31 oktober

Idag har jag bara tagit det lugnt! Mådde inte så bra på morgonen sen så pysslade jag lite med några kort. På eftermiddagen gick jag mot bibblan och lånade min svenska bok som ska va utläst efter lovet. Allt för min syster valde jag. Jg har nyss sett filmen och jag grinade som ett litet barn och nu är jag nyfiken på boken!

/You're a painter. You're a baker. You like to sleep with the windows open. You never take sugar in your tea. And you always double-knot your shoelaces/

- Katniss Everdeen, Mockingjay

FML

Försökt fixa dom där jävla flikarna men it går det nej! FYYYYY!! Har ju  fixat det förr................................

I'm caught between the lines of hello and goodbye


Make up not war!


Design

Har gjort lite nytt till bloggen. Tryck F5 om ni inte ser den. Är dock inte klar för jag tänkte sätta in lite "flikar" här och var men det gör jag imorgon!

Halloween 2011 #2

Bilder från Sofias blogg.
Kolla blicken!!!!!!!
Söta bilder jag vet! ^^

Halloween 2011

Så här såg man då ut igår. Hade även ett vitt band på skallen där det stod Johan Palm ♥ Jag gick all in i min roll alltså. Ni kan ju lista ut själva vad jag var!
Btw, Sofias kommentar då vi kom: "Sandra! vi skulle ju klä ut oss!"

Söndag

Gårkvällen var verkligen lyckad! Det måste vi göra om! Minns ni att jag skrev att jag skulle ta med mig kameran?? jaa... så klart så lyckades jag ju glömma den iallfall men Sofia tog massor med bilder och jag snor dom av henne sen!

ojoj!

Ser ut som ett emo just nu..... tanken var en fjortis.... hur ska detta sluta...?

Lördag Halloween 2011

Ligger i sängen och tråkar. Dagen har gått grymt sakta!! Har ingen aning om varför...! men jag väntar iallfall på att syrran ska bli klar med plattången. Det är faktiskt inte bara hon som ska ha den! Sen blir det liiiiiiiite middag eftersom vi ska äta hos Malin. Ska ta med mig kameran så att ni får mååånga bilder!!

epic fun!


Todays look?? (igen)

Tjoo alla! idag blir det heller ingen bild eftersom jag gått klädd i jeans och min sköna huvtröja och var ju jättekul att se på så... men en bild på mitt fina ansikte kan ni ju få!
Dagens skola bestod av två lektioner varav en var ett matteprov. Klockan tolv slutade vi och då  drog jag, sofia, malin och ellinor till kvantum för att inhandla gott till morgondagens bravader i (förmodligen) djupviken! Efter det for vi till Malin och jag kom hem för en stund sen.
Ikväll ska jag inte göra något utan det blir nog att umgås med Emma som är hemma på en helg för första gången på typ typ två månader.
Imorgon ska vi klä ut oss och min plan (en modern vampyr, tänk Kathrine Pierce i TVD) men den krossades för några timmar sedan... Malin gav förslag på fjortis. Det var ganska smart! vi får se!
Nu ska jag se på några tvserier sedan Changeling och kanske någon annan film!

Gruppchatt med Malin och Sofia:


Todays look??

Tänkte lägga upp vad jag har haft på mig idag men jag ville verkligen inte fastna på bild idag. Tyvärr.
Hade NKprov idag. Gick åt fanders men matteprovet imorgon ska fan spikas (eller inte....). Skönt med fredag imorgon iallfall. 2 lektioner sen slutar vi typ. Soft nanting!
Bettan är i thailand och jag är avis. Punkt slut tack och hej!

Inspiration. Halloween outfit!


Onsdag

Saknar! Haha längtar till sommar 2012!
Idag så har det vart sjukt soft! Sett film på historian, mat, åkt skridskor på gympan och sedan hade Tomas Fogdö en föreläsning som gjorde att vi missade samhällsen och engelskan. Yes! Föreläsningen var faktiskt riktigt bra. Han var bra på att prata och rolig så man somnade ialla fall inte!
Har pluggat nu ett tag men funderar på att lämna det nu och gå vidare. Känns som att NKn kommer va ganska lätt ändå och jag orkar inte överplugga.
Men nu har jag inte så mycket mer att säga så vi hojres!

Todays look



Fuck you ABC-gruppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

"Hej hej!


Vi håller just nu på med efterarbetet för era foton, de sista små detaljerna som kommer göra era foton så snygga som möjligt!
Så fort detta är klart får du dina inloggningsuppgifter och kan börja beställa!

Om du inte mottagit din kod i början av nästa vecka är du varmt välkommen att återkomma till oss.
Ha nu en fortsatt underbar dag!


Med vänliga hälsningar, 



Kundtjänsten

ABC-Gruppen AB"

Fuck you ABC-gruppen:

"Hej hej!


Vi håller just nu på med efterarbetet för era foton, de sista små detaljerna som kommer göra era foton så snygga som möjligt!
Så fort detta är klart får du dina inloggningsuppgifter och kan börja beställa!

Om du inte mottagit din kod i början av nästa vecka är du varmt välkommen att återkomma till oss.
Ha nu en fortsatt underbar dag!


Med vänliga hälsningar, 



Kundtjänsten

ABC-Gruppen AB"

Idag är det tisdag!

Tjue alla mina vänner! Tittade just på min statistik och den var verkligen ovanligt hög! Shit, vad har hänt? Haha!
Lång dag idag på skolan. Kom hem kvart över fyra med världens huvudvärk. Åt middag och vilade lite sen var det bara att börja med plugget. Nk prov på torsdag och matte prov på fredag. Men det är sista veckan innan lovet så jag försöker att stå ut. Längtar sjukt mycket till lovet. Ska göra en massa kul då hoppas jag! Blir bla att träffa den söte Ulrik Munther. Japp ni läste rätt! Herr Munther kommer till Piteå den 4e november. SJÄLVKLART SKA JAG SE PÅ HAN! ♥ (kanske till och med en liten kram slinker sig in)

Nu ska jag gå och göra lite nytta! Bild på mig och Matilda på bussen idag:

Svar på kommentar

Malin om Todays look:
Du är snygg! Och vars är tröjan ifrån? ;)

Svar: man tackar! Tröjan är inhandlad på Gina Tricot i Umeå men finns säkert i alla Gina-butiker!

Todays look



Todays look



Nytt


23.19

Tänkte skriva ett inlägg lite såhär på kvällskvisten. Var i Umeå idag hos syster Annika och umgicks lite. For in till staden och shoppade. Bilder får ni lite senare. Kom hem cirkus halv nio och då var jag så trött att jag la mig i soffan och hedde på teven. Nu har jag sett klart TVD och PLL (PLL hade ett halloweenspecial) och jag funderar på att gå och lägga mig eftersom dagen började ganska tidigt. kl 7 väckte mamma mig....
Sååååå. Imorgon kommer iallafall Sofia och vi ska komma på vilken film vi vill presentera på svenskan och så blir det en promenad! Kuk! oj! kul*
Söt barnet!

before/after




Facebook in my ♥

Snor bilden från Malins blogg!

Fredag

Färgar håret. Mohihihi!

Todays look


Todays look



Fagert!


Pluggar på för fullt!

Hajhaj! Nu ska jag fortsätta läsa i Arena 123. Seya!
Bettan och Lidde på Pdol.

Naturkunskap

Gjorde en labb igår på NKn.

Plugg

Har just läst klart hela kapitlet i ARENA 123 och gjort till halva sidan av instuderingsuppgifterna så nu tycker jag att jag förtjänar en titt på fejjan.

Chasing Harry Winston

Boken jag läser just nu.

Måndag

Slutade 13.40 idag. SWEET! kom iallafall hem för ett tag sedan och har läst lite i min engelska bok. Den är bra. Men det är så sjukt mycket text! kommer aldrig hinna läsa ut den. Har inte så mycket att berätta. Ska plugga lite (mycket) samhälls efter maten.
Tänkte att jag skulle visa en bild på min "vackra" mobil för tillfället.
Snygging dära!! Callan! Och jaaa... jag spelar också Wordfeud...

Söndag

Helgen har varit helt okej. Jag har bara tagit det lugnt denna gång och i fredags såg jag, Matilda och Elin film. I lördags såg jag film själv. Flipped hette den och den var verkligen jättesöt och jättebra!
Dagen har bestått av städning, bakning och filmtittande och även lite oro över vars Sofia och Matilda hållit hus. Lång histora. Orkar inte förklara haha! Men det gick bra med dom iallfall! ♥
Nu på kvällskvisten har jag även pluggat lite men det pågick inte så länge... har prov på fredag så måste verkligen ta tag i det snart. bajs.
Förövrigt så har min kamera börjat fungera igen. Lite sorgligt eftersom jag hade hoppats på att få en ny i födelsedagspresent men men. Får nöja mig med den jag har. Det blir iallafall lite färskare bilder på bloggen hädanefter.
Avslutar med några smaskiga bilder på min nya älskling.

Fredag

Hajhajhaj! Fredag idag och vi slutade halv ett precis som alla fredagar. Skönt! fast synd att man måste vänta på bussen i en och en halvtimma. Därför drog jag och sofia ut på en liten Geocaching tur under Tages bro och loggade den. Senare gick vi en promenad bakomför nolia och där hittade vi en mysig brygga som vi bestämde oss för att ockuppera.
Innan vi hittade bryggan så hittade vi snö!

Har egentligen ingenting att säga er.

Min inspiration har tagit slut och bloggen blir sämre och sämre. Vad ska jag skriva om? vad vill ni läsa? Snälla, lämna en kommentar eller fråga i min låda. Plus att plugget är lite mycket nu. Har ett gigantiskt samhällsprov nästa vecka så...

Farmor och farfar 50 år!

Ikväll så ska vi ut och äta middag med familjen, kusinerna och farmor och farfar. Dom har varit gifta i 50 år nu och det tänkte vi fira ikväll. Trevligt!

Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag

Jippie! Fredag idag! Äntligen. Och vet ni vad det bästa är? Matilda kommer hit ikväll! Längesedan man spenderade lite kvalitetstid med den flickan så det blir riktigt kul. Vi ska se på idol och sådant.
Har inga bilder eftersom min kamera har fått fnatt (och likaså min mobil).

Tisdag

Småjobbig dag idag. Den gick iallfall ovanligt snabbt för det brukar inte tisdagar göra, men svenskan var jobbig när folk höll tal om sånt som verkligen berörde mig. På torsdag är det iallfall min tur och jag hoppas verkligen inte att det blir lika jobbigt. Har aldrig varit med om en sådan lektion under mina 10 år i skolan.
Tur man har henne till vänster som livar upp ens vardag. Önskar att jag kunde säga att bilden är gammal...............

Min kamera har fått fnatt så lägger ut en söt bild från weheartit istället


Söndag

Dålig uppdatering i helgen jag veeeeeeeeeeeeeet! men jag har haft fullt upp. Matte, städa, städa och plugga. Så här är det att gå samhälls. Fuck my life.
Sofia kommer om ett tag. Jippeeeeeeeeee!

RSS 2.0