Ung och bortskämd VS. HitlerHaha såg de här filmen idag på SOn, fast den svenska texten var lät nog inte riktigt sådär.

Söndag

Nu blir det att se Top Model och efter det SOLSIDAN!

Riley McDonough - Before You Exit

Kan inte få nog av denna söting! ♥


Lördag

Chahcha bloggen! haha!
Idag har det inte varit sååå kallt! Bara -18 grader så jag och Annika passade på att gå ut och gå eftersom solen sken! Det var jättehärligt!
Imorse så bakade jag och mamma morotsmuffins och dom vart skitgoda! Mums! 

Och vet ni vad jag just kom på?! Eric Saade är med i mello ikväll! ♥

Förra gången han var med i Mello.

Hejdåå!

Fredag!

Hej! För inte så längesedan så kom jag hem från lundmans, där jag varit och köpt godis till ikväll. Vi ska nämligen fara till Sofia ikväll och mysa lite. Det blir kul, var jättelängesedan vi gjorde något alla fem!
haha! xDSeya! ♥

Torsdag

Heej! Vanligtvis brukar jag hata torsdagar, ungefär lika mycket som måndagar. Dels för att vi har tråkiga ämnen och dels för att det är dagen innan helgen börjar.
Men idag var torsdagen verkligen på topp. Fick tillbaka NP läsförståelse delen och jag vart jättnöjd med det, och så fick vi tillbaka mattediagnosen, som också gick jättebra!

Så nu är det en glad Sandra (som dessutom har namnsdag idag,*grattar mig själv*) som hoppar in i duschen. Fast.. "hoppar" lät lite farligt... jag tror jag kliver in i den lite försiktigt istället.

Hejdå!

Tisdag

Brr! -30 grader ute nu! Ge mig sommar!
Happy valentines day! ♥


Måndag

Hej!
Gårdagen var jättespännande. Jag, Matilda och Sofia for till stan och vi skulle vara där som stöd åt Sofia som skulle provfilma till en film. Det hela slutade med att även jag och Matilda fick gå in, en och en i det där rummet. Jag tyckte att det var jätteläskigt och gjorde nog bort mig totalt, men det är väl bra eftersom jag inte har några som helst planer på att vara med i en film.

Idag så fortsatte filmtemat och under bilden for jag och några fler till hem till Matilda och där filmade vi lite scener till våran film som kommer bli ASBRA!! (Förhoppningsvis!!!)

Jag som hade tänkt duscha idag men när jag kommer hem så är varmvattnet borta! Gaah, men mamma säger att det är tillbaks nu. Sååååå

SEEEYA! ♥

Söndag

Snart kommer Sofia och plockar upp mig och sen far vi mot nya äventyr!!


Hihi, jag ser ut som en bäver...

Ookej seriöst nu...


Seeya!

Fredag!

FREDAG IDAG! :D


Vackert smile...

Tisdag

Heej! nu har jag äntligen fått tillgång till en dator.
Har haft en väldigt händelserik och spännande dag. Först var vi på skolan pch var spända inför vad som skulle komma, eftersom vi, efter skolan skulle ta bussen in till stan och filma våran sista och  avgörande del i filmen Ana.
Vi hade iallfall jättekul där och det gick väldigt snabbt och bra! Tog cirka 10 tagningar för att få mycket att jobba med.

Sen bar det av hem, äta, plugga en stund, sen for vi till sporthallen för ett träningspass av Taekwondo. Det var.. sådär, fick ont i fötterna, det var sjukt pinsamt, (ni som var där vet varför) men det var lite kul också... men inte min grej.

Lite dåliga mobilbilder från inspelningen idag. (Haha! vad proffsigt det lät, som om vi var med i värsta storfilmen)
All my love S ♥

RSS 2.0