hemma

Hej!
nu har jag kommit hem, eller ja... för ett tag sen.
Vi mötteupp Jossan där och så gick vi omkring och bara tittade. Tyvärr hade inte tivolit öppnat, så vi var lite besvikna, Matilda ville ju vinna en chokladkaka och jag och Sofia ville åka något.... Menmen, v jag tror jag ska dit med mamma och pappa till helgen så då kan jag ju åka nått, om nu Annika följer med mig... (hoppashoppashoppashoppas)

Jag hitta typ inget frutom en kjol på rea, bara 49.50 spänn. Så både jag och Sofia slog till. Orginalpriset var ju 299 kr :O klart man köper den då! Jag och Sofia tittade även på en till sak, som ja, vi kom överens om att hon skulle köpa dom åt mig, men jag tyckte ändå det var fr pinsamt så vi sket i det xD

Ingen bild på kjolen sorry, men jag har inget att föra över med....

Hejdå! Sss ♥

Onsdag

Hej!
Ville bara säga att snart drar jag iväg för att hnna med bussen in till stan.
Ska gå på PDOL med Matilda, Sofia och Josefin :) Det blir kul att träffa Jossan, har inte träffat henne på hela sommarn!...



Hejdå! Sss ♥

Tisdag

Hej!

som sagt, förlåt för den dåliga upptareingen!

Nu skiter vi i det och ja, jag börjar skriva lite oftare. hehe!

Ja, vad har hänt i helgen? typ absolut inget. På lördagskvällen for jag, syrran, mamma och pappa ut på en liten roadtrip till svensbyn. Trodde jag... vi for typ förbi Svenbyn svängde in på nån väg som gick 7 mil in i skogen och den var grusad. Sen visade sig att vi kört fel så då körde vi tillbaka till arvidsjaursvägen och fortsatte en bit till på den sen körde vi in på en till grusade väg som var ännu längre. Mamma och pappa ville inte inse att vi inte skulle hitta stället vi sökte så vi körde och körde tills jag fick damp och vi kom till en bom. DÅ vände vi...
På söndagen for vi till backen, på typ Dollar, ÖoB, och EM. köpte inget där.
Igår var det tänkt att jag skulle va med Johannes med det blev inget.
Idag händer inget heller. Jag och syrran funderar på att fara och cykla men vars? jaja, vi får se!


randombild på Sofia som jag gjorde för ett tag sen. Jag är kanske inte den bästa i paint men denna bild diggar jag xD

Hejdå! Sss ♥


hemklickat

Hej!
nu har jag (mamma) klickat hem lite från H&M.


Linne


Jeans leggings (behövs verkligen)


Skjorta


BH. Egentligen brukar jag inte beställa BHar, men jag ville ha denna och jag var rädd att den inte skulle finnas i butik.


Nagellack.

så det var allt.

sorry för den dåliga uppdateringen!


Hejdå! Sss ♥

kategorier

Här ska jag skriva om mina vänner.

kategorier

Här ska jag skriva om smink, kläder, m.m.

Svar på kommentar

Sofia om Lördag: Av någon andledning tänker jag på dig när jag ser sista bilden x)<3

Sv: haha tack det värmer <3 ;) men jag håller nästan med dej.... lite grann xD

Fredag

Hej!

Inget  inlägg igår, förlåt. Orkade inte...
Gårdagen så var jag på stan med Johannes. Hittade inget, vi gick mest runt och så... sen for jag hem och jag chillade typ resten av dagen.

Idag vet jag inte vad som händer. Jo, ska fixa mina naglar faktisk. Jag har på något sätt blivit beroende av nagellack. hehe! och jag ska se på OTH!
gissa vad jag ska göra nu?.... jo se OTH! xD

Hejdå! Sss ♥

Onsdag

Hej!
Godmorgon tänkte jag skriva, men det är nog lite försent för det!

Ja, idag händer det inte så mycket. Annika är här. Tummen upp för det! Och tja... jag tänkte som bara kolla Fejjan och skriva ett inlägg.

Jag har blivit beroende av facebook. Jag förstår egentligen inte varför... jag menar det är bara en sida där man läser andras liv och så... men ja jag är beroende. Inte så beroende att jag sitter med näsan i datorn hela dagarna och inte bryr mig om något annat. Men så beroende att jag måste in och kolla FB jäklat flera gånger per dag. Och jag har tur, jag har facebook i min kära Androidmobil så jag har tillgång till det dygnet runt. Det är bra när man inte alltid har en dator i närheten. :)


♥♥♥

Hejdå! Sss ♥

Tisdag

Hej!
Imorse var det jättevarmt och soligt men nu försvann solen och all värme. Så jag bestämde mig för att gå in och skriva ett inlägg och se lite One Tree Hill.
Just nu är det jättespännande! Lucas och Keith har krockat och Lucas är typ "död" fast jag vet ju att han inte kan dö för jag är bara på första säsongen och han är ju med senare också. hehe!

jaja. har egentligen inget intressant att skriva så...

Hejdå! Sss ♥

PS. glöm inte att rösta på mina skor!
länk och länk.
Bläddra ner för att se skorna!

Tävling

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Jag är med i en tävling för Nelly.com. Så rösta på min skodesign!!! :)


Söndag

Hej!
Idag vart det inget inlägg, menmen jag tror ni överlever!
Matilda och Elin kom och hämta mig på mopparna och så for vi till Pottan och till Hortlax. PÅ Pottan satt vi bara och pratade lite och i Hortlax så spela vi lite kort och solade...

Och när jag kom var det midda. OJOJOJ, vilken storm det vart precis då! typ värsta tornadon. Samtidigt kom min kusin med hans familj hit från stockholm och dom ska bo här i en vecka ungefär. Trevligt att träffa dom!

Nu ska gå.
(bildlöst inlägg)
Hejdå! Sss ♥

I'm in looooove!

KOLLA SÅ JÄVLA HET ASSÅ!


Jag är käääär! När jag blir "stor" ska jag jävlat skaffa en volvo XC60 ♥
den är såå mycket snyggare än den silvriga i Twilight!

Lördag

Hej!
Idag har jag inge speciellt för mig. Ska nog bara slappa, snart kommer Annika dessutom, det blir ju awsome!

Ja, igårkväll var jag och syrran uppe på åkern och hon fick fota mig. Inget illa menat, men jag tror jag ber Annika fota mig ikväll också för syrran är inte precis proffs på att använda kameran. (A) hehehe....
jaja, nu ska jag ta mig nå lunch... är hungrig som ett as typ!



hahahaha ddör av skratt! xD


Hejdå! Sss ♥

Svar på kommentar

Svar till Sofia Lidman om The Twilight Saga:
ECPLIPSE ÄR SKITBRA!

Sv: Vad bra!! :) när har du sett den då? ;)

Fredag

Hej!
Jag och mamma hade så tråkit imorse, så vi bestämde oss för att baka. det vart muffins med hallon i. Mums!
Idag har jag väl inte så mycket för mig, Annika har börjat jobba igen.... inte kul menmen. Jag klarar mig. Sen när pappa slutat så ska han skjutsa in mig till stan en snabbis. Ska köpa en sak, eller två, på Gina... heheh! Jag längtar!

Nu ska jag se lite OTH, det känns som om jag avslutar varje inlägg så men... det är ju sant ;)

Hejdå! Sss ♥

The Twilight Saga

Hej!
Nu ska jag använda kategorin Sandra tycker till och jag hade tänkt skriva lite om Twilight filmerna och böckerna.
Varning för ett långt inlägg...


VS

Nu kommer det säkert låta som om jag hatar Twilight och allt sånt tjafs. Men nej det gör jag inte. Och kom ihåg att det här är mina åsikter, jag får tycka vad jag vill och ni får tycka vad ni vill.

Ni håller säkert med mig att när allting som det båda finnss böcker och filmer av, är böckerna bättre! om dom nu skrevs först. Det finns några undantag som T.e.x Pirates Of The Caribean. Men till saken, böckerna är alltid bättre, förutom när det kommer till Twilight Saga... då är böckerna gudomliga jämfört med filmerna. Filmerna är verkligen B-iga. T.o.m för vissa som inte ens läst böckerna utan bara sett filmerna, dom tycker att filmen inte alls är nå bra.

Jag har inte sett Eclipse, än, men jag har hört av alla som sett den att det är den bästa filmen i serien.... och det får vi verkligen hoppas för Ljudet av ditt hjärta är min favoritbok i serien.
Jag hoppas verkligen att dom får med det bästa och att Kirsten och Robert skärper sig och gör sina roller mycket bättre i Eclipse och även i Breaking Dawn.

Ja, det största problemet för mig är skådespelarna. (Nu kommer alla hata mig). Kirsten ska spela värsta pyskotjejen och Robert SKA spela normal kille. Kirsten var så bra i Speak men i Twilight bara.... ja.... hon passar inte alls in i rollen som Bella. Som en kompis sa för några dagar sen: "Jag ser Bella som en glad och positiv tjej som kan skoja om sig själv och sin klumpighet. Men Kirsten ser ju precis likadan ut varje ansikstutryck hon gör!"
Jag håller 100 % med henne kan jag säga er!



Och nu kommer vi till Robert Pattinson. Han som skiter på sig hela tiden... vissa förstår nog vad jag menar!


Ser ni?! ja, vissa skulle kanske säga: Jamen,  han är ju passionerad, han har ju precis träffat bella. Men jag tycker bara att det ser ut som om han skiter på sig...
Speciellt i New Moon när han säger: "This is the last time you'll ever see me" då håller jag verkligen på att skratta ihjäl mig.

Sorry alla Twilight fans men så här tycker jag. Kom ihåg att detta är mina åsikter och ni behöver inte börja bråka med mig bara för att jag skriver det här. Okej?..

Hejdå Sss ♥

Torsdag

Hej!
Ursäkta att jag inte uppdaterat tidigare idag, men jag har vait upptagen med att bada.

Jag och Annika cyklade till Hemlunda, och vi sola och badade. Mycket trevligt!
Igårkväll kom  Matilda och Elin och hämta mig och vi for iväg på mopparna till Hemlunda då också. Dock badade vi inte eftersom ingen hade badkläder. Men det var också mycket trevligt! (Y)

Ja, snart ska jag bege mig till duschen, det har varit en varm dag idag med allt cyklande ;)


(Inte från idag)

Hejdå! Sss ♥

Onsdag kl 13.06

Hej!
sitter här och käkar isglass med champagne smak? rätt gott faktiskt.

Hehe, men igår kväll såg jag morden i midsomers! det är som ändå bra. Ingen sommar utan det liksom ;)
Och vad händer ikväll? Jo, Annika är ju här så det blir att va social med henne, kanske blir det att sova i husvagnen..? :) om det inte är så varmt där...
Sen imorgon kanske, vill jag att hon ska fota mig lite granna. Till bloggen alltså, för jag vill gärna ha en header. Och jag lovar er, nästa gång jag ändrar desigen är när jag sätter dit en header, så slipper ni bli förvirrade ;)

nu ska jag se lite OTH igen, I like it!



Hejdå! // Sss ♥

I need Help!

Hej! jag skulle behöva hjälp med en sak. Som ni ser så har jag gjort om liote på bloggen, bytte nyans av blåfärgen och satte dit en bakrund. och påtal om bakrunder... kan ni länka nån bra sida där man kan hitta fina bakrunder?! skulle uppskatta det jättemycket!

// Sss ♥

If I just give myself over to the blood, I can make that pain stop. Every day, I fight that.

Hej!
Inte lika varmt idag, men ändå varmt. Det är sån här värme jag gillar ;)

Här kommer ett The Vampire Diaries inlägg
.
Just nu försöker jag hitta lite information om säsong 2 av The Vampire Diaries. Längtar så grymt mycket tills den kommer ut. Det är så spännande nu. Jag tänkte fråga er, vilket team är ni? Team Stefan eller Team Damon?


Jag är då själv team Damon. Först var jag Team Stefan eftersom Damon var så himla elak men nu när han har börjat ändra sig så är jag Team Damon. Jag har alltid tyckt att Ian är så mycket hetare än Paul så när han ändrades så föll det naturligt att jag blev Team Damon ♥

VARNING SPOILER:
Sen har jag läst, fast det här kanske ni redan listat ut, att det kommer bli en så kallad "Love square" sqaure.... inte triangle.... Ja, man undrar ju vilka den inkluderar ;)


ja, sen vart jag ännu mer Damon när jag såg han kyssa Elena, eller Kathrine, eller något. Man trodde ju att det var Elena därför vart jag så himla glad. Dom är så söta tillsammans!

Den 9th September gäller det. Då kommer säsong 2 ut på svenska :D och jag ser ju efter dom Amerikanska avsnitten, vilket betyder att någon gång i slutet av Augusti kan man börja se säsong 2 ♥

Vi avslutar med ett citat:
We have a problem, Stefan. And when I say problem, I mean global crisis. - Damon Salvatore, Under Control

hejdå // Sss ♥

Somewhere along the way, you decided I was worth saving. I wanted to thank you for that.

Hej!
Dagen har inte alls varit lyckad. Jag har inte mått bra, vilket nog berodde på att jag knappt sovit något inatt, och när jag skulle sitta i solen gick inte det heller nå bra. Det var alldeles för varmt för det. Jag vet, ni tycker det är härligt med värmen men jag är ganska kräsen när det gäller sådant. 22 - 25 grader räcker gott. Sen får jag sån hemsk huvudvärk också ibland, solsting typ. Måste börja dricka vatten mer!

Jaja, nu ska jag sluta klaga. Som jag sa tidigare så är jag trött och det blir nog en tidig kväll.
Nu ska jag ta mig nå kvällsmat, är hungrig... ;)


Snodde bilden från Johannes facebook :)

Hejdå // Sss


>And here I am, still in one peace<

Hej!

Idag är det jättevarmt! härligt :D ja, jag har hört att det ska vara asvarmt hela veckan... det gillar vi! hehe, vad händer då idag? det blir väl samma sak som igår väl, försöka få lite mer färg. GUd vad jag tjatar om det hela tiden... näh! nu ska jag vara tyst!

Kanske blir det nån kompis ikväll, eller så ska jag köra moppe! för er som inte vet det så har jag börjat köra lite smått, men jag måste vänta ända tills november för att göra provet!!! det är ju skandal.... 
okejokej, nu ska jag se  lite OTH innan jag går ut, dom första avsnitten är så bra!


Grattis till Spaniens vinst i fotbolls VM

Hejdå! // Sss ♥

Design

Som ni ser så har jag fixat min design, enkel och så. Senare får vi se om jag lägger in en header ;) ska höra sen med Annika när hon har tid... hon jobbar så mycket nu :(

Annars vill jag veta vad ni tycker om texten, är den för stor eller? kommentera ;)

//Sss ♥

soligt värre!

Hej!
idag blir det nog bara ett inlägg eftersom vädret är super och det tänker jag utnyttja genom att sitta i solen :)

Igår for jag till Matilda och vi såg film, Annika hade gett mig några filmer från jobbet och vi såg New Moon och Alice i Underlandet. Vi hann inte se klart Alice i Underlandet för jag fick en hemsk huvudvärk som gick över till migrän, inte kul. Så jag ringde hem och pappa kom och hämta mig.

Idag blir det som sagt att sola, det är bra! Jag är fortfarande inte lika brun på baksidan som framsidan... och jag vill ju bli ännu mer brun ;)


Bild från munkviken (konfaläger) Jag och Sofia på bilden :)

vi ses! Hejdå // Sss ♥

Ny blogg

Hej!
Nu har jag då börjat om att blogga. Vi får se hur det går, förhoppningsvis blir det bra.
Ni får säga till om det är något speciellt ni vill läsa och så. Som sagt så ska jag bli mer seriös på bloggen, förhoppningsvis.

Snart kommer det även upp en design, som jag ska höra med Annika om hon vill hjälpa mig med det.
Nu ska jag gå och fixa lite, bestämma vilken min provisoriska desig blir.



Hejdå  // Ss

RSS 2.0