Skål!! eller?

Medans alla på fejjan lägger ut skål-bilder så lägger jag upp denna goding!

sista april

Ha en bra valborgsmässoafton! Det ska jag ha iallafall! Moppar till Malin strax med Sofia i släp! Kuligt!

Känner att mina och Malins konversationer börjar spåra lite


This...


Idag, så gick jag in på Sofias blogg och hittade en väldigt fin bild. Den var så fin att jag snodde den! (Dagens historia!)

Så här spontant kan jag tycka att Agnes blev snyggast och såå....
Men vi hade sjukt kul igår! Jag gick på jakt, en vinge blev Harry Potter (Ryktet går) och så bara lejdade vi oss!

Tidsinställt inlägg: Är förmodligen och Sofia just nu och lejdar oss med dessa och några fler:


Power without guilt, love without doubt - Madonna


Chasing the sun


Har suttit ute i solen hela förmiddagen och nu väntar vi på släkten som ska komma och fira Emma. Ses ♥

27

Fredag och helgen blir lång! Så sjukt skönt! Ska bara chilla, se på The Vampire Diaries och lite annat ikväll! Ha en bra fredag. Det ska jag ha iallafall!

Tjugosjätte april

Är ingen vanlig dag utan det är min super duper underbara systers födelsedag idag! 19 år! kan inte fatta hur stor hon har blivit! Helt otroligt! Älskar dig!

This is why I love him


Fyndig rubrik eller hur?

Det tre timmars nationella visade sig inte alls vara i tre timmar utan redan efter ungefär en timma kände jag mig ganska nöjd. Blev ett hål på två timmar och eftersom att skolan serverade fisksoppa så satt en panini på Café Piteå ganska bra! Malin och Sofia saknas på bilden.

Strawberry

Käkade jordgubbar häromdagen!

24

Skrev ett nationella imorse i stora samlingssalen och det bästa med det påminde om i Harry Potter när de skriver sina prov i stora salen. Haha eller så inte. Gjorde även muntliga nationella i engelska med Agge och det gick väldigt bra! Hoppas jag iallafall!
Nu blir det läsning på hög nivå. Ses!

Mallan Elli Agge

Mina älskade spanjorer är hemma nu efter en vecka där borta i Lepe. Fy tusan vad jag har saknat er!

Onsdag 18

Onsdagar innebär tidig dag och jag kom hem för en timma sedan typ. Skönt! Ska ta tag i plugget alldeles strax också, jippie!

17 april

Vad är oddsen liksom? Varför gör lärarna såhär mot oss?
(om ni undrar varför jag i princip tagit självmord genom att välja Anne Frank's Dagbok PÅ TYSKA så kan jag meddela er om att vi bara behöver läsa till sidan hundra!)
Tre böcker i tre olika språk. Jag hatar att läsa olika böcker samtidigt och speciellt när de är på olika språk. Nu ska jag gå och dränka mig själv en stund innan jag tar tag i detta och resten av plugget.
Förresten, gjorde ju talet idag. Skönt att det är borta nu!

Going to bed now


One Direction Fan video

Brukar inte lägga upp sådana här... men bara för att eller hur? ;)

Harry Potter in 99 seconds


Hänger med en tönt!


Perfect is boring, human is beautiful - Tyra Banks


15 april

Snöigt, slaskigt och vitt väder ute. Fyfan. Vill ha vår NU! helst sommar då men...

Keep calm

SofiaA och Elin lyckades jag tyvärr inte få någon bild på :(

Life is a funny thing, the minute you think you've got everything figured out something comes along and turns it all upside down - Zayn Malik


Lördag 14

Lördag. Har spelat lite Sims idag, var längesedan jag gjorde det. Annars så har jag bara chillat och så. Ska till Lundberg ikväll och det blir kul! Funderar på om jag har ork att öva på mitt tal nu eller om jag ska spara det till imorgon... hm.. svårt val!

I wish


I.want.that.now!

Sofia

Ville bara passa på att tacka den här underbara flickan för att hon finns! Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Älskar dig Sofia!

Friday 13th

Godmorgon! 
Äntligen är solen framme ocb jag tänker inte slösa en sekund på att sitta här. Eller jo, väntar på att Mockingjay (ljudbok) ska laddas ner så att jag kan lyssna på den. Snart klar...

Blogresponse

Glöm inte min Blogresponse till vänster där ni kan ställa frågor! Alla frågor är välkommna även om jag kanske inte svarar på alla.

Tänk vad mycket man får lära sig på twitter!

Sloth = Sengångare
Jag hade dock förväntat mig någon mer "Sid från Ice Age-liknande" varelse men ja...

Time for some cathing up!

Även om det dåliga vädret gjorde mig deprimerad så har det ändå sina fördelar. Jag kan se ikapp alla avsnitt av serien Once Upon a Time som jag har missat utan att få dåligt samvete för att jag sitter vid datorn.

Torsdag

Pallar inte detta längre
Vart är solen? Det är ju för tusan påsklov!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are" - Marilyn Monroe


Wet n wild

Tänkte prova den här, har hört att folk tycker att den är bra. Vi får hoppas att de har rätt!

New in

Har glömt att visa det jag köpte i Umeå. Here we go!
- H&M ~ 99kr

11 Mars

Det här har jag ägnat min dag åt. Det var längesedan jag använde mina papper, saxar och band och jag ville ha pojkarna med i min bok eftersom jag har både The Vampire Diaries castet och The Twilight Saga castet med.
Jag vet, jag har inget liv, okej?

Länkar och kategorier och arkiv

Alltså jag lyckades stoppa in underrubrikerna som jag ville tack vare Linnea som skickade koderna men ändå förstår jag inte varför texten är grå och liten (fast jag har på storlek 16 och #000000). Jag är sämst på kodmallen, har precis börjar lära mig den så den som vet svaret på min fråga och kan hjälpa mig KOMMENTERA NU. Tack och hej!

Fyra dagar fyra nätter

Här är boken som agerat min bäste vän under dagarna på stugan. Lånade den av Lundberg och den är riktigt bra. Faktiskt riktigt bra!

New in

Var på staden inne i staden förra veckan och här har ni det jag slängde mina pengar på.

Oh, Louis needs that boat. He dresses like he owns one 'cuz he got no other clothes


Rubrik?

Får absolut damp på kodmallen som inte vill samarbeta med mig! Gash! Kan någon säga ifall bilden till vänster är svartvit eller om det är den gamla?
Som ni säkert ser så har jag ändrat lite i designen och sitter nu och kämpar i kodmallen. Är dock inte klar än utan väntar på hjälp av en vän, ni förstår, jag vill nämligen få in underrubriker osv. i min meny och jag har ingen aning om hur man gör det. Hehe!

Vitsand April 2012


8/4 -12

Har varit på stugan även idag och brännan börjar ta sig faktiskt. Nej men lite brun har man blivit och det uppskattas rejält! Ska bara ta det lugnt ikväll, umgås lite med Annika som far igen imorgon... men hon flyttar ju till Piteå om cirka en månad snart så det blir inte så länge tills vi ses nästa gång! Längtar redan!
Är för övrig sjukt trött på min bloggdesign och funderar på att göra om den till veckan, nu när jag ändå har lov osv. Vi får se hur det blir.
Seya!

Påskafton

Lördag. Har inte bloggat på några dagar nu men har faktiskt haft fullt upp.
Jag var på stan i torsdags, köpte ett par shorts. SNYGGA. Bild någon gång i framtiden kanske (Aldrig). For till Linnea och umgicks med några brudar. Sedan blev torsdagen till en fredag, åkte till stugan och spenderade dagen där ända tills på kvällen då vi for hem och Marcus hälsade på mig. Mycket trevligt!
Som sagt, lördag idag och samma visa gällde även denna dag. Upp tidigt, åka till stugan kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag här, väntar på att klockan ska bli mycket så att vi kan dra iväg till Sofia. Yey!
Blev även barnsligt inspirerad och fick för mig att jag skulle måla påskägg, och som den sanna Directioner jag är så blev motivet detta!

Påsklov

Sovmorgon till kvart över elva, idrott=gymmet, nyhetstolva+fika sedan lov. Helt okej dag ocksp som sedan blev ännu bättre när Sofia kom. Hon for hem för ett tag sedan. Lämnade mig. Som om jag bara var något hon utnyttjade. Som en pappersbit. HAHA skämt åsido! Nej men vi lurade Malin lite grann. He-he! Puss på dig gullunge!

TomlinsonTuesday

Matteprovet är över, tyvärr inte talet som inte hanns med men det deppar jag inte särskilt mycket över. Imorgon är det sovmorgon, idrott och nyhetstolva som gäller sedan är det PÅSKLOV. Sjukt!

.


MalikMonday

Dagen har varit lite upp och ner faktiskt. På båda mattelektionerna så fick jag lite damp på mig själv för att jag inte fattade något och vi har prov imorgon så... men sedan på tyskan så hade jag faktiskt ganska kul, tror det var tröttheten som steg mig åt huvudet. Sedan så fick jag veta att jag inte fått något sommarjobb inom kommunen och då var jag på mindre glatt humör igen. Så surt...
Sen kom jag hem, chillade, åt lite, pluggade och sedan så var min BFF Ed utmanare på Rix topp 6 klockan 6 så jag ringde in, pratade med självaste Brasse (det sändes dock inte) och så vart min dag bättre igen.

Sofia you are killing me!

Sofia skickade denna bild till mig och jag dog typ!

Update!

Update:


Sunday

Gårdagen var sjukt rolig även om jag satt i bilen i sex timmar men det får man ta. Köpte en topp som jag fotade imorse men sedan bestämde min kamera för att ladda ur så jag har tyvärr ingen bild.
Natten till idag blev väldigt lång eftersom jag gick och la mig ganska tidigt, vid elva (var sjukt trött) och så ställde jag alarmet på 2.00. Varför? Jo, pojkarna skulle ju uppträda på KCA i USA och tidsskillnaden var inte uppskattad kan jag ju säga. Men de var jätteduktiga iallafall och somnade vid sisådär fyra-tiden och vaknade nio (!!!) fattar inte hur jag inte kunde somna om...
Nu ska jag plugga lite till mitt tal som ska hållas på tisdag och även lite matte sedan blir det brownie bak tror jag! Mums!

1 April

Dog lite smått när jag såg detta!

RSS 2.0