snart

Så här glad är jag för att igår så lämnades det sista skolarbetet in, skåpet tömdes och ikväll, om bara några timmar så åker jag och mina bästa vänner mot en vecka i Alanya. Det blir första gången utomlands för mig så nerverna är såklart närvarande men det ska bli så himla kul och så himla skönt. När vi kommer tillbaka vilar vi nån dag innan vi drar igång med studentveckan och sedan självaste studenten. Vi har endast nöje kvar nu sen är allt över.

inga rasister på våra gator.

dom vill bygga ett land på hat
på ignorans och rädsla
nej tack, det är bra
vi behöver kärlek till varje människa
så i 2014 får vi se vad vårt land är gjort på
och jag hoppas att jag får se att rasisterna försvann
och att fascisterna försvann
för hjärtat sitter här till vänster
så tänk efter vilken sida ni vill skall leda detta land
 
Vände ryggen åt rasismen idag. Fuck SD och dess anhängare. In med feministerna!

tusen miljoner i staden ser oss fast de e så mörkt

Är så dålig på att blogga. Det är ett faktum. Ett annat faktum är att vi flyger till Alanya om mindre än en vecka. Därför blir denna vecka också en helvetesvecka av plugg, men det är det värt för det är också sista veckan vi kommer behöva plugga.
Firade Sofias nittonårsdag i fredags (grattis gumman!) och vi käkade tacos, nynnade i norsk karaoke, spöade andra laget i kubb och såg filmen the prestige. Det var en bra kväll. Käkade middag med Emma och Johan igår och spöade även dem fast denna gång i vänd-tia. Idag har jag bränt mig i solen, men det gör ingenting för jag blir ändå brun i slutändan, och ikväll kommer Annika och Tommy hit. 

vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under det

Är trött på dessa sjukfasoner. Har varit sängliggandes sen i tisdags, nån typ av influensa har smygit sig på mig. Egentligen skulle jag ha utnyttjat dessa dagar till plugget men det har inte varit så lätt på grund av febern. I helgen ska jag ta tag i det hela. Nu ska jag sätta på Gossip Girl, precis som tidigare i veckan.

svarta duvor dyker och liljor finns inte kvar

Bild från prestudnt 2.0
Firade valborg med hela gänget, vilket var bäst. Kvällen efter for jag till Linnea där de grillade och myste på. Har också käkat på pentryt, besökt Annika och Tommys nya lägga och hängt med Linnea och Elin. Det snackades massa och sen dess har jag mest sett Gossip Girl och försökt att förstå mig på vissa människor.
Tillbaka till allvaret imorgon då, men lyckan är ändå befintlig då det är 19 dagar kvar till alanya och Sofia har dessutom fixat flak till studenten. Wehå!

RSS 2.0