men oktober och november och december är så grå

Oktober är på ingång och det är i princip bara en månad kvar tills jag fyller arton år, vilket också innebär att även en vinter är på ingång. Jag är så redo som jag kan bli nu, att fylla vuxen alltså! 
Dagen i ära har jag nästan blivit påkörd av min granne och jag har pluggat till religionsprovet som äger rum imorgon. Förresten så borde jag också påbörja min VeMe, men problemet är att jag inte vet hur jag ska börja. Tycker typ att vetenskapliga rapporter ska vara bannlysta från skolan. Jan Björklund vart är du? Hör du mitt rop på hjälp?

we clawed, we changed, out hearts in vain

50% rea på bikbok resulterade i en leomönstrad kjol. Opps.

jag hör trummorna från dörren, nästa stund är jag omkull, när jag reste mig från golvet så var hela rummet fullt, oh kyss mig!

spenderar min lördagskväll tillsammans med påsen ovan och en förkylning. Bilden till höger visar en glad Sandra som precis skaffat biljetter till One Direction. Den 13e juni bär det av och jag ber till alla gudar att studenten inte blir flyttad till den fredagen. 
Såg bio igår, Runner Runner blev det och den var inte sådär klockrent bra men Justin Timberlake är ju fin att titta på iallafall så det var inte helt bortslösade pengar.

dagen innan fredag

Startade dagen med en behövlig sovmorgon. Har tacklat med sveriges partier, tacos och en hel del mattetal. Ikväll har jag skrivit klart min redovisning och sitter just nu med nio ideologier som ska kommas ihåg till imorgon. Trots allt det är jag gode glad att det är fredag imorgon. Det är najs.

hey brother

Jag har världens mysigaste vänner, igår vid elva åt vi brunch med bland annat american pancakes, ananas och scones. Alltid uppskattat. Söndagen har jag ägnat åt min krönika som påbörjades och färdigställdes idag och vid fyra far jag till korpen för ett pass med Sofia. Gode najs ändå. Imorgon har vi förövrigt endast matte på morgon sedan slutar jag tio över nio. Inte illa alls.

dream as if you'll live forever. live as if you'll die today

Äntligen blev det helg och idag så hade vi endast en ynka mattelektion på morgon, slutade alltså tio i nio. Jag och Sofia vandrade runt lite på stan efteråt och jag spanade på ett par godbitar som kanske blir mina i framtiden, vem vet. Ikväll kommer jag att mysa tillsammans med vännerna och vi ska mest troligt bada jacuzzi, mysigt värre eller hur?
 

fighting 'til the war's won

Min vän Elin har blivit hela arton år minsann och i fredags firade vi henne med presenter och tårta och busstreck. Händer inte mycket annat i mitt liv just nu, förutom att den sista av mina systrar i prinicip är utflyttad och stugan står snart tom. Övningskör för fullt, tränar gratis på korpen ett tag, bakat cupcakes och försöker fota söta hästar som rullar sig i gräset. Så har i princip min vecka sett ut. Taco hej!
 

RSS 2.0