everything must come to an end

Snor en fin bild från Linnea för hon tar så fina foton.

Det är en lycklig Sandra som sitter här och skriver nu för att jag har precis skickat in alla skolarbeten som vi hade kvar innan sommarlovet och jag kan äntligen känna mig nöjd för denna gång. Ännu ett skolår har gått och nu är det endast ett år kvar tills vi står där med studentmössorna på huvudet och champagneglasen i handen medans vi springer ut gymnasiet för alltid.

vi kommer alltid ha Paris

Köpte en ny bikinitopp för ett par dagar sedan. 
Skriver fortfarande som en tok på svenskan.
Väntar också på att säsong fyra av Doctor Who ska ladda klart.
Medans jag är nostalgisk och lyssnar på Satan I Gatan-albumet.

the future of us

Igår försökte jag förgäves blogga, det var något fel med publicera-knappen för mig.
 
Tänkte snabbt sammanfatta min helg; övningskörde i fredags och sedan tog jag det lugnt hemma. På lördagen klev jag upp tidigt för att möta upp Linnea, Elin och Sofia och vi vandrade på loppisen ett tag. Lagade mat till tjejerna som senare kom över för del två av vår Halv Åtta Hos Mig. Stack till Strömbacka för att lira lite volleyboll och på söndagen skrev jag som en tok på svenskan som ska in på onsdag. 

it's thursday people

vi har våran alldeles egna lilla äng utanför huset som är så fin

Det faktum att matte-nationella är över och imorgon är det fredag, plus en vinst i den lokala filmtävlingen Ung Film I norr (där vi går vidare till att tävla i den nationella tävlingen i Trollhättan) gör att jag sitter här med ett leende på läpparna och bara njuter av att det snart, alldeles snart är sommarlov.

DIY

Hittade ett par gamla men fräsha högmidjade jeans i mammas garderob och bestämde mig för att plocka fram min kreativa sida. Så nu har jag ett par shorts så där helt gratis.

sacrifice

Piteå levererar med sommarvärme och tanlinjen börjar komma fram sakta men säkert. Ikväll ser vi på eurovision i Slammermora och kanske hittar vi på något mer, i detta väder tar det emot att sitta inne men finalen lockar oss. 

sextonde maj

Denna dagen för ett år sedan bestämde sig vi för att överraska Sofia på hennes dag. Vi bjöd henne på resturang och sedan körde vi ut henne till Södra Hamn där vi åt kladdkaka med värmeljus i. 
Ikväll tänker vi göra Södra till en tradition den 16 maj och eftersom att vädret är på topp så blir nog kvällen urmysig.

GRATTIS SOFIA ♥

Jag vet att du komma döda mig för att jag lägger upp en så smickrande bild på dig men du är så fin ändå!
Anyway, det jag vill säga är att du fyller arton IDAG och jag älskar dig min bästa vän! Grattis till dig underbara flicka! Nu är det dags för körkort och krogen och så får du gifta dig och köpa hus. Kanske ska vi satsa du och jag, vad säger du om en villa i Hortlax kära gubben?
 
 

tjugoen

Onsdagen bjöd på en riskutbildning ett och ett par lektioner innan det var dags att återvända hem.
Sitter just nu invirad i en filt och letar inspiration till en fotouppgift vi har fått i skolan. Jag har fått in en hel del siffror in mitt huvud också. Logaritmer och potenser tycker jag inte om.

hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

Kom hem vid tre, satte mig direkt och såg säsongsfinalen av How I met your mother och omgomgomg! Ikväll ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och få lite plugg gjort.

it's a monday

Vi leker halv åtta hos mig ett tag framöver och i lördags så var det premiär för Malin. Det var otroligt gott och hon satte verkligen ribban högt.
Inledde denna måndag med en rejäl sovmorgon, följt av fyra lektioner och ikväll borde jag plugga matte men vi i sa2b har blivit så bortskämda att jag nästan glömt bort hur man gör. Fuck it!

söndag

Äntligen skiner solen, efter tre dagar med konstant regn så ska jag ta vara på varenda sekund som solen lyser. Nu ska jag ut!

get better

Det blev inget bad igår, vädret svek oss. Vi lyckades iallafall lyxa till det med fruktsallad, kesella och One Directions egna dokumentär som gick på tvåan. 
Idag har jag övningskört och sett på säsongsfinalen av Glee, som aldrig misslyckas med att få mig att gråta. Och eftersom att vädret tillåter mig att vara inne så ska jag fortsätta med några avsnitt av Doctor Who.

8x22 "clip show"

//Bild från när vi grillade hos Linnea i lördags//
 
Jag hade så oroligt tråkigt igårkväll så jag drog snabbt till Elin och där bakade vi muffins med colasås och tog en spontantur till Södra tillsammans med muffinsen. Väl där träffade vi på både Malin, Alexander och Adrian. Senare for vi tillbaka till Elin och Linnea anlände innanför dörren strax efter elva, där avslutades kvällen med prat. Däremot hoppas jag att kvällens planer inte blir inställda för vi ska bada hos Malin, men det regnar ju så vi får se hur det går med det. 

dies marti

Nu är det endast en halv dag kvar av skolveckan. Jag bekymrar mig över de nationella proven i matematik men de kommer inte äga rum än så jag kan nog vara lugn. En sak att bocka av från checklistan är skoltidningen, som vi klarställde någorlunda idag. Phu, jag har aldrig varit så less på att sitta framför datorn så mycket som vi gjort. Idag kändes det iallafall som vår och jag kan inte riktigt ta in att det endast är tjugonio dagar kvar innan vi går ut tvåan. Det ska bli så jävla skönt.

hundraåttio

Idag har jag varit på stugan hela dagen och räfsat, deeptalkat med Annika och ätit hamburgare gjord på muurikkan. Lite sådär lagomt mysigt! Igår var vi hos Linnea och gjorde upp en eld som vi satt runt och även där hade vi deeptalk. Kvällen spenderas tillsammans med The Doctor. Jag har sovmorgon till halv tolv imorgon, precis som alla andra måndagar, så jag klagar inte!

and if the lights are all out

Vi spenderade våran fredagskväll på ett litet ovanligt sätt men det var väldigt mysigt och detta ska helt klart göras om när det är lite varmare och mindre molningt så att vi kan se på solnedgången.

life is an open sea

Klockan är efter nio här i Sverige just nu men ändå lyser det fortfarande av solen in i mitt rum. Åh vad jag längtar tills den månaden då solen aldrig går ner, till sena sommarkvällar och till att tillbringa sommaren 2013 med de bästa människorna som finns. Till helgen har jag och tjejerna bestämt att vi ska bestiga ett berg och grilla marschmallows. Vi förbereder oss för den kommande sommaren som ska bli den bästa!
Livet har varit lite upp och ner för mig på sistone men nu känner jag att det vänder mot det positiva hållet!

city and colour

Idag är det den första dagen i maj månad och även om jag vaknade upp imorse till ett snöfall så är jag lycklig över att vi närmar oss sommaren. Jag firade valborg med min bästa kompisar och hade det otroligt bra! Ikväll ska jag endast chilla och ta en tidig kväll. Skolan börjar om alldeles för tidigt!

RSS 2.0