Ingen blogg idag. Måste plugga!


Plugg plugg plugg

Det är mycket plugg nu känner jag. Och jag ångrar att jag inte fått historian klart tidigare och inte väntat till sista veckan. Men man lär sig av sina misstag! Har iallfall fått gjort det mesta nu och senare blir det att träna med min pt, sen duschen! Seya guys!

Längtar tillbaka till tiden då man aldrig behövde nämna ordet läxa..... ♥

Todays look



Todays look



Hade mitt nya halsband idag.

Skola

Sitter i en skrubb och jobbar på historian. Slutar om 20 minuter. Änligen. Jävligt dryg lektion kan man säga. Sofia sitter och tittar på äckliga saker på google (hon tänder på sånt. SKOJJA!) och Bea sitter och kollar på Rihanna. Eller jag menar Beyoncé.....

Forntida Egypten.

Försöker skriva på mitt specialarbete om Forntida Egypten; mumifiering och deras tro.... Och så hamnar jag här. Fail. Snart kommer iallafall farmor och farfar, länge sen sist så det blir kul! Morgonen har bestått av plugg och träning och nu ska jag fortsätta plugga. Hade! ♥
Bild från arkivet. Miss you sister! ♥

Lonley

Ensam hemma på en lördagskväll.... Kill me.
What shall I do?

Håret och make-up:en jag gjorde idag

(mitt ansikte var för fint för att vara med)

Lördag

Har varit riktigt duktig idag. (För att vara Sandra). Var nyss ute på en promenad i cirkus en timma och när jag kom hem gjorde jag några hemmastyrkeövningar. Kände mig duktig men precis efter det fick jag veta att det blir hamburgare till middag. Ja, det kanske jag förtjänar efter men det känns ändå som att träningen var onödig. Äsch, får väl upprepa samma sak efter middagen. Inget jag har emot!
Annars har jag inte gjort så mycket. Hade en frisörhörna med mig själv i morse och gjorde två nya frisyrer. En bohemian look (som föll ut efter fem minuter.....) och en lite vardagligare med en fläta i luggen som... äsch! Visar er någon gång!

Staden. Igen!


Inköpt.

Halsband på Gina
Mössa på Gina
Puder på Lindex
Hörlurar på Clas Olsson (Nu slipper jag sno Beas ena lur på matten!)

Tvstjärnor

Coolt ens.

Todays look


Fattar det inte....

Sofia for just... hon behövde verkligen prata med någon. Hände en hemsk grej idag... fattar inte att det finns sånna idioter till människor. Stackars Sofia! Om ni undrar vad som hänt så kolla hennes blogg→ här.

Tisdag


Hade engelskaförhör idag. Superenkelt. Fuskade aslätt tillsammans med Bea. Men det säger ni inte va? Tror det var fler som gjorde det. Annars händer det inte mycket. Jag och Bea gick runt och sjöng en låt som jag inte har någon aning om vad den heter men dom sjöng den på idol igår iallfall. Sjukt dålig, men jag hade den i skallen så...

And I was like: FUCK YOUUUUU! hohohohoohooooooo!

Too cool 4 school!




Undrar vad Sofia gör på sista bilden...

Todays look



Måndag



Klockan är snart sju och jag kom hem från frisören för cirkus en timma sedan. Dagen har flytit på bra. Vi hade en mattediagnos/prov idag och jag vette fan hur det gick. Annars har jag inte alls mycket att berätta. Inget alls med andra ord. Kul. Jaja, seyaaaaaa!

Statistik


Jag känner att mina bloggläsare inte riktigt kan bestämma sig. Men jag älskar er ändå!

Nyklippt

Före:


Efter: (Lockigt hår så man ser inte så bra)


Todays look



Äntligen!

Far och klipper mig snart! Äntligen säger jag bara!

Mot Slammermora

Far till Sofia och pluggar. Jag vet, visst är vi duktiga.

Söndag



Jätte fin suddig mobil bild från igår när vi bestämde oss för att ta en promenad. Det här var efter att Paulina, Bea och John farit hem. Och ja, det vart en tjejkväll med en kille eftersom Bea tog med sig honom. Men det gick bra ändå. Så här såg jag ut igår:



Hade iallafall en riktigt trevlig kväll! Tack brudar! Och John då.

Lördag

Far till Matilda nu och hänger med massa (vissa) coola brudar!♥

Blogresponse

Nu har jag gjort precis som Jessica och Liddy men även många andra och skaffat mig en fråge"låda". Den hittar ni på sidan av bloggen.
Ni behöver inte vara blyga för att fråga mig nånting men kom ihåg; Dum fråga ger dumt svar!

12.35

Tolv och trettiofem. Det är den tiden vi slutar på fredagar. Skönt! Gick en runda på stan med Bettan och Liddy och köpte lite beautyproducts. Välbehövliga saker. Har inte så mycket mer att skriva. Ikväll blir det en lugn kväll hemma bara. (Taggar Idol med norrlänningarna) men längtar till imorgon då vi drar och har lite kul hos Matilda Mattson med gänget. Sjukt länge sen jag var hos Matilda så det välkommnar jag öppet.



Seeya!

The vampire diaries Season 3


ÄNTLIGEN säger jag bara! Första avsnittet av ovannämnd serie har äntligen kommit ut. Såg det just och jag kan inte förstå hur dom kan göra så att jag gråter i varje avsnitt. Jag gråter för att det är lyckligt, jag gråter för att det är sorgligt, jag gråter för att det är hemskt, så hemskt! och jag gråter för Stefan... andra säsongen grät jag för Damon, men nu gråter jag för Stefan... hemskt....!
Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den serien men nu vet ni nästan iallfall.

Todays look



Todays look



Konversation med Sofia på fejjan:



Normala...

Todays look



Leonard Löfstrand. Love at first sight!


Här ska det stå någonting...

Tjobreee! Tänkte bara skriva här lite bara för att. Har egentligen inget intressant att berätta. Jaaa, det skulle då vara att tisdagar är dom mest drygaste dagarna. Dels för att vi slutar halv fyra. Ehm... vad ska jag gör nu då? Läxa? just ja! Måste titta på nyheterna. Ja, jag är en sådan som älskar nyheterna! Man måste ju hålla sig uppdaterad om vad som händer. Nej, skämt åsido, vi har nyhetsbevakning på onsdagar varje vecka och jag ar såklart glömt detta, så får råkolla nyheterna ikväll.
Var det något mer?? Jo, det kanske är någon som vill låna lite smink? Att äta alltså....

Todays look



Måndag

Hejhopp gummisnopp! Skämt åsido. Men jag gillar verkligen måndagar. Vi slutar liksom 13.40. Hur soft är inte det liksom?
Vi hade ialla fulla fall skolfot idag. Det gick bajs. Fick stå högst upp längst ut på kanten. Så jävla fult alltså. Dock var det roligt att man fick ta oseriösa bilder med kompisarna. Oj så fula vi var. Hahah! Bea har också fått ett nytt smeknamn. Från och med nu kallar jag henne för Bettan/Betty.
Och justja! Har bokat en klipptid så på måndag ska det bli någon ordning på rishögen som kallar sig "mitt hår". Äntligen!

Sommar ♥

Todays look




Tröja - Bikbok
Linne - H&M
Jeans - Cubus
Halsband - Mormors gammla
Ring - Mammas

På skolan

Vi jobbar riktigt hårt! Skolfoto idag. Vi övar!

You wisper: please, remember me!

En sotning denna gång.

Elfte september 2001


Idag är det exakt tio år sedan attacken mot World Trade Center i USA. Jag skänker en tanke till alla som miste livet den dagen och till deras släkt och vänner ♥

No matter what a person says, you ARE beutiful on the inside!


Gårdagen i bilder (bara några av alla fula bilder vi tog)


Lörrrrrrrrdag

Tjena mittbena! Lördag idag för dom som inte visste det. Har haft en hiskelis tråkig dag och bara sett film, läst och bakat lite. Mitt humör gick upp för någon timma sedan när jag fick veta (bestämde) att Sofia kommer hit ikväll! Jippie! Var tyvärr inställd på en tråkig hemmakväll men nu kommer min kära gubbe och lättar upp stämningen ♥
Bloggar mer ikväll!
Ceya!

Makeup not war!

Ska till Sofia ikväll med några härliga flickor. Tyvärr kunde inte Matilda komma eftersom hon var så förkyld men Jag, Sofia, Bea och Paulina kommer säkert ha det jättetrevligt! Därför ville jag sminka mig. Blir ju inte så många tillfällen så jag tar vara på dom få som blir.

Shopping!



Tröjan inköptes idag efter skolan på den trevliga affären BikBok. Dock hade jag helt andra planer på vad jag skulle köpa men tyvärr så var jag tvungen att kassera mina planer....

Todays look




Munkjacka - Fått av mamma och pappa
Jeans - Gina Tricot
Tubsjal - Gina Tricot
Linne - H&M

(Dock åkte sjalen av i sista minuten innan jag skulle gå till bussen men ni får bild på det ändå!)

Hey! What's up? Just chillin.....!

Ser på gamla PH avsnitt från säsong ett. Har inget bättre för mig så.
Imorgon så är det fredag och det betyder att vi slutar halv ett. Skönt! Blir en tripp till stada efter det för jag är så sjukt shopping sugen! Jippie!

Todays look



Stickad tröja - Vila
Linne - H&M
Leggings - Gina Tricot
(Sockar - H&M)

opsi

Skojjade bara! Ingen Idol ikväll! Därför sätter jag mig framför Simpsons och Family Guy istället. Jag vet. Jag är en nörd.

lejda vi är!

Sofia for nyss hem och som rubriken talar så har vi lejdat oss.... Igen....





Nu ska jag ta mig nå kvällsmat sen blir det att invänta Idol 2011. Coolt, jag vet!

Todays look



Tröja - Vila
Jeans - Gina Tricot
Halsband - Guldfynd (tror jag, fått det för cirka tusen år sedan)

.....inga kommentarer....

Fick ett sms av Sofia idag där det stod såhär:
Internskämt! hahah! jag dog!

Rummet är klart!

Lägger ut bilderna så att Annika får se. (Hon har nu flyttat till Umeå.)




VIssa tavlor är dock tillfälliga!




Stolen blev som ny!


Jag vet visst har jag liten tv? Men man kan inte ha så mycket större i detta rum. Tyvärr!

Sagan om ringen

Igår såg jag, Matilda och Sofia på Sagan om ringen. Första gången för mig och Matilda.

Ni vet scenen när Frodo blir stucken av ett svärd och han måste ha specialvård för att överleva? Såhär lät det igår när vi såg den scenen:
Aragorn: Han behöver alvisk vård!
Jag(Satt, och likaså Matilda och vänta spänt på att snyggingen Orlando Bloom ska komma in i bilden): ÅÅÅH! Nu tar dom han till LEGOLAND!!

Lördag

Tjosan i trosan! vad händer och fötter??? hahha! Är lite flummig idag känner jag men det är bra då blir det galet ikväll då det blir en lite större tjejkväll hos Sofia igen med några fler. Jippie!
Annars så har det inte hänt så mycket hittils idag. Förrutom att pappa håller på att lägga nytt golv i mitt nya rum så snart får jag börja flytta in där. L.Ä.N.G.T.A.R.
Har inte så mycket mer att säga nu så vi ses!
PS. Ni som undrar över inlägget nedan ↓ så kan jag inte säga mer än att det inte står Sofia i det blurrade området. Nu vart ni nyfikna va? (kör en såkallad "kissie") DS.


Befinner mig hos en snygging till skit!


Det är okej att känna

En video som klart är värt att se!

RSS 2.0