don't you wanna see the world, boy?

I fredags cyklade vi till Igeltjärns och grillade. På lördagen hämtade Elin upp mig och så for vi till Luleå för andra gången denna vecka. Jonas Sjöstedt höll tal på torget och det var typ jättebra. Hängde med Elin på kvällen och senare for vi till Alexander där Malin och Frej också var. Annars har jag mest bara haft ångest över att jag inte kommer sätta min fot på strömbacka något mer. Vill typ inte alls växa upp.

torsdag

Denna pingla hämtade upp mig och vi drog vidare på äventyr. Närmare bestämt Luleå. Shoppade lite inredning och två toppar och sen åt vi lunch på Waldorf innan vi drog oss hem till Piteå igen. Kvällens bestyr kommer inte vara mycket. Ska hoppa i duschen och sen sätter jag förmodligen på ett avsnitt av the vampire diaries, fast säsong ett för jag är nostalgisk.

kvällssysslor

I onsdags tog jag ett kvällsdopp med Tommy och Annika i Svensbyn, sedan for vi till liida och vässade yxor och matade fåren och kaninerna. Sedan drog vi till Hortlax och grillade pinnbröd. 
Torsdagskvällen spenderades på Elins brygga tillsammans med ett komplett tjejgäng. Det var cirka hundra år sedan och även om det inte blev många timmar så var det jättemysigt.
Igårkväll kom Emma och hämtade upp mig, for vidare mot Norrfjärden där vi mötte upp Johan och alla andra för mitt första kräftfiske ever. 

det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin.

Grannkatten kommer då och då och myser med oss. Denna gång var även farmor och farfar på besök.
Söndagkväll hämtade Tommy och Annika upp mig och så for vi till Sikfors. Vi grillade korv, två aborrar som Tommy dragit upp och sedan fick jag prova kasta, vilket jag aldrig gjort förr men det var riktigt kul.
 
Ikväll har jag och Elin fikat hos Malin. Som tre kvinnor i medelåldern satte vi oss och såg på Allsången, för vad är sommar utan Allsång på Skansen?

RSS 2.0