Onsdag

Tjobreeeeeeee! hatar den här veckan! Den har gått grymt sakta! Usch! Åsså är jag allmänt deprimerad för att det inte händer ett skit här i Piteå! Vill ha PDOL igen!!!
Ajja, imorgon ska vi se solsidan på svenskan så det blir chill. Annars har jag inte mycket att säga. Har fått två läxor igen som jag måste plugga på. Bajs!...
jajaj! ceya!

JFR

Kolla in JFR.se snabba leveranstider! 1-2 arbetsdagar! Är inte det riktigt bra? Kika gärna in på sidans alla smycken och andra produkter och delta i tävlingar som jag gör!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG!!! JAG DÖR!

!

Hemma!! Eller jag kom hem för en halvtimma sen men iallafall. Dagen har bestått av i princip softa lektioner. Slutade 13.40 och drog hem på grund av huvudvärk. Det har varit lite... drama idag. Haha! Vet ej vad jag ska göra ikväll men det blir väl att slappa. Bara jag som tycker att man är tröttare efter Backa. Aldrig var jag så här trött på högstadiet...
Jaja, nu ska jag se ett avsnitt av Glee och kurera min huvudvärk!

Ceya!

Söndag

Har precis kommit ut ur duschen, eller ja... jag har hunnit målat naglarna också i en ny fin färg. Idag är det söndag och har inte gjort ett skit. Precis som vanligt. Hatar söndagar! Dessutom är det skola imorgon. FML.
Dom enda bra nyheterna är att vårat shema har blivit ändrat till det bättre så nu slutar vi 12.35 varje fredag. Så jävla skönt!
Ceya!

Umeå

Var ju som sagt i Umeå igår och där så hittade jag ett par saker. Blev dock inte någon storshopping eftersom vi inte hade så mycket tid på oss men några affärer hann vi in på.
(Ursäkta den dåliga bildkvalitén. Kamerans batterier var urladdade så jag använde mobilen istället)
Väska - Gina Tricot
Skor - Skopunkten

Filmmys!

Äntligen fredag! Usch den här veckan har man verkligen sovit sig fram! så skönt det ska bli med helg! Dock måste jag typ upp kl sju imorgon eftersom vi åker till Umeå och säger hejdå till Annika som snart börjar plugga på universitetet där. Blir nog lite shopping också eftersom lönen kommit in på kontot! Jippie! Måste köpa mig ett par skor!
Ikväll blir det nog bara att krypa  upp i soffan med en film eftersom det blir en tidig morgon imorgon.

Seya!

Torsdag

Tjo bree! Idag skulle vi hålla ett tre minuters tal på svenskan om valfritt ämne. Och eftersom min fantasi flödade inte är den bästa så valde jag att prata om mig själv. Egoistiskt? haha kanske! Men dom flesta gjorde det så.
Annars så hade vi två gigantiska hål idag. Ett på en och en halv timma och ett på två och en halv timma. På det senare så drog jag och några fler in till stan. Vill inte säga alla namnen. Fråga inte varför. Jag skäms. NOT! haha fyfan!


Löööv U girls!

Onsdag

Ork it skriva idag! Har ett tal att förbereda... Skriver imorgon!

"I'm a little out of my time, but I think the world you are looking for is *OMG*" - Elijah


Andra skoldagen och vi har fått läxa!

Hur lyckas man? Eller ja... inte läxa men vi skulle förbereda ett 3 minuters långt tal om nånting, som vi ska hålla på torsdag. Tror jag ska berätta om mig. Orkar inte engagera mig så mycket, men visst var det lite tufft? läxa andra dagen. Jaja, det är väl bara att vänja sig om man nu ska gå samhälls.
Seeya!

Skoldag #1

Todays loooook!
Första skoldagen då idag. Och den var helt okej! Slutade två och schemat ser inte helt fel ut det heller. Även klassen verkar bli grym och sen kan vi ju diskutera lärarna... men men! Det ska bli skönt att slippa våran gamla klass. Är så grymt less på folk. Hahaha...

!!!!

Schemat har äntligen kommit ut!

21 augusti 2011 Söndag

Som ni antagligen redan listat ut så är det söndag idag vilket innebär skola, gymnasiet, samhälls, Backa imorgon. Det är först nu jag känner ångesten i min mage över att inte vilja börja skolan. Visst är det spännande att med allt nytt och så, men jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut! Känns som att jag inte ens hunnit hälften av allt jag skulle göra. Jaja, det är bara att bita ihop och längta tills nästa sommar.
BILDBOMB!!!!
Memories♥

Ett gott skratt förlänger livet!

Hahahaha älska!!!!!

Girl's night!

Ikväll kommer Matilda och Sofia hit och firar våra sista dagar i frihet. Skämt åsido, men vi ska väl se film och skvallra och prata om deras stockholmsresa.
Bild från examens kvällen. Känns som ett roligt sammanträffande att vi firade början på sommarlovet hemmma hos mig och nu så sörjer vi slutet av sommarlovet hemma hos mig.

.

>>Det jag behöver för att leva vidare är inte Gales eld som tänds av vrede och hat. Eld har jag gott om själv. Jag behöver maskrosen om våren, den klargula, som betyder återfödelse, inte förstörelse. Jag behöver löftet om att livet kan gå vidare, hur svåra våra förluster än är. Att det kan bli bra igen. Och det är bara Peeta som kan ge mig det.
Efteråt när han viskar: "Du älskar mig. Sant eller inte?" så svarar jag "sant."<<

Katniss, Peeta, Rue och Haymitch

Jag hittade några videos som är gjorda på test och det är scener ur Hungerspelen. Tycker att skådespelarna gör det riktigt bra och filmerna är grymt välgjorda.
Nu gråter vi en skvätt...
Katniss och Peeta i grottan. En av mina favoritscener ♥
Andra kvartsekelkuvningen. Året då Haymitch Abernathy deltog i spelen.
Förlåt om det har blivit lite mycket Hungerspelen på sistone men dom är ju så sjukt bra dom där böckerna!

Dagens sminkning. Körde på en lite festligare look den här gången.

Dåliga bilder. Men fan vad svårt det är att få makeupen att fastna på bild!

"Det är utsidan som ger insidan en chans" - Sofia Lidman


Trust

Såg den här filmen igår hos Sofia. Och vad ska jag säga. Helt okej film. Dock så kändes den som tre timmar lång. Men om jag ska beskriva den med ett ord... Äcklig! Inte "skräckfilms-äcklig" utan... ÄCKLIG!

Fredag

Jag hade riktigt kul igår hos Sofia och mot slutet av kvällen så spårade det lite men det är lugnt nu och idag är det fredag. vilket innebär sista helgen innan skolan börjar om. skit!
Har inhandlat pennor, anteckningsblock och ett nytt lås eftersom jag fick knips mitt förra i nian. Nä nu blir jag bara deprimerad av att berätta sånt här. Ikväll så har jag inga planer så vill nån hitta på nå så är det lugnt!
Jag och Sofia på Pdol. Dock dålig bild. Som ni antagligen kan se.

Torsdag

Tjo! Whats up? Yooo! och så vidare.
Morgonen har spenderats inne i garaget. Kul? nej inte riktigt eftersom jag har slipat min stol som ska målas om. Fick nån superidé! Billigare än att köpa en ny ialla fall och jag tror det kommer bli riktigt snyggt!
Och så har även Matilda och Sofia kommit hem från Stockholm så ikväll drar jag till Sofia och umgås med henne ♥

"Och så mina vänner, dör en revolution" - Haymitch Abernathy


MakeUp! not war!

Gjorde en sminkning igår och så här blev den:


Lite dålig bild men en brun/guldig ton vart det den här gången.

"I wish I could freeze this moment right here, right now and just live it"


Heta boys!

Some guys från PLL.Hotties!

Pretty Little liars

Jag vet att många andra har tipsat om den här serien och att jag kanske är lite efter, men jag måste få berätta vad jag blivit helt beroende av nu under hela sommaren. Pretty Little Liars. Helt otroligt spännande serie som just nu under sommaren har fått ersätta The Vampire Diaries. Perfekt! Och vet ni.. Det är väldigt många heta killar i serien ska ni veta!

Spontan!

För några dagar sen var jag och Annika på stan och där fick jag en spontan idé om att pierca mig. Här är resultatet:
APRIL APRIL!

Prins eller prinsessa?

Läste just att Kronprinsessan är gravid. Vad tror ni? Blir det en pojke eller flicka?


Oliver Twist

Nu ska jag se på Oliver Twist som går på SVT1 just nu.

Damon Salvatore

Redigerade en bild som skulle likna vampyrerna i The Vampire Diaries. Lyckade kanske inte så himla bra men... det är tanken som räknas, eller hur!Och ni har väl inte missat att den 15 september kommer serien att börja om igen. Den här gången på sin tredje säsong. Fatta vad jag längtar!!!The Hungergames

Bilder på Katniss, Peeta och Gale. Jag längtar grymt mycket till filmen kommer, men jag vill inte ha för stora förväntningar för då kommer den suga. Tycker dock att Peeta skulle ha blondare hår och att Liam ser alldeles för "snäll" ut för att spela Gale men jag är förvånadsvärt nöjd över att Jennifer ska spela Katniss. Helt otroligt!

OBS!!

Bloggen är under ombyggnad! Däeför ser den ut som den gör!

Tisdag

Ja! Jag lever faktiskt! haha. Har inte haft orken att blogga dock. Nu börjar jobbet faktiskt bli mycket roligare. När man lär känna människorna alltså! Och på grund av att jag stiger upp kl 6 varje dag så är man riktigt trött vilket resulterade en otroligt flummig dag med Hanna medans Robin och David inte fatta ett dugg vad vi skratta åt.
Längtar grymt mycket till helgen! Jag menar.. då är de ju helg! Men också så far vi till IKEA! Vissa kanske tycker det är sjukt tråkigt men jag älskar at gå runt på inrednings/möbelaffärer.... Man kanske borde ta och fundera på en karriär inom sånt? vem vet...

Helt seriös bild på mig och Matilda

Kram och puss!

RSS 2.0