20 rader hus samma grå junisky

Drack drinkar, dansade till nostalgilåtar från Alanya, som skedde för cirka ett år sedan nu, invigde Linneas nya hem och avnjöt livet på balkongen
Annika och Tommy har precis farit hem, har firat bästa mamma på mors dag. Bakade jordgubbs-cheesecakecupcakes till henne, de blev magiska.
Imorgon är det juni. Jag ska försöka jobba kväll någon gång till veckan, värmen är inte här än men Agnes är hemma och det var så himla himla mysigt att catcha upp lite grann på lördagskvällen.

det finns dom som inget vet.

Tog ju farväl av mina kära kolleger på telemäklarna för några veckor sedan och har nu börjat träna inför sommarens arbete på coop. Känns hittils väldigt bra även om jag fortfarande är i startgroparna.
Köpte skorna när jag var till storheden och örhängena i skellefteå. Saknar Sofia och Agnes och längtar till sommaren och värmen och fester och ljusa kvällar. Kan man spola fram tiden?

skrotnisse, den gröna kossan, kärleksförklaringen osvosv

En av mina bästa kompisar, som jag känt sen vi var sex år, fyller år idag. Tjejen befinner sig i USA just nu och lever livet, och jag saknar henne otroligt mycket. Idag blir hon 20 år och jag ville bara säga grattis och att jag har så himla mycket kärlek för denna babe.
Du får ett speciellt tillägnat inlägg eftersom jag inte kan träffa dig och gratta dig personligen.
(Hoppas du känner igen våra gamla internskämt Sofia)

skymningen till gryningen, här är en plats där jag vill va

Gått på feministmöte. Lyssnat på livemusik på acusticum. Följt med mamma och pappa till storheden, pressat in ett bord i vår bil. Följde med dessa två ovan till Skellefteå för en häng/shoppingdag. Tog en detour till Byske Havsbad, hittade en tipsrunda och en hoppmatta, så vi blev tre år igen. Munthers nya album går på repeat och jag tar vara på några ledigdagar innan allvaret börjar igen.

30-3

Startade valborg med jobb till fem, drog en prommis till vattnet under rasten och kastade stenar på isen.
 
Drog hem direkt, fixade mig så snabbt jag kunde innan jag drog till Elin där vi käkade trerätters. Alexander och Sebbe anslöt sig mot slutet av kvällen då vi drog vidare festen till stat. 
 
På lördagen for jag och Annika på PMU och Mio, sedan drog vi in till stan och käkade lunch. Bevittnade en del av en möhippa och drog sen hem till Hortlax för grillat. 
Avslutade helgen med hemmafest och på söndagen gjorde jag ingenting vilket var trevligt det också.

RSS 2.0