sista februari

Drog in till stan i morse för att jag var på jakt efter ett par nya svarta jeans. Hittade ett par på bikbok men kom hem med betydligt mer onödiga saker.
 
För det första så såg jag genom skyltfönstret att Parelle fått in märket NYX och jag kunde ju inte bara gå förbi. Köpte med mig ett powder blush som jag egentligen kommer använda till contouring, i färgen Taupe. Otroligt pigmenterad så där får jag använda en lätt hand.
 
Köpte också med mig Kick's blush i färgen Must Have, bara för att färgen påminde mig om NARS's orgasm. En blush brush fick följa med också då det ändå var 20% rabatt.
 
På H&M så var jag på jakt efter "the perfect nude lip". Gick därifrån nöjd, med Maybelline Color Sensational Lipstick i färgen Tantalizing Taupe och IsaDora's lipliner i Subtle Nude. Perfekt kombo.

18

Kom hem från jobbet för en timma sedan och har käkat lite middag och andats lite. Ikväll är jag med bästa Elin och catchar upp lite efter Stockholm. 

kung för en dag.

Lyssnar på en gammal spellista från studenten som Linnea gjort, därav rubriken av kära Magnus Uggla. Ska snart gå och göra en tidig kväll men tänkte skriva ett par rader här. Förra veckan var jag hemma från jobbet 2.5 dagar för jag mådde dåligt, och så vill förkylningen fortfarande inte riktigt släppa vilket leder till att jag ibland låter sjukt rökig när jag ringer kunder hela dagarna. Imorgon är det fredag såklart, jag och några fler har bokat bord på O'leary's så det blir en tripp till Luleå efter jag slutat jobbet. 
 
Idag kom en beställning jag gjort på lite smink. Sjukt roligt alltså, imorgon får jag prova lite.
vissa dagar saknar jag de två längst ut på vänstra kanten extra mycket. när ska vi umgås alla sex nästa gång?

frågor och svar.

Min kära vän Linnea nominerade mig i ett inlägg på hennes blogg och där ställde hon ett par frågor som jag tänkte skulle vara roligt att svara på.
 
1. När var senaste gången du grät?
Förmodligen för någon vecka sedan då jag såg ett gammalt avsnitt av Glee då Finn fortfarande var med i bilden. Och jag insåg hur mycket jag saknar honom.
//
2. Vad står i det senaste smset du fick? 
OK, krya på dig / David
//
3. Kan du berätta någonting om dig själv som många inte vet?
Helt plötsligt så shoppar jag hellre sminkprodukter än kläder. Vilket jag tidigare har bävat inför. Jag har endast shoppat en topp sedan oktober förra året. Måste dock köpa ett par nya svarta jeans, typ nu.
//
4. Ångrar du någonting?
Jag ångrar mycket, har också en tendens att älta det lite grann. Tror dock jag blivit lite bättre på att blicka framåt den senaste tiden.
//
5. Har du någon guilty pleasure? Någonting du tycker om som du egentligen inte vill erkänna, till exempel.
Typ, One Direction eller hur? Skulle nog säga att det inte riktigt är det första bandet jag nämner när någon frågar om min musiksmak.
//
6. Vad är det pinsammaste (som du är villig att dela med dig av) som du gjort?
Den gången jag fikade på Kvarters och jag skulle använda toaletten men där satt den redan en gubbe som läste tidningen. Han blev sur på mig för att jag gått in, men det var ju han som glömt låsa.
//
7. Vad är det finaste du vet?
När solen aldrig går ner i början av sommaren här uppe i Piteå. Skulle kunna stanna kvar i denna stad för alltid på grund av just det fenomenet.
//
8. Vilken låt lyssnar du mest på för tillfället?
Kanske är jag cirka hundra år efter men jag kan inte få nog av Sia's Elastic Hearts, och har ni sett musikvideon?
//
9. Om du fick chansen att träffa vilken person som helst i hela världen, vem skulle det vara?
Någon som jag delar åsikter och har lika värderingar som är Tyler Oakley, jag beundrar verkligen honom och jag skulle så väldigt gärna vilja ha ett samtal om allt möjligt med den killen.
//
10. När är du som lyckligast?
När jag är med mina bästa vänner och vi skrattar så tårarna rinner.
//
11. Om du hade allt mod i världen, vad skulle du göra då?
Flytta. Åka till England, söka jobb och starta ett liv i London eller Brighton. Detta är min absolut största dröm, men är man en covard så är man.
//

sundays

Helg igen. Tiden går verkligen sjukt fort. Påbörjade helgen lite smått med jacuzzibad hos Malin på torsdagskvällen. I fredags myste jag och mina systrar på Nodo och köpte sedan med oss lite godis från hemmakväll innan vi avslutade kvällen hos Annika. Igår beställde jag, Elin, Linnea och Malin mat tillsammans och käkade det innan vi drog på challenge för att kolla läget. Det var betydligt bättre denna helg såklart. Idag ska jag verkligen inte göra någonting, bara ladda upp inför ännu en arbetsvecka med lite Red Band Society och sedan göra en tidig kväll.

RSS 2.0