dansa och le 2013

Trots alla blåsor och blåmärken så blev årets pdol det bästa hittils! Hann se ett par låtar av Petter och sedan dansade vi loss till Nause. Få bilder togs under kvällen av min kamera, endast denna ovan som nu får står för att detta inlägg inte ska bli helt bildlöst.
I söndags överraskade jag Malin med bio och vi såg Känn Ingen Sorg och den var underbar, hamnar helt klart högt upp på listan över mina favoritfilmer.

King - Petter

Kom hem från Dalarna för en vecka sedan och har inte alls haft tid att blogga. Söderut hade vi det jättemysigt men det var skönt att komma hem. Har hunnit med en dejt på tages med mina favoriter, bjöd Malin och Elin på middag, shoppat, festat, badat och träffat mina tremänningar. Ikväll blir det surströmmingsmiddag med hela familjen och sedan får vi hålla tummarna på att jag hinner på mini-roadtrip med Malin som klarat körkortet! Grattis till henne!
 

la la la

På lördagkvällen var vi alla sugna på en roadtrip och slutdestinationen blev Storforsen. Vi ville bada men när vi upptäckte hur kallt det var så ändrade vi oss. Istället fotade vi det fina vattnet, regnbågar och bara njöt av den vackra naturen.

peace n luv

Utsikten från berget vid våran stuga är magisk!
 

thursday

Jobbet är avklarat och nu har jag sommarlov återigen. Skönt! Har spelat volleyboll, badat och saknat mina fina vänner som alltid ska vara bortresta. Nu ska jag ta vara på denna helgen för nästa vecka åker jag till Dalarna och kommer sakna alla ännu mer! Ikväll hänger jag med Elin och hittar på något mysigt!
 

RSS 2.0