Tisdag

Tisdag idag. Mysigt. Sitter och ser på min nya favoritserie How I Met Your Mother. Neil Patrick Harris ♥

Kung


Barney Stinson's blog

Kolla in det här inlägget från Barneys blogg! SJukt kul!

Ulrik Munther

Klipp från igår.

Ulrik Munther

Var ju på stan idag och träffade Ulrik. Alltså han är verkligen SJUKT BRA! Helt otrolig är han verkligen! Här kommer några bilder:
Jag: Ulrik!
Han: *vänder sig mot mig* Va?
Han: *Ler mot kameran*

Nya skor

Mobilkvalla, mina batterier till kameran är urladdade...

Onsdag

Bara två dagar kvar till helg. Fy tusan vad jag längtar! Ulrik kommer ju på lördag JIPPIE! Det är ganska mycket just nu; tyska, samhälls, och en engelsk bokrecension så helgen är väldigt efterlängtad!
Ikväll tänkte iallafall jag, Sofia, Elin och Matilda spendera lite kvalitetstid tillsammans samtidigt som vi pluggar! Huh, bra va? Då får vi tillfälle att prata om sådant som vi inte har haft tid till tidigare och samtidigt vara nyttiga! Så ska alldeles strax ta på mig reflexvästen och vandra mot Matilda.
Sofias vackra öga som jag sminkade häromdagen ♥

S@1

Tjo! Måndag idag för er som ville veta och jävligt soft skola! Slutade tjugo i två kom hem kvart över (den där jävla bussen) har inga läxor vilket betyder att jag såg på How I Met Your Mother hela eftermiddagen. Det är så bra!
Iallafall så funderar jag på att göra tidig kväll och krypa till kojs redan nu. Gud så skönt det skulle vara. Men då kan jag ju inte sitta här och dö. Nej, Sandra, in i badrummet med dig och borsta tänderna! För nu är det läggdags!
Godnatt allihopa!

25 % kvar

Tjugofem procent kvar!

Söndag

Tycker att snön kan ta och komma nu.

Hejsan! Igår hade jag jättetrevligt. Såg film hos Malin först med Ellinor och Torkel sen så cyklade/åkte på en kall pakethållare vi till Ellinor och spelade Mario Kart och Med Andra Ord. Riktigt kul var det!
Nu väntar jag på Sofia som kommer och underhåller mig denna mörka söndagskväll.

Åker till Malin nu!

seya later alligaters!

Lördag

Lördag morgon. Ja. Sitter och drömmer mig bort... kikar på lite skor, måste införskaffa mig ett par nya inför den kommande snön (som aldrig verkar vilja komma).
Mina planer för idag är att följa med mamma och pappa till Dollar, EM, ÖoB m.m kanske till och med en liten avstickare till Julmarknaden i Öjebyn. Ikväll blir det att fara till Malin, jag har laddat ner en skräckis som tydligen ska vara väldigt bra enligt Malin och Ellinor men när jag såg på trailern sket jag ju nästan på mig så vi får se hur jag klarar detta...

Varför ska alla killar ta av sig tröjan när dom slåss?


Orkar inte blogga idag. Ska försöka ta en PN!


Jenny Saga Sofia Lidman


Samhälls/mentors

Är utan lärare just nu på lektionen. Jippie!! Har inte så mycket mer att Säga... Antecknar ni??
Malin är ju som hon är ;)


oh shit! Jag dör!


Måndag

Sofia for hem för ett tag sedan och det var meningen att vi skulle plugga men mitt Word funkade inte... så istället pratade vi och tog några vackra kort med min kamera som jag har hittat! Yey!
men nu ska jag se på film! TTYL!

På bussen


?


Söndag

Idag är det farsdag! Grattis Pappa!
Plus att Annika är hemma i helgen så vi firar henne i efterskott idag. Om någon timma eller så kommer främmandet.
Tänkte bjuda på någon vacker bild men kameran har spårlöst försvunnit. Hade den senast i sängen igår men när jag skulle bädda upp sängen så var den borta. Poff...

Min kamera är borta. Buhuu!


Damon & Elena

♥ Damon och Elena!!!!!!!!!!

Turn your back

Art liner till naglarna
Köpte det här igår efter skolan.

Å djikaaaaaa?

Om ni undrar över rubriken så säger jag bara "Pentryt"!
Bara för att han är så fin!
Kvällens planer är att fara till Sofia. Nörda framför sagan om dom två tornen eftersom jag och matilda inte har sett dom två sista så sofia tvingar oss.

11.11.11


Onsdag

Vaknade mitt i en dröm. Upptäckte sen också att det var fullmåne vilket nog förklarar varför min dröm var som den var. Och ja, jag tror på sånt!
Dom senaste dagarna har jag inte haft mycket att säga. Vet ej vad det beror på. Kanske på att det just nu inte händer något spännande i mitt liv. Samma saker, dag ut och dag in.
Vaknar, åker buss i en halvtimma, skola, buss i en halvtimma, äta, kolla facebook, plugga, kolla facebook, sova. Intressant liv jag vet!

Tjuuuuuuue!

Halloj i stugan! hehe, tisdag idag. Lång dag på skolan = flummigt sista lektionen. Ojoj, tyvärr var det bara jag som var flummig....
När jag kom hem så åt jag lite sen så började jag ladda ner ett avsnitt av TVD sen gick och och duscha, sen såg jag avsnittet och jaooo... nu har jag tråkigt!

Tävling

Jag är med och tävlar om en iPhone 4S hos Dennis M. Var med ni också! Gå till hans blogg här ← och här har ni länken till inlägget

Yesterday


Väntar på Sofia!

Tjo sitter och väntar på Sofia som ska hämta upp mig och Matilda. Jag stressade som fan när jag skulle fixa mig, för att jag inte trodde att jag skulle hinna och nu sitter jag här. Lite väl bråttom hade jag kanske!

Lördag

Vad jag har gjort idag:
  • Vaknade kvart över tio
  • For till coop med pappa
  • Fastnade mellan grindarna på coop
  • Duschat
  • målat naglarna
Ska nämligen till Elin idag och käka lite tacos med flickorna. Det blir mysigt! Ska ha mina nya brallor. Har inte så mycket mer att säga än; seya dudes!

When I kissed your lips goodbye you whisper please, remember me

- Ulrik Munther, Alburn Road

Idol

Sitter och ser Idol just nu fast det slutar ju snart. Jag är iallfall hemma ikväll! Kände för en mysig hemmakväll, ska se på lite filmer sen efter Idol också men såklart måste man ju se på Hellenius Hörna först! Min humor te MAX!
yey...!

Allhelgona

Har varit i stan och i Öjebyn och tänt ljus på gravarna. Älskar den här tiden på året! När kyrkogårdarna glittrar av alla ljus! Det är så mysigt!

26 November

Ingen Ulrik idag. Han blev ju sjuk i måndags och då ändrade dom datum, men sedan blev han ju frisk och då tänkte vi; ameh vi far, om han var i Linköping igår borde han ju vara i Piteå idag. Men icke det icke. Fan! Men han kommer iallafall den 26 november och det får vi vara glada för!

zup dudes?!

Hejhej!
Sitter och väntar på att Matilda ska svara på mitt sms. Vi hade nämligen tänkt fara till stan och träffa Ulrik♥ omg, kommer typ dö men okej!

Ensittarevägen

Mot Matilda dåe snart! Så här ser jag ut;

Torsdag

Dagens planer:
  • Slå in Annikas present
  • Fixa lite mer på designen
  • (kanske se Harry Potter part 2 om jag hinner)
  • Duscha
  • Fixa hår och sådant till ikväll
Ska till Matilda ikväll med några söta flickor och det blir utklädnad igen. Jag ska inte vara samma som förra gången, ni får se bild innan jag far. (förhoppningsvis!)

leathers

Köpte detta på stan idag. Skinbrallor högst upp. Omg, jag vet, men matchar man det rätt så kan det bli rätt snyggt så dom fick följa med i min väska hem.

Wednesday

gDrar till stan med Matilda den gullungen!

sexton 16 61 notxes

Nu var man äntligen sexton iallfall! Jippie. Vaknade tidigt idag jag vet! Försöker just nu få tag på Matilda, tänkte höra om hon ville gå på stan med mig. Jag tror hon sover än....!

Nu är det onsdag

Hemkommen från Paulina nu! Vi blev inte hela gänget tyvärr men vi hade kul ändå och "vi" inkluderar jag, Matilda, Sofia, Ninni och så klart Paulina! Vi fikade lite, såg film och hade deep talk som vanligt. Riktigt mysigt var det!
Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu... men jag känner inte för det... ajaaa har iallfall inget mer att skriva! Seya guys!

Tårta och sånt

Nu väntar jag på att farmor och farfar ska dyka upp och så umgås jag med dom ett tag sedan så far jag till Jävre med mina fina flickor! Vi har inte träffats alla på en gång på jättelänge så det kommer bli uppskattat! Tyvärr lyckades vi inte få med Bettan eftersom hon är i Thailand (FU!).

Seven Pounds

Såg denna film igår! Fattade den inte förren i slutet och slutet var riktigt bra! Lite tung film men det gjorde ingenting!

1 november


RSS 2.0