fast vi vet att hela stan är stängd så vägrar vi gå hem.

Fick hem denna palette i brevlådan i fredags. Så lycklig, första men inte sista produkten från Sleek. Från madlady.se
 
I fredags myste jag och Malin framför Idol och snackade om saker och ting som man bara kan snacka med sina närmsta om. Gick och la mig relativt tidigt för att sedan stiga upp klockan sju på lördagmorgonen. Gjorde högskoleprovet, första gången, gick väl sådär men jag förväntade mig inte precis något annat. Jag har också fått jobb, börjar utbildning på tisdag så det ska bli jättespännande och så har jag sett i kapp the vampire diaries och gråtit så himla, himla mycket (Damon♥).

19 bast (om typ två veckor)

Fyller ju år snart så jag försökte mig på ett collage som skulle representera vad jag önskar mig. Både i födelsedagspresent och julklappar.
fåtölj
presentkort: kicks/åhlens/lagerhaus
flytta-hemifrån-saker
skönhetsprodukter
pengar

igår.

För att jag egentligen inte hade något annat för mig så följde jag och Elin med Linnea för att se Markus Krunegård på Acusticum. Har egentligen aldrig lyssnat på hans musik men han var verkligen hur bra som helst, önskar defenetivt att man hade kunnat några låtar iallafall. Drog och käkade efter det och avslutade kvällen på max.

october

Är tydligen väldigt exalterad över det faktum att det är oktober och snart halloween. De två senaste månaderna har gått hur snabbt som helst, vilket jag inte kan förstå varför. Tog en promenad häromdagen och fick lite nostalgi från denna bäck. Hortlax är ändå fint.

RSS 2.0