Norlie&KKV Timbuktu The Hives

Snodde några bilder från mina kompisar
 

PDOL

Sjuk helg! Jag vann ju en fredags och en lördagsbiljett av PT och det var sjukt nice.
Fredagskvällen bestod av vandrande, The Hives och lite mer! Sen kom lördagen och det var dags för Norlie&KKV och Timbaktu och dom var så jävla bra! Skrek mig hes! Sen hittade vi några Lulebor, blandannat bolibompadraken som vi hängde med där efteråt ett tag också! 

23rd July 8:22pm

"From the bottom of the stairs to the top of the charts." 
#2yearsOf1D

Sofia du är fantastisk!

 
Jag är så sjukt stolt över dig! Jag älskar dig gumman!

they say i'm up and coming like i'm in a fucking elevator

Moppar iväg till en flicka nu. Puss.

Ojdå Sofia...


Borta bra men hemma bäst...

...När det gäller denna vecka iallafall. Jag har längtar hem sjukt mycket och igår så körde våran saab upp på infarten. Jag åt middag sedan åkte jag vidare till phb och hängde där med Agnes, Malin, Elin, Linnea och Elise. Senare kom också Simon och några fler. 
Kvällen avslutades hos Elins mormor med endast jag, Linnea, Elise och Elin själv. Kortspel och allmänt flum stod på schemat. 
 

14/8-17/8


"Jag är hemma!"

Gårdagens häng på volleybollplanerna med dessa brudar avslutades med häng hos några norrmän som bara var allmänt schyssta. 
Nu väntar jag på min farmor och farfar och sedan ska jag börja packa. Åker, liksom förra sommaren, iväg till Umeå men den här gången avslutar vi veckan i Lycksele. Därför kommer inga inlägg dyka upp förrän jag är tillbaka. 

fredag 13

Den senaste veckan har jag spenderat halvt sängliggandes tillsammans med en förkylning som aldrig vill släppa och ett antal filmer (bl.a. Pirates of the carribean och Camp Rock 2). Därför har det inte varit så händelserikt men igårkväll trotsade jag hostan och min rinnande näsa och hängde med Linnea, Elin, Sofia och Agnes. Vi körde eyetoy som jag aldrig har kört förrut. Det var svårt... men kul!
Kvällen blir lugn och spenderas med mig själv tillsammans med naturgodis, kladdkaka och en bra film. 

9 osedda från instagram


fredag

Nu är det över. Fick sluta redan kring tolv tiden och nu sitter jag hemma och njuter av att veta att jag inte behöver jobba något mer i sommar. Nu är det endast roligt kvar! 
Väntar på Sofia som kommer förbi nån timma bara och sedan ska jag köra till Malin och se vad kvällen har att erbjuda. Jag har sommarlov nu hörrni!

4th july

Endast två dagar kvar nu. Räknar ner timmarna till friheten. Ska bli skönt att få sova ut på morgnarna, hänga med vännerna och slippa arbetet.
Förövrigt är jag sjukt nedstämd ikväll. Hoppas det har gått över imorgon. Helvete.

they say i'm up and coming like i'm in a fucking elevator

 
Tänk att jag kunde vara i Sundsvall ikväll. Tusan vad jag ångrar mig. Kom och krama mig Ed!

tryck f5


Jag menar, slå upp det på Wikipedia

PDOL 2012, snart killar!

RSS 2.0