På måndagsmorgonen kom vi hem från Trollhättan och efter 18 timmars tågresa kände jag "Borta bra men hemma bäst!". Ingen vinst men det var väntat, dock kom jag hem med mer erfarenhet och motivation än innan jag for. 
Lyckligtvis har vi ingenting i skolan just as we speak och har ägnat kvällen genom att ta ikapp en del serier jag missat under de få dagar jag varit borta. Vill också passa på att gratta Doctor Who i efterskott till deras 50-årsjubileum!

think of how much love that's been wasted

Stressad in i själen. Åker till Trollhättan på filmfestival med några från klassen imorgon, vi har även två prov imorgon som det inte pluggats så mycket till. Hur detta ska gå det vet jag inte. Tröstar mig med ett nytt avsnitt av Supernatural och lite nya låtar från mina favoritpojkar. 

thank god it's saturday

Kommer att ägna helgen åt plugg, både körkort, samhälls, filosofi och psykologi. Det är mycket nu men det fixar vi, förhoppningsvis! Var med gamla hortlaxgänget igår och vi åt efterrätt i stora lass och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt var det och kommer förhoppningsvis göras om inom en snar framtid!

it's friday

Bjöd mina vänner på fika i söndags och fick denna parfym plus en locktång. Tack så jättemycket återigen! Annars så har jag hunnit beställa studentmössan, firat Annika och missat bussen för första gången. Har även haft mitt första seminarium på rapporterna vi skrivit. Nu är det fredag och i helgen ska jag vila upp mig tillsammans med mina bästa, spotify och en hel del Glee. 

kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll

Lagomt utvilad efter gårdagens bravader. Underbar kväll! Bilder togs men i princip är alla alldeles för fula för att visas därför bjuder jag på en från början av kvällen istället.
Ikväll kommer övriga familjen hit och fikar födelesedagsfikaoch myser på, kanske hittar på något mer med vännerna också who knows.

T.G.I.F

Äntligen är det min tur. Idag är jag officiellt 18 år och nu får jag äntligen göra allting som jag inte fick förrut. Taggar otroligt, för att ikväll firas halloween med bästa vännerna och sedan blir det utgång. Helt ok ändå!

RSS 2.0