alone

Jag har nog aldrig varit såhär ensam på skolan. Det är dags för utvecklingssamtal kl17 så jag sitter i macsalen och väntar på pappa. När jag kommer hem ska jag käka sedan blir det sista rycket med tyskan. Journalistikprovet fick vi skjuta upp tills på måndag. Annars är det fredag imorgon och jag jublar inombords. 

krossade drömmar

Ännu en skoldag är avklarad, bara två kvar till helg. Jag kom precis hem från skolan och tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Mina kvällar denna vecka har i princip endast bestått av plugg, förutom en välbehövlig paus igår när jag satte mig framför Svenska Rivieran och våra favorit hemmafruar. Ikväll är schemat likadant, prov x2 på fredag + en muntlig redovisning, därför ska jag inte slösa någon mer tid här. 

It's a revolution, I suppose

Pluggat i princip hela dagen. Det var också meningen att jag skulle fortsätta fota idag men inspirationen tog slut och jag har panik. Får prata med min lärarare imorgon. På bilden ser ni min redovisningstext om Skottlands självständighet (kunde inte valt tråkigare ämne) och min analys av ett av Anna Lindhs tal. Det är dessa som varit mitt sociala umgänge under dagen. 
Förövrigt så var jag med Sofia och Matilda igår och Sofia presenterade oss äntligen för den andra filmen i Sagan Om Ringen-triologin. Den var sådär. Bättre filmer har jag sett. 

det är typ fredag idag

och det var en glad Sandra som lämnade den sista lektionen innan helgen. Alltid lika skönt med helg. Lite mindre skönt när jag påminns om hur mycket plugg jag har i helgen. Nu ska jag ta mig en titt på senaste tvd-avsnittet och senare ska vi leka i snön i Bergsviken yo. 

memories in blue

Bjuder på två stycken från dagens fotolektion. Testade att fota lite med Linneas reflexskärm och jag tror inte riktigt de fattade hur man använde den. Haha :P

fear cuts deeper than swords


femtio

Grattis bästa pappa! 50 år wow tänk att du är en gammal gubbe nu haha ♥

tisdag

Har sovmorgon till 12.05 idag och snart rullar jag mot skolan. Hoppas dagen går fort! Tisdagen är ju hatdagen!

Ho Hey

Idag är det fredag och jag välkommnar helgen med öppna armar. Ikväll trotsar jag mina tunga ögonlock och hänger i  bergsviken ikväll. Yes! Puss på er alla och trevlig helg! 

sunday

Helgen gick snabbt. Nu räknar jag ner dagarna till sportlovet. Som tur är så har helgen varit pluggfri och lördagsaftonen spenderades i slammermora med gänget plus killarna. Det var 'Helt Hysteriskt' så att säga. Haha :P Tänker se på några avsnitt av Supernatural nu och sedan vet jag inte vad som väntar.

and in that moment, I swear, we are infinite


12 January


7

Idag är det sista dagen innan skolan börjar om för i år. Bestämde mig för att ta en heldag på stan med Annika. Kom nyss hem och chillar mest bara. "Söndags"-ångesten, fast det är måndag, är där och det var kanske därför jag nästan svimmade vid frukosten imorse. Haha nej men det var obehagligt, gick över ganska snabbt sen. 
Fyndade dessa tre på rea. 

no idea what to write here

Sticker till hojna ikväll. Fett coolt jag vet.

2012

Några dagar försent men jag tänkte visa er några slumpmässigt valda bilder från mitt 2012. Det var ett superår och jag hoppas 2013 toppar det. Men det hänger på mig. Det blir vad man gör det till.

3

Efter att inte ha träffat Sofia på mer än en vecka så kom hon hit igår och vi såg en film, Neverland, hade deeptalk osv. Kan ju också nämna chocken man får när de nämner de vises sten i en peter pan film. 
Kvällens planer är iallafall lilla julafton hos Linnea och resten är obestämt. Ciao ♥
 

1 januari 2013

Såg ut såhär igårkväll. Bilder togs med Malins kamera så några kanske dyker upp här. Vem vet. Förövrigt är Sofia hemma i Piteå och Linnea har landat i Sverige och jag längtar efter dem!!

00:00


RSS 2.0