onsdagtorsdagfredaglördag

Har fikat med Sofia, hjälpt Malin att shoppa, fikat med Elin och Linnea, varit på arbetsintervju, julpyntat. Igår blev jag bjuden på en tripp till Luleå och lunch av mina bästa vänner som födelsedagspresent och det var så himla längesedan vi var allihopa. På kvällen drog jag och brudarna ovan ut på challenge och dansade, så himla kul kväll som avslutades på max med ett trött gäng.

having no regrets is all that she really wants

Jag är så himla dålig på att blogga jag vet, wow. Har iallafall hunnit bli firad av vännerna och så har jag firat Annika, käkat på o'learys, firat bästa mamma som fyllt 50 (november är en busy månad). Druckit kaffe hos Alexander och igår drack jag och Elin, Linnea och Frej te efter att vi promenerat med Siri en sväng. Lyssnat på FOUR har jag också gjort! Jag har även en sån himla jullängtan och jag kan knappt vänta på att det ska bli december så vi får julpynta.

Halloween 14

I fredags så följde jag med mamma och pappa på gravarna och tände ljus för mormor och morfar, även för pappas morfäldrar och mammas farföräldrar, så att det skulle lysa där hela helgen. Efter det for jag direkt till Moa där resten av gänget var och firade halloween med en utgång på challenge. Hade en jättekul kväll men avslutade kvällen relativt tidigt då det var alldeles för mycket folk ute. Var utklädd till french maid ifall det var oklart.
Väcktes av mamma och pappa som kom och sjöng för mig morgonen efter. Är ju 19 nu och hade en jättemysig födelsedag med hela familjen och lite släkt.
(några av bilderna kommer från Sofias snapchat.)

RSS 2.0