sjuttonde

For till norrfjärden i fredags och bakade en kladdkaka med Emma. Resultatet blev förövrigt hur bra som helst, men hur mycket som helst blev över.
På söndagen cyklade jag till matsalen och röstade till valet. Kvällen spenderades med Elin i badhusparken där vi förberedde oss för det ultimata resultatet. Sedan for jag hem och valvakade lite samtidigt som jag blev hur besviken som helst. What's up med 13% av svenska folket liksom? 
Dagen efter spenderade jag den mesta tiden åt att lyssna på denna låt. För det är precis hur jag känner just nu.
Sofia fick bli mitt sällskap idag då vi gick runt i butikerna inne i centrum och tog en paus på röda lyktan. 
Lite halvtjaskiga mobilbilder som vanligt, men 'fuck the system' som jag brukar säga, alla kan ju inte ha lika fina bloggar som min älskade vän Linnea.

har feminismen gått för långt?

harfeminismengåttförlångt.nu

letar efter nåt att säga som kan ändra allt, nåt mer än det jag redan sagt

I lördags firade vi Elin (19 år!!) i två etapper. Först bjöd hon oss på brunch, där det bjöds på allt; shiapudding, frukt och american pancakes osv. På kvällen höll vi till i Linneas loge som var superduper mysig och åh vad jag önskade att jag fotat stället och mina vänner men jag suger ju så vad annars. Annars så händer det inte mycket i mitt liv, söker jobb för fullt, lyssnar på musik och ser på paradise hotel.
 
Ägnar också ledig tid till att söka reda på billiga bed&breakfast's för just nu vill jag till london så himla gärna. Det första som står på listan är att besöka harry potter studio tour, stället där de spelat in alla filmer. Sen vill jag ju såklart se Big Ben och shoppa i alla affärer som inte finns i Sverige (Piteå) och så vill jag gärna besöka Sherlock Holmes museumet på 221b Baker Street för hur coolt vore inte det?

don't give it up just yet stay grand for one more minute

Spenderar mitt liv genom att hänga med tjejerna i Svensbyn och dricka te hos Linnea, Sofia lagade pancakes till mig. Och så har jag hunnit med en brunch med Annika och även en dag då vi hann med allt möjligt. Bland annat käka mjukglass och gå på promenad på Backen. På lördag fyller Elin år och då ska vi fira henne hela dagen och kvällen. Kommer bli så bra, tror jag!

RSS 2.0