Piteå Dansar och Ler/Piteå super och spyr

Var ju på Pdol igår och kvällen var verkligen magisk! Maggio rockade och i tältet på P-däcket hände de saker!
Hade asbra platser under Maggio, synd att man är så jävla kort så det enda man såg var massa händer och lamporna från scenen. Dock var det en snäll kille som var typ... två meter lång som lät oss stå framför han. Han trodde vi var 1.30....


se mer bilder på min facebook! ←

Sommarjobb

Nu har jag alltså haft min första dag på mitt första sommarjobb. Jag arbetar på kyrkogården i hortlax och idag fick jag rensa ogräs och olja in bänkar och staket. Inget kul jobb kan jag informera er om. Så jag kommer nog inte uppdatera så mycket under dagarna så ni får väl läsa några andra bloggar medans jag är borta.

Puss och kram!

NUUUU

Väntar jag på att Sofia ska anlända och vi kommer att snacka. Har väldigt mycket jag måste säga henne! och lite ska annat ska jag nog få ur henne. Kanske ser en film, kanske geocatchar... Vi får se!


För någon helg sedan.

Cya!

Sitter i Vitsand

Som ni säkert fattat av rubriken så är jag nu hemma från Umeå. Vi hade riktigt kul där men det blev inte så mycket bilder. Men här har vi några. Plus det jag har köpt:
Guns n' roses - H&M


- Monki


- Bikbok

- H&M


Lördag

Dagen i ära har bestått av en massa packande hit och dit. Vi ska nämligen ner till Umeå några dagar. Jag tror det kommer bli riktigt kul och jag hoppas det blir mycket shopping!
Så uppdateringen kommer bli ganska låg. Eller ja... det kommer inte bli nån alls. Inte för att det är så mycket uppdatering i vanliga fall men.
Jag ska ta massa bilder (hoppas jag) och lägga ut dom på bloggen. (Hoppas jag.)

Nu är det slut...

Ja... nu är det verkligen slut! Filmen var så att säga, ASBRA!!!!!!! Det var den bästa HP filmen och jag tyckte dom lyckades få med allt viktigt som också är med i boken. (Dock hade dom en översättningsmiss som sabbade en stor sak men nu ska jag inte vara allt för petig! Det är så jobbigt när vissa andra är det)
Gash! Jag måste ha filmen när den kommit ut! JAG L.Ä.N.G.T.A.R!

Harry Potter and the deathly hallows part 2

Nu sitter jag och väntar på Sofia som kommer hit sen drar vi till Bio3an och ser på HARRY POTTER!! Taggad till tusen!Lyckades få till en rikigt fin fishtail braid. Dålig bild dock...

Onsdag

Det var ett tag sen jag skrev men nu är jag här och jag har lite saker att berätta. För att inlägget inte ska bli så långt så sammanfattar jag dom senaste veckorna såhär:

Jag har geo catchat med massa med Matilda och Sofia. Vi hittade alla lådor som vi letade efter. Jag och ett gäng andra härjade på på stan under midnattsolshoppingen. Och så har jag och Matilda sovit över hos Sofia. Vi var vakna till halv fem och vi steg upp klockan elva och drog till Phb.

Har ingen aning vad det blir att hitta på idag men nånting blir det nog!

Ulrik Munther på Allsång på skansen under webshowen.

Sooooligt värre!

Tänkte bara säga att vädret är på topp och att bloggen kommer ligga längst ner på min "To do-list" så vi synes när jag inte sitter i solen!

RSS 2.0