ingenting är som det ska, fatta

Tog tag i mitt rishög till hår och gick och klippte av minst en decimeter. Ångrar inte en enda millimeter av det, är så glad att få slippa de där nötta topparna. Lovar att jag inte ska vänta lika länge till nästa gång jag klipper mig.
 
Igår firade vi Johans 21årsdag och idag har jag varit en sväng till Boden. That's it typ.

thinking out loud

Sen sist har jag badat på tingsholmen, pottan och havsbadet. Åkt vattenskidor på granholmen. Hängt med mina systrar och co. Varit själv hemma en och en halv vecka. Hängt med Elin och hennes nya valp. Partat under pdol och hejjat på bästa Sofia i talangjakten. Just nu går Ed Sheerans nya album X på repeat, kan liksom inte få nog. Vill också bli bättre på att blogga nu i sommar men jag tar så lite bilder och det måste jag också ändra på.

bloodstream

I torsdags åkte jag till storforsen med Malin, Linnea, Frej och Alexander. Några badade och Frej hoppade från en klippa. Åker nog dit nån mer gång i sommar. Älskar den platsen.

I can see the stars, from America. I wonder, do you see them too?

Har lagt bloggen åt sidan alldeles för länge. Inte fotat något har jag heller. Förutom dessa blåklockor som det växer fullt av på ängen utanför oss.
Tillbringade midsommar med mina bästa vänner framför en eld och en del mygg. Firat Malin med fika och nästa dag firade vi Agnes och Amanda med ett helt gäng härliga tjejer och lite drinkar. Spelat volleyboll med gänget x2. Latat mig i solen. Saknat stugan i Vitsand. Jobbat.

RSS 2.0