ett, druckit goda drinkar (och mindre goda), gått på beach party, shoppat lite granna och bara njutit utav värmen, solen och resan.

RSS 2.0