Var med sofia idag! :)Nu ska jag gå och se på allsång på skansen. Måns är ju med! Mums!

Midsommarafton

Glad midsommar allihopa! Hur ska ni fira det? Själv ska jag bara vara hemma med familjen och mysa lite. Sofia skulle på 50 årskalas och Matilda skulle också vara med hennes familj så det får bli så för mig också.

Igår så for jag till Sofia där Matilda också var. Vi pratade lite och så slog vi på en film som hette Burlesque med Christina Aguilera. Den var riktigt bra, hann dock inte se klart filmen för att jag skulle hem.


Helgalen helg

Denna helg har varit rätt kul! I fredags så smsade Sofia och hörde om jag ville se film med henne och Matilda. Jag for till Slammermora och väl där så ringde vi till Jossan som ville att vi skulle komma till Markus båt. Så vi moppade ända från Pitsund till Renöhamn. Typ... 2 mil! Kul! Kallt! Där var vi iallafall med Jossan, Markus, Filip och Micke. He var riktigt kul! Dom är lite galna dom!
På lördagen bjöd Sofia oss tjejer till henne på lite födelsedagsfirande. Det var också rikitgt kul och vi såg 127 timmar. En psykisk film som var riktigt bra men lite äcklig. Det värsta var att den var en sann historia. Rekommenderar den starkt! Vi skvallrade lite, körde charader, psykologen, Jag har aldrig osv. Hade med mig kameran men inga bilder togs så detta blir ett bildlöst inlägg...
Eller??
Nu ska jag hem till Hortlax och göra lite ärenden!

stockar och stenarFatta vad svajjig stock! Det är svårare än det ser ut!

Examenskvällen
Sofia grillar falukorv för första gången! Och hon tyckte det var riktigt gott!

När jag tittade igenom bilderna så visade det sig att dom här två var dom som var mest normala. Så dom är allt ni får se!

Tråkit...!

Har man inget internet kan det sluta såhär:
Så jävla ful!

Måndag

Första dagen på sommarlovet och jag har inte gjort ett skit! Jävligt skönt må jag säga. Eller jo, jag var ute och körde nyss med syrran.

Ville bara säga att bilder från examenskvällen inte riktigt kommer upp än eftersom jag glömde USB-kabeln hemma och jag själv befinner mig på stugan. Men inom en snar framtid!

Vet ni om att det finns en app på alla andriodmobiler pch iPhones som heter Geocaching. Den går ut på att man ska hitta olika lådor på olika platser runt om i landet och i lådorna finns det oliika småsaker och en loggbok som man skriver i om man hittat lådan. Detta gjorde jag, Matilda och Sofia i lördags. Det var rikigt kul!


Examen'Sommarlov

Hejsan! Jag har varit lite off dom här senaste dagarna men jag har ju gått ut nian så ni kanske förstår det! Examen igår gick ganska bra! Bättre än vad jag väntat mig och mina betyg är jag nöjda över! Har höjt mig i två ämnen. Tog massor med bilder och dom SKA komma upp lite senare när jag har mer tid!

På examenskvällen så vaqr jag med Sofia, Sofia Andersson, Matilda, Elin, Ninni och Paulina. Vi var hos mig i början och bara hängde sen gick vi till Matilda och grillade. Sofia A hade aldrig smakat grillad falukorv förut eftersom hon är från Stockholm så det blev premiär för henne. Jag kom hem cirkus halv 3 och däckade innan huvudet nått kudden!


Gamla arbeten

Hahah! För någon dag sedan så delade våran svenska/engelska lärare ut olika arbeten som vi gjort genom hela högstadiet. Ett av dom som jag fick var en dikt som jag skrev i sjuan. Så otroligt ful!:
Haha! Gillade tydligen Stefan mer än Damon på den tiden!
(Mobba mig inte för dikten, jag var typ 12!)

Eliasleden och klassens kväll

Igår bloggade jag inget eftersom mitt schema var fullspäckat. Under dagen så gick alla nior med våra klassföreståndare uppför eliasberget i ca. 25 graders hetta! Det var riktigt slitsamt! Sen gick vi ner igen (?) och då delades vi in i grupper och så gick vi till olika stationer och löste dom. Och direkt efter det så skulle vi till gympasalen och ha genrep inför examen. Men det blev inget genrep eftersom våran lärare skulle gå efter en kvart och ja.... kaos! Vi har typ ingen aning om hur det är strukturerat...
På kvällen så for våran klass till fagervik och om man ville så fick man tälta där vilket jag inte gjorde eftersom tälta inte riktigt är min grej. Vi hade riktigt kul!
Mobilbilder:
Tjejerna ägde killarna i kubb varenda gång dom körde! (typ 8 ggr)

Justin och CodyÄr absolut inget fan av Justin Bieber men den här videon är sjukt gullig!

Sommar!Har trotsat förkylningen och legat och stekt hela dagen! Så nu är det en brun (lite grann iaf) tjej som går till skolan imorgon!

MåndagSjuk tjej. Är hemma och vilar idag så att jag blir frisk till examen! Puss på er!

Juni

Några bilder från häromdan närjag och Annika var ute och fotade.

Söndag

Far till stugan idag också. Smsa gärna!

Lördag

Nu har jag äntligen fixat designen och headern. Var ute och fotade med Annika häromdagen och resultatet ser ni ovan! Ikväll blir det att se film med Emma. Jag har bett Annika ladda ner några filmer åt oss och förhoppningsvis går Emma med på dom filmerna.
nu ska jag gå och käka jordgubbar ♥
Puss!

snart!

Snart börjar jag blogga igen! väntar tills jag har fått till min nya design! examen kanske blir starskottet? eller?SEEYA!

RSS 2.0