Nu!

Nu tar jag en bloggpaus! ses nån annan gång!

Onsdag och inga lektioner har man haft!

Hejhej! Idag är det onsdag vilket innbär att imorse så for dom som läser spanska till Spanien och stannar där i en vecka. Inte illa menat mot er, men så himla skönt det kommer bli med bara halvklass! Jippieee!!
Denna dage bjöd även på skolbio på bio3an och vi såg Jag saknar dej, och även filmen Anna som jag och några andra kompisar gjort eftersom vi tävlar med den i PEFF (Piteås egna Filmfestival).
Jag saknar dej var jättebra och den filmen är ju också inspelad här i lilla Piteå och det var jättekul att känna igen olika statister, min kompis hade t.o.m. en replik! Helt otroligt... haha! Men det var nte lika kul att se våran film. Usch så pinsamt det var eftersom jag framstod som värsta fjortisen. Fy! Menmen, vi får bara hoppas på att vinna! Jag vet inte vad första priset är men jag hoppas på pengar såklart. hihi!
Oj, vad långt inlägget blev. Jag hade tydligen mycket att berätta för er. Jaja!
Bjuder på en gammal!
Seeya later alligater!

Sommarjobb!

Yes! Jag har fått reda på vad mitt job i sommar kommer gå ut på. Jag ska vara kyrkogården här i Hortlax och fixa runt lite. Fatta awsome! Precis det jag ville. Men tyvärr fick jag period 3 så jag kommer ha lite ont om pengar den här sommaren och det sög ju. Annars är jag skitnöjd med mitt jobb!

Harry Potter, the final movie

Får nästan gåshud, så mycket längtar jag! Ni må kalla mig nörd, men när sista filmen har premiär på bio ska jag och Sofia sitta bänkade på raden längst bak, med 3D glasögonen och bara njuta!
It's the final battle.

RSS 2.0